Maçın yarıda kalmasının ardından Dursun Özbek. Gurursuz Galatasaray...
Evet doğru
Hayır yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maçın yarıda kalmasının ardından Dursun Özbek. Gurursuz Galatasaray...
Objektif şekilde bakarsak olaya Fenerbahçe'nin çekilmesinin Galatasarayı ilgilendiren bir durum olarak görmüyorum. İki başkan oturup konuşup 7 nisana tarih vermişler ve birtakım ayrımcılık istediği için naz yapıp sahadan çekildi diğer takımın sevinmesi gayet normal.
Aslında Fenerbahçe'nin yaptığını ben biraz çocukça görüyorum yani zaten bu maçla ilgili bir ton olay çıkmış önce Arabistan'da oynanacak sonra oradaki kurallara göre işte Türk bayrağı açılmadığı için geri geldi ya amacı federasyona karşı bir ders vermek ya da federasyon başkanının istifa etmesini sağlamak ama bizim ülkede bu olur mu hiç sanmıyorum.
Neden sevinmesin?
Süper kupa dediğin bir şampiyonun olduğu kupa, çifte kupayla bitirmiş birtakım elbette ki sevinecek, u19 ile çıkmış a takımla çıkması farketmez, çocuk gibi misketlerimi verin oynamıyorum demeye ne gerek vardı
ayrıca samimiyetsiz de buluyorum hani arap diyarında Türk bayrağı, Atatürk tsirtleri ile çıkılamadığı için oynanmamıştı? Galatasaray giydi orası ayrı
arap diyarında Atatürk e saygısızlık yapıldı Süper kupa değil Atatürk kupasıdır artık diyenler, maça çıkmayarak Atatürk e saygısızlık yapmadı mı?
Adana maçına çıkan süper kupaya çıkmayan fener kime neye hizmet etti, neye itiraz etti?
Gral ben fenerli değilim 😂
Biliyorum dostum
Ama artık Fenerbahçe li dostlarımız gözünü açmalı, koskoca klubü oyuncağı yaptı bu zat
Haklısın
midem bulandı gs nin abartılı tavrı...
benim fikrim gs nin de delikanlı gibi davranıp FB ile federasyona ortak tavır koyup U19 ile çıkmalıydı. O zaman büyük takım olursun. Ama sistemden beslenenin böyle bir deerdi olmaz
Futbolun katili, cimbomun köpeği Oro. Cocuğu mehmet büyükekşi...
Futbolda adaleti sağlayamadın
Gs nin tetikçisi gibi davrandın
Hakemler üzerinden takımlara operasyon çektin
Döneminde milli takım 6 yedi
Süper Kupayı S. Arabistanda ATATÜRK süz yaptırmaya boyun eğip sessiz kaldın.
Zaten gerçekten futbol federasyonu Galatasaray'a çalışıyor, hiç sevmem Beşiktaş taraftarıyım ama
Sevinise bak sanarsin Madrid'e gol attılar 17 yaşındaki cocuklara karşı sevinmek hangi derece gurursuzluk
Şaşırdık mı bildiğimiz Galatasaray
Cevap
11Cevap
Fener ağlama diyorm başka da bir şey demiyorm
😂😂
oynanmamış maça sevinmezdim. hele ki yedek takımı yenince hiç sevinmem
Aynen öyle katılıyorum
o kupanin bir anlami var tabi sevinecekler. tarihte fenerin ali kocla nasil basarisizlik yasadigi o kupa ile hep hatirlanacak ve icardinin golü. imkansizi basardi adamlar.
19 yaşındaki çocuklara karşı mı sevinç
gs oraya kim cikacaksa ciksin her zamanki halimizle hazirlanip gittik dediler.7 yasinda da ciksa gs saygisini urfa halkina gosterdi. feneri daha dune kadar trabzon macinda faul yapip verilmedigi gol attigi. ceza sahasinda degilken penalti aldigi maclarda vardi hala bir de utanmadan kupaya yabanci hakemler istiyor. hakemlerin basarisizligi ortada fener saniyor ki sizofren gibi sadece bize kötülük yapiliyor diger takimlar kollaniyor.
Yani bunda tek bir şey var federasyonun beceriksizliği aynı zamanda hükümetin de hala bu federasyon başkanını görevde tutması
Yanii evet gs taraftarı biraz değil fazla abarttı ama haksız yalan dolanla kazanilan bir durum değil gibi tabiki olay sacma ama zafer zaferdir yine fb madem tepki koyacak herseye hic cikmasaydi maca, 50. saniye icardi gölü çaktı çekildiler 🤷🏻♀️
Yani ben de onu söylüyorum zaten maçı çıkması başlı başına bir saçmalıktı madem bir şeyleri tepki göstermek istiyorsan hiç çıkma 20 yaşındaki çocukları sahaya koyup da gol yedikten sonra çekilmek ne demek
Aynen öyle Gs golü atar fb çekilir, cekilmek icin macin durmasini beklediler, golü icardi yapıştırdı çekildiler🤦🏻♀️
Bir de ezeli rakibine karşı
Karşılarında saçma sapan bir külüp varsa sevinmesin ler de ne yapsınlar koca Külübü amatör külübe döndürmüş başkanları
Yine de protestoya saygı duyulması gerekirdi
Saygı duyulacak bir külüp mü var ortalığı kaosa götürmeye çalışan yargılanması gereken bir başkanları var iken
Haklısın
Bunlar karaktersiz u 19 Karşısında bukadar sevinebiliyorlar neyse biz şimdi yunan köpeğine hazırlık Yapmamiz lazım ülke puanı önemli Bizim için
Aynen öyle
Bu ligde Fenerbahçe ve Beşiktaşa Allah sabır versin hakları yeniyor hemde göz göre göre
Ya ben Fenerbahçe'yi de üzülmüyorum açıkçası ben şunu söyleyeyim Beşiktaş iyi olduğu zaman ligde başarı yaptığı zaman bunların ikisi de düşman oluyor ama şu bu gerçek federasyon hep Galatasaray'ı koruyor
Ben fenerliyim kardeşim fenere yapılan haksızlık hiçbir kulübe yapılmadı ama bu federasyon bundan önceki federasyonlar yapı hep GS tutuyor çünkü bunlar buraya kanser gibi işlemiş ama savcılar felan işin içine düşerse ozaman sıkıntılar başlar ligde neler çıkar neler
Ülkenin yönetim şekli her şeyi belirliyor işte
Çok doğru inşallah düzene girer
Genel seçimleri bekliyoruz onda da bir değişim olursa inşallah
İnşallah ben onun erken olacağını düşünüyorum
Yani şu anda onu göze almazlar halkım ağzına bir parmak bal çalıp kandırmaya çalışacaklar çünkü şu anda erken seçim yaparsa kaybedeceklerini çok iyi gördüler
Parmak çalmak için birşeyler olması lazım o yok şu an verebilecekleri
Bakalım göreceğiz şu anda bir şey yok evet
O kadar abartılı sevinende ne bileyim, sanki kendi bileklerinin hakki
Yani ben de onu diyorum işte hani oynamadın ki adam sahadan çekildi sevinirsin anlarım da yani bu kadar zıplayacak hoplayacak bir şey yok ki yüzsüz olmaya gerek yok onu diyorum
Aynı zamanda Fenerbahçe'nin yaptığını da doğru bulmuyorum madem öyle hiç çıkmayacaksın maça oynamıyorum ben diyeceksin futbolla yeni tanışmış 20 yaşındaki çocukları sahaya çıkarıyorsun ondan sonra gol yiyorsun ondan sonra sahadan çekiliyorsun kendini rezil ediyorsun amacın ne hiçbir şey elde etmeyeceksin ne yapacaklar yani sen böyle yaptın diye şampiyonluk mu verecekler öyle değil mi
Neyin tadı kaçmadı ki ülkede
Ben olayı bilmiyorum. Fenerbahçe neden sahayı terk etmiş?
Federasyonu protesto etmek için hakem seçimleri Galatasaray yanlısı olması federasyon başkanı o kadar adaletsizlik yapıp durması
Bugüne özel bir durum değil ki. Adaletsizlikler, yanlılık, şikeler, bunlar ve benzerleri futbolun içinde olan şeyler. Sonuçta futbolda çok büyük paralar dönüyor. Ve paranın olduğu her yerde birileri bir şeyleri yönetiyordur. İpleri elinde tutan birileri mutlaka vardır. Bende Fenerbahçeliyim bu arada. Ama sırf şikeler, adaletsizlikler yüzünden maç izlemeyi bıraktım. 😁
Çok haklısın ülkede hiç bir şeyin tadı kalmadı
Galatasaraylıların atasını sevmediğini anladık..
Kesinlikle
Bence gayet güzel oynandı dakka bir gol bir olarak girişi yaptı Aslan kükredi 😄
Ama sevinmek saçma oldu 🙂
Bir gole maç içinde sevinilmiyor mu onun sevinci gibi düşün
Yani genç çocuklar ya 19 yaş
😊
Basbaya doğru nesı yanlış bunun tek taraflı olay biri oynamaya cıkmış biri protesto ediyor. Sabote ediyor macı
Dk 1 Gol 1 😄
Zaten her türlü GS kazanacaktı.
Ama sevinmek etik olmadı
Niye sevinmesin, gayet normal. FB nin ortalığı karıştırma planlarına ortak mı olsunlar. Çık oyna, oynamıyorsan hiç gelme. Taraftara yazık
Bir noktada haklısınBir noktada haklısın
Tamam burada kalsın Yorum 🦁😄
Yalnız soru sahibi benim kaldırma yetkim var 😃
Hahahha adam haklı 😄😄
Ama tabii ki her görüşe saygımız var keyfi yorum kaldırmak yok
Üstelik hemşehriyiz yapmam öyle şeyler
Kabullenis.
Oynasa ne oynamasa ne !
❤💛
Ter dökmeden kazandı
Oyle demeyelim.
Ter dokmeye gitti ustelik tammm kadro...
Sonra noldu himm?
Ama sonuçta orada bir federasyona karşı tepki vardı federasyonun maçlarda yaptığı haksızlıklara karşı iki gün sonra Galatasaray'a karşı yapılmayacağına malum kulüplerin birleşip de birbirine destek olması gerekirken orada Fenerbahçe sahadan neden çekildi ülkede hakem dövüldü aynı zamanda o sorunla hakem fenerbahçe-trabzonspor maçını yönetti cumhuriyetin 100 yılında Süper kupa Arabistan'da oynanmaya kalktı Türk futbolunu rezil ettiler ve buna rağmen Türkiye futbol federasyonu başkanı hala görevde ona tepki olarak yapıldı Ben Beşiktaş taraftarıyım ama Galatasaray'ın da buna destek vermesi gerekirdi ama Galatasaray her zamanki gibi kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bencil bir kulüp
Dur bakalim. Fedarasyona karsi ne diyecekler.
boş ver uzulme zaten. Bencil mencil aliyorlar kupayi 💛❤
Ya zaten ben Beşiktaş taraftarıyım hani beşiktaşlıyım hani yani ben aslında burada demek istediğim haksızlık Fenerbahçe'nin yaptığı da çocukça doğruyu konuşmak gerekirse Tamam yani sen hakkını savunmak istiyorsan bunun başka yolları var bir de futbolla yine tanışmış 19-20 yaşındaki çocukları niye bunu alet ediyorsun O zaman hiç çıkma
Biz de onu diyoruz isteee..
Hala demis ki yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminati vb.
Hala goy goy.
Kimse niyesini anlamadi.
Olayin sebebini de
Gs yonetimi biz ne yasadik diyor.
Amaaaan bjk ayri dert..
Hadi iyi bayramlar 😄🍬🍫🍭
Niye be biz ne yaptık şimdi dur daha bayrama girmedik erkenden iyi bayramlar deme ama hadi iyi bayramlar 😄
3. siradasiniz daha ne olsun 😁
Tamam canım bu sene kötü olmuş olabiliriz niye eziyorsun 😃
Ezmiyorum. A a : )
Kabulleniyosun iste ne guzel.
Helal 👏
Tabii kabulleneceğim afrika'dan gelmiş kabile oyuncularını takıma doldururlarsa böyle olur ne olacak ülkesine uçağa rahat eden adamları takıma doldurdular 😃
Artik o da sizin kusurunuz
❤💛❤💛❤💛❤👍
Ya ben moderatör olmak istiyorum bana yardım et 🥺
😄😄
Moderasyona dair yazilmis cok sayida bence var. Onlari okumani oneririm.
Okudum okudum ne var açık şikayet sorusu atsan görüş atsan şuradaki destek çıksan 🥺😃
😉✌
Bir sonrakinde de GS den bekliyor Aliço
Nasıl
Bunlar danışıklı dövüş. Bugün size yarın bize durumu
Anladım
Çekilmelerinin sebebi ne
Federasyonu protesto ediyorlar
Neden sevinmesin, anlamıyorum? Çekilmek Fenerbahçe'nin kendi kararı ve Galatasaray'ı bağlamaz. Galatasaray'ın amacı maçı oynayıp kupa almaktı. Eğer karşıda oynayacak birtakım yoksa kupayı kazanan takım belli olur. Kupayı kazanan da sevinir.
Bu da o karaktersizlere yakışır
Aynen öyle insan edebi ile gider birde antrenman yaptılar
Umarım Fenerbahçe şampiyon olur kaçarsa kötü olur
Federasyon yüzünden zaten
Yanlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?