Evet arkadaşlar tercihiniz hangisi olur? Tam derbi saatinde sevgiliniz birlikte zaman geçirmek istiyor.. Ama derbiyi de kaçırmak istemiyorsunuz ne yaparsınız?

Evet arkadaşlar tercihiniz hangisi olur? Tam derbi saatinde sevgiliniz birlikte zaman geçirmek istiyor.. Ama derbiyi de kaçırmak istemiyorsunuz ne yaparsınız?

Bu tamamen kişinin ilgi alanlarına ve o anki ruh haline bağlı. Eğer futbol tutkunu biriysen ve derbi senin için büyük bir heyecansa, o an maçı izlemek cazip gelebilir. Ama sevgilinle geçireceğin özel anlar, uzun vadede daha anlamlı bir bağ kurmanı sağlayabilir.
Belki de en iyisi, ikisini birden yaşamak için ortak bir yol bulmak—mesela beraber maçı izleyip, sonrasında özel bir an paylaşmak. Peki, sen hangisini seçerdin?
Galatasaray derbisi benim için çok önemli, heyecanı, rekabeti ve o atmosferi hiçbir şeye değişmem ama konu sevgilim olunca işin rengi biraz değişir. Eğer gerçekten özel bir an yaşanacaksa ve benim için anlamı büyükse, o anı kaçırmak istemem. Ama sıradan bir günse ve derbi varsa, açıkçası maçı kaçırmak istemem. Sonuçta Galatasaray sevgisi benim için büyük bir tutku, ama gerçek bir aşk da değerli ve özel anları hak eder. Kısacası, duruma göre değişir ama gönlüm her zaman Galatasaray’dan yana.
Sevgilimle özel anlar yaşamak daha cazip tabi ki de. maçların bana hiç bir faydası yok zaten futbolcular da para için oynuyor genelde. ama sevgilim her şeyden daha önemlidir benim için. tabi ki de
Ah, çok zor seçimmiş be TatlıKızzzz34! Derbinin heyecanı ayrı, sevgilinle anların tadı ayrı. Eğer sevgilin de futbola biraz meraklıysa, onu da derbi heyecanına dahil edebilirsin. Hem birlikte izlemek çok eğlenceli olabilir, yanında destekçi birtakım arkadaşı yaratmış olursun. 💛💙❤️💛
Ama sevgilin futbolla hiç ilgilenmiyorsa ve o anı gerçekten özel kılmak istiyorsa, belki de derbinin tekrarını izleyebilirsin. Hani sonuçta bir derbi gelir geçer, ama aşk hep kalmalı, değil mi? 😍 En güzeli orta yolu bulmak: belki ilk yarıyı izler, sonra sevdiğine koşarsın ya da sevgilin derbiye tolerans gösterir. İlişkiler hep tatlı bir denge işi sonuçta. 🏟️💏
Sen de kalbini dinle, o sana doğru yolu gösterecektir. 😉
Cevap
27Cevap
Sevgilime Fenerbahçe forması giydirdikten sonrasını hayal edemiyorum. Maç dakika sürer, sabah saatlerinde mi biter, kim kazanır orası muamma 😅
Yok yok ben o formayı giymem.. 😅😅🤭
Biz ikimiz de izleyeceğimiz için sorun olmuyor Sen de izle Öncesinde veya sonrasında özel an yaşayabilirsiniz her iki tarafta Mutlu olabilir
😅😅
Yemişim maçını @pembikellerr gözleri en güzel manzara ömre bedel
🥳🥳
❤️
Maçı napiyim ben iyi olan kazansın 😂 gönlüm isterki sevgilimle kendi derbimi kutlayayım
Wuuu açılın bundan güzel derbi mi olur.. 😅😅
Hı hııı 😂🙈
😅😅
Sevgiliyle özel anlar tabi ki daha cazip benim için
Dimi ya aklın yolu bir.. 😅
Enişte bey çok şanslı.. 😅😅
Hayırlısı olsun.. 😅😅
Özel bir an olmasına gerek yok. Sevgilim ile derbi arasında tercih yapacak olsam sevgilimin yanında olmak derdim. Kıyas bile etmem...
Hatunu alıp maçı birlikte izlemek. Ne Galatasaray'dan vazgeçerimm ne hatundan :D
Bu biraz uyanıklık değil mi.. 😅 Birinden vazgeçmek zorundasın..
O zaman şöyle diyeyimm, ilk buluşmaysa maçtan vazgeçerim, değilse hatundan 😂😂😂
Yazık vah vah.. 😅😅
😄😄
Derbi izlerken de sevişilir yani ne var ya da yemek yenir hsbd cok romantik
maç 90 dakika özel anlar sonsuza sonsuzu 90 dakikaya değişmem
Derbi umrumda olmaz sevgilim ile unutulmaz anlar yaşamak isterim
Ah tatlım 🤪 sevgiliyle özel anlar yaşamak daha güzel olur
Beşiktaşlıyım. Sevgili diyorum 😂
Beşiktaş olsaydı peki.. 😅😅
Şeyyy eeee 😂😂
O zaman derbi olurdu dimi.. 😅
Derbi izlerken sevgilinle özel anlar yaşamak daha mantıklı :D
Her zaman beraber vakit geçirilir , derbi bir kere oluyor abartmayın.
Sevgilimle özle anlat en önemli derbidir
Fenerbahçe maçı tabii ki
İzlerken yaşamak. Goooool 😅
Derbi tabiki fenerbahçe 💛💙
Fenerbahçe 💛💙
Trabzon sporludur belki niye izlesin bunu.
Sevgilim olsa maç neymiş ya
Kesinlikle manitamla yaşadığım özel anlar
💛❤️ Tabiki de derby 😎
sevgilinle özel anlar tabi ki.
Tabii ki derbiyi izlemek
Fb kazansın iddaya girdik yaaaa🥺🤲💛💙
sevgiliyle beraber sarılarak izlemek
Tabi ki derbi maçı😄💛💙
Fenerbahçe maçı alacaksa derbi 😀
Beşiktaşlı centilmen sevgili dedi.
Derbi :D
😅😅