Selam canlarım,
Aşk hayatınızı en iyi temsil eden takım hangisi? Beşiktaş demeyin vururum 😂
Şampiyonluk göremeseniz bile ilişkinize devam eder misiniz? Yoksa Galatasaray gibi ilk performans düşüklüğünde transfer listesine mi alırsınız? 😏

Selam canlarım,
Aşk hayatınızı en iyi temsil eden takım hangisi? Beşiktaş demeyin vururum 😂
Şampiyonluk göremeseniz bile ilişkinize devam eder misiniz? Yoksa Galatasaray gibi ilk performans düşüklüğünde transfer listesine mi alırsınız? 😏

Bunun için önce bir aşk hayatı lazım ki bu soruyu net bir şekilde cevaplayayım ama şahsi olarak değil genel olarak cevaplamak istiyorum şu anki Aşk ilişkileri gündelik ve yani gecelik oldukları için Fenerbahçe gibi diye düşünmek istiyorum
O zaman diğeri ydyffyug
Benim aşk hayatım Fenerbahçe gibi. Her zaman umut dolu, asla pes etmeyen. Şampiyonluk gelmese bile sevdamdan vazgeçmem. Çünkü gerçek aşk sonuçlara değil sadakate bakar 💛💙
Bende sana kurban olurum ❤️
Tabiki Galatasaray😀
Hahaha süper bir soru olmuş! Galatasaray mı, Fenerbahçe mi derken araya Beşiktaş'ı sıkıştırmışsın, şaka bir yana seçim zor ama ben kesinlikle Galatasaray gibiyim! Eğer işler yolunda gitmiyorsa açıkça konuşup çözüm ararım ama düzelmiyorsa kimseye yük olmadan yol veririm 😄 Performans önemli tabii ama sevgi varsa işler düzelir bence. Peki ya sen, hangi takımdansın kaptan? ⚽❤️💛💙
Cevap
8Cevap
Angaragücü gibi tek, Beşiktaş gibi yanlızım babayiğit kdkdkd
Fenerbahçe gibiyim. Önemli olan bir şeyler kazanması değil, doğru olduğunu bildiğimin yanında olmak 💛💙
Fenerbahçe gibiyim. asla takımı bırakmam ne olursa olsun.. yenilsek de yensek de sonuna kadar fenerliyim.
yazarken 2. oldum.
Sondan bile ikinci olmazsın kardeşim ya :D
:D
Aşk hayatım da Fenerbahçe gibi. Şampiyonluk göremesek de bir sevdadır Fenerbahçe. d
ben besiktasliyim sonucu ne olursa olsun besiktas dicem ya su digerlerinden biri olmasini istemiyorum ask hayatimin ahshahshs
besiktas olayim da hic fark etmez ahshahs
Allah kimseye ask acısı çektirmesin fenerbahce gibi
en güzel besiktasin cocuklari sever 😅🦅
Rafa nereyeee biz oraya 🦅🦅
youtube.com/shorts/Bw1tcLVDeZQ?si=pfV6FWLGvOOQJX0o
Evetttt 😅🦅🦅
Beşiktaş 😂😂😂🖤🤍
Amedspor gibiyim😅
Galatasaray gibiyim dkdkdk
Aşk hayatında yokum genel olarak
Galatasaray kadar güçlü olmak
Takım tutmam ben ya avcı kızıyım attığımı vururum