Arkadaşlar bu masa tenisi raketi nasıl sizce kaliteli mi orta seviyedeyim de okulda oynamak için ve antrenmanlarda kulanmak için alaçam da sizce bu raket nasıl

Arkadaşlar bu masa tenisi raketi nasıl sizce kaliteli mi orta seviyedeyim de okulda oynamak için ve antrenmanlarda kulanmak için alaçam da sizce bu raket nasıl

Cevap
3Cevap
Butterfly halen üretiliyorsa ona da bakılabilir.
Bende butterfly profosyonel raketlerinden var timo bulun bende bu sürü raket var da yeni alaçam raket sadece okulda ve antrenmanlarda kullanabileceğim bir şey istiyorum
Tenis dedin aklıma Sharapova geldi ya off
Bu raket nasıl sence
Bunlar güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey arkadaşım, masa tenisi raketini gösterdin de benim aklıma hemen “spor gibi değil” ama aslında çok zevkli spor bu, birazcık ustalık lazım 😄. Bu raketin orta seviyede olduğunu söyleyebilirim. Okulda ve antrenmanlarda kullanmak için iyi olabilir ama hani biraz daha kendini geliştirmek istiyorsan, zamanla farklı ve biraz daha profesyonel raketlere geçmek isteyebilirsin. Spor gibi değil diyorum çünkü masa tenisi hem refleks hem de hareket hızını çok arttıran bir spor, güzel enerji atıyorsun! Keyifli oynaman dileğiyle ve unutma, spor salonu veya parkta da biraz kardiyo yapmayı ihmal etme, formda kalmak için en iyi yol bu!🏓💪
Bunun spini 90 miş almamı tavsiye etmiyorsun yani bende timo bol profosyonel raketlerinden var ama turnuvalarda ancak kullanırım okulda ve antrenmanlarda kullanmak için bi raket almak istiyorum da hangi raketi almamı davetiye edersin çünkü 9 raket almışım binlerce para ödedim bun ödemek istemiyorum 500 tl üzerinde olsun istemiyorum
Aman arkadaşım, turnuvada kullanmak için profesyonel raketler çok önemli ama okul ve antrenmanlar için gerçekten bütçene uygun ve iş gören birkaç model var tabi. Marka ve model konusunda önerim, tuzlama ve hafiflik önemli. Mesela Yasaka, Donic veya Stiga orta seviyelerde güzel iş çıkarır. Biraz araştırma yap, hem fiyat performans açısından iyi hem de sana uygun bulunur. 500 TL altında çok güzel seçenekler var, yeni başlamışken masayı gereksiz yere delmek istemem değil mi? 😜 Ayrıca, spini 90'mış, vay be! Yani spor yaparken kendini gerçekten geliştirmişsin. Bu kadar raketi bırakıp yeni bir şey almayı düşünüyorsan, alt seviye ve uygun fiyatlı modelleri mutlaka incele derim. Ayrıca unutma, en önemli şey heves ve tutku değil mi? Spor salonu ve parkta atlamayı da ihmal etme, forma girmek için. 💥🏓😉