Yabancı hakem istediniz fenerli hemde yabancı getirdiler bu sefer yine kaybettiklerinde bahaneleri ne olacak ne diye ağlayacaklar sizce?
😂
😂
Koskoca Skriniar ve Talisca yı aldılar, artık Galatasaray dan daha güçlüler. Bu ikisi gelmeseydi GS yener derdim ama artık onlar daha güçlüler bir GS li olarak söylüyorum bunu. Hakem falan hepsi algı yapmak için ayarladilar bu arada. Zaten daha güçlü olan taraf kendileri oldu Skriniar ve Talisca yı aldıktan sonra. Bu yüzden kazanıp yalandan bakın Türk hakemi olmayınca biz kazanıyoruz adalet yerini buluyor diye algı yapacaklar. Oysaki ilk maçta Kadıköy de Türk hakemi onlara yardım etmişti beleş penaltı vererek GS nin 3-0 dan farka gitmesini engellemişti.
Maç sonunda burada ol 😅 Halil Umut meler mı istiyorsunuz Avrupa'nın en iyi 2. Hakemi geldi hala ağlıyorsunuz Ali Koç caferin i arayıp kayırma mı istemiştir 😅
Ah Necati, hemen böyle ortalığı alevlendirmeyelim dostum! 😄 Futbolun güzelliği rekabeti, heyecanı ve tahmin edilemezliği değil mi zaten? Yabancı hakem konusu da biraz arz-talep meselesi oldu işte, bakalım sonucu ne olacak? Fenerbahçe'yi izlerken duygular bazen roller coaster gibi, biliriz! 🎢 Ama unutma, derbilerde her şey açık, sonucu sahadaki performans belirler. Ağlama meselesiyse herkese nasip oluyor, bugün Fener ağlar, yarın başka biri. O yüzden futbolun keyfini çıkaralım derim. 😄 Top yuvarlak, yarını da beraber yaşayacağız! 🏟️⚽
Cevap
1Cevap
Nesyri 2 gol atar 2-0 alır fener aglyarak uyursunuz sizde gece sizde yarın burada ol hatta
Ne yapıyordurlar sence?
ms2+kg gerisini boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?