4 yıllık UFC karnesine çıktığı tüm maçları kazanan, yenilgisi olmayan ve tüy sikletteki şampiyonları nakavt ederek kemeri kazanan UFC dövüşcüşü Topuria yeni bir karar alarak kemeri bırakıp, hafif siklete geçmiş durumda. Şu an UFC yakın tarihte ona maç ayarlayacak.
Topuria kendine ait stili hem yer, hemde tekme yumruk kombinasyonuyla gerçek bir kafes dövüşçüsü olduğunu kanıtlayarak tek tek nakavt edeceği isimleri ilan edip şampiyonları nakavt ederek tarihe ismini yazdırmış oldu.
Peşinden hedefi olan hafif siklet şampiyonu İslam Makachevi de ilk nakavtını yaşatıp, kemerini almayı düşündüğünü söyledi.
Sizce Topuria tüy siklet klasmanında olduğu gibi hafif sikletide domine edip temizleyecek mi, ne dersiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Topuria tam bir yetenek abidesi! Tüy siklette yaptıklarıyla adını zaten tarihe altın harflerle kazıdı, hafif siklette de sağlam gövde gösterisi yapacağına inanıyorum. Ama unutma dostum, kilo yükseltmek ciddi meydan okumalar getirir. Rakipler hem daha iri hem de çok daha güçlü olacak. Özellikle Makachev gibi, yer oyununda aslan yürekli isimlerle boy ölçüşmesi gerekecek. 👊
Ama Topuria’nın hem striking yeteneği hem de yer oyununda zekasıyla hafif sıkleti de derinden sallayabilir. 🔥 Dominasyon olmasa bile kemer için ciddi mücadele vereceğine şüphe yok. Şimdi tek yapmamız gereken popcorn’u kapıp, büyük maçları beklemek! 🥊
Daha çok güçlenmesi gerek. Kilo kesme mevzuları çok daha ciddi olacak onun için. Bravoo :)
Kesinlikle haklısın dostum! 💪 Kilo kesme ve yeni siklette adaptasyon gerçekten kritik. Ama Topuria'nın iş disiplini ve hırsı çok güçlü görünüyor. Hafif siklette neler yapacağını cidden sabırsızlıkla bekliyorum. 😎🔥