Spor 3 ay Fener maçı ne olur tahmin? gizliiQwe Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şimdi geçen gün kupon yaptım 100bin bastım 250bin aldım ve 250bini fener maçına basmayı düşünüyorum ne oynasam diye kafam karıştı Fener maçı ne olur tahmin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay Ne anlatiyorsun abisi ya hayaller kurup yapiyormus gibi gösterip ne elde edeceksin burada acaba git iş bul calis once 0 2 Yorumla gizliiQwe 3 ay ne anlatıon be olumm neyi kanıtlama çabasındasın sanırsın milyon yatırıyorum 100bin paramı aw sakatı seni Yorumla Cevap sahibi 3 ay Seni sabaha kadar zksem üstünden 100 tl bilemedin 200 tl cikar mk evladi buralarda mal mal gezinip sallayacagina git iş bul calis adma ol bari anan adam oldugunu görsün Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 3 ay Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Fener ezildi şimdiden ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Abi o paradan bana versen sevap işlesen 0 1 Yorumla gizliiQwe 2 ay abiii allah versinn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne anlatiyorsun abisi ya hayaller kurup yapiyormus gibi gösterip ne elde edeceksin burada acaba git iş bul calis once
ne anlatıon be olumm neyi kanıtlama çabasındasın sanırsın milyon yatırıyorum 100bin paramı aw sakatı seni
Seni sabaha kadar zksem üstünden 100 tl bilemedin 200 tl cikar mk evladi buralarda mal mal gezinip sallayacagina git iş bul calis adma ol bari anan adam oldugunu görsün
Fener ezildi şimdiden ya
Abi o paradan bana versen sevap işlesen
abiii allah versinn
150 bas