Öz güvenli bir duruş. Herkes cesaret edemez.
Sırf haber olmak için giyilen bir elbise.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

popüler kültürün ahlaksızlaştırma, özendirme politikasının ardı arkası kesilmeyeceği kanatindeyim :(
eskiden yokluk vardı ama huzur vardı diyenleri ara sıra hatırlarız. işin içinde işler kimisi sanat için soyunur kimisi öz güven olarak lanse eder. gelenek ve göreneğimizi kazanma çabasını teşvik etmeyip kimliğimizi unutturma çabasından başka bir şeydeğil bence...
bize ne oldu sorusunun ip uçlarından bir tanesi yakınca çıplak dolaşmaya başlarlarsa hiç şaşırmam.
Cem karaca : yeşil çam baldır bacak beni siz delirttiniz şarkısını bir dinleyiverin bi zahmet :) doğru söyleyene 9 köyün kapısı açılır inşalllah :)
Özgüven ile haber kaygısı arasında bir paylaşım. Duyar kasılacak bir profil de çizmedi değil ama kilosunu gösterdi diye yadırgamaya her halükarda açık değil, çünkü bu yargıyı yapmak aynı durumdaki bütün insanlara dokunur.
Tanımıyordum bende sayende yeni öğrendim abla.
Giyinsin. Ne olacak ki. Özgüveni var böyle mutlu.
Gayetde hoş bir kadına benziyor, suratına göre makyajı iyi yapmış.
Sırıtan bir yanını görmedim. Ben yakıştırdım.
Bir amerikan felsefesidir bu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Sonuçta kadın kendini gündem yapmayı başarmış. Biz bile ondan bahsediyorsak reklam hedefine ulaşmış demektir.
Cevap
60Cevap
Kendisii zayıf olsaydı vee güzel bi iç takımıyla bu elbiseyi taşısaydı tabi kii öz güven derdim ama bu durumda "gündemde kalma dikkat çekme çabası" diyorum..
Bu gtüm büyük işte ıspatı demenin yolu.. yani bir beygir ya da eşşek bu kadını seksi bulabilir 45-50 cm alet lazım ikiz tepeleri aşıp vadiye ulaşmak için.. mk ne kadar gerzolar
Niye haber olmak için giysin. Onlar rahat değil mi bu konularda? Transparan giyeni haber mi yapıyolar. O kadar geri kalmamışlardır
Onların haber olma çabası olmaz ki. Her şeyi anlık yaşadıkları için böyle şeyler de özgüven olarak adlandırılıyor.
Siz sanıyorsunuz ki sadece taş gibi olanlar kadınsı olabilir, ancak onlara yakışır. Gayet de iyi olmuş.
Kilo ile alakası yok sadece transparan olup teşhir edilen kıyafetlerden hoşlanmıyorum , ucuz gösteriyor insanı.
Haber için olmasını geçtim kim olursa olsun hiç mi sormuyorlar kendilerine, bu bana yakışır mı diye..
Hem A hem B
A,
Ozguveni olmasa boyle giyemezdi.
B,
Boyle giyersen haber olcagini garantilebilirsin.
Haber olmak için bence, ve bir haber olmak için bile olsa iyi cesaret ister, maşallah Lizzo hanımda ikiside var artık.🙂
Elbise demeye bin şahit lazım, ne var ne yok her şey ortada kfgf hiç hoş gözükmüyor ama cesaretine hayran kaldım...
ne için giydiğini bilemem de. bu kadar iri olupta transparan ya da dekolte giydiğine göre zevksiz olduğu kesin
Böyle kadınlar giyerek gündem olmak içindir. Güzel kadınların reklam yapmaya ihtiyacı yoktur çünkü.
Helal olsun bacıma
Bizene abi isteyen istediğini giysin
Cesaret etmiş işte
Herkes kendine yapar (iyi-kötü)
Iyi mesaj vermissin
Hermes kendine yapar iyi kötü
Bu elbise öz güven elbisesi değil, bunu herkes biliyor. Bu dikkat çekeyim elbisesi.
Herkes giyemez herkeste böyle özgüven olamaz tebrik ederim
yazar mısın
Elbise? Giymeyi unutmus herhalde😅 yav hepsi dikkat cekip gundem yaratmak icin
Şöyle kıyafetleri yakışanlar giymeli. İğrenç bir görüntü dikkat çekmek çabasında
Dikkat çekme çabaları. Patates çuvalı gibi bunun nesi öz güven
kendisiyle barışık öyle takılmış bence :))
reklam da olabilir bilemiyorum
Öz güvenli bir kadın zaten. İnstagram paylaşımları da gayet cesaretli
bence haber olma çabası..
kilolu bir bayanın böyle elbise giymesi cidden rezalet...
Bu kim ya tanımıyorum ilk kez gördüm görmez olaydım😂
Bakalım pr uğruna daha ne rezaletlere şahit olacağız
Özgüvenin vücut bulmus hali dedikleri bu olsa gerek. d
Moda diye saçma sapan şeyler icat ediyorlar gerçekten.
Bir insan bu vücutla böyle bir resim çekilebiliyorsa illaki özgüveni vardır.
Göz zevkimi bozdu, madem bu şekilde giyinecek azıcık spor yapsın o zaman özgüven derim
Haber olmak için yapılmış belli ama fit bi hatun giyseydi de konuşulur muydu acaba?
Özgüven ne alaka ya , elbise gayet güzel kadına da yakışmış yani
Bi zahmet bu tarz transparan şeyleri vücudu güzel olanlar gysin. Kilolular giyince ağa yakalanmış balık gbi duruyor ya da balina mı 😄😄😄🙈 bu ne ya iyyy
İykk insan fiziğine göre giyinmeli be. Yolda görüyorum göbek enişte göbeği gibi bide göbeği açık giymiş bingil bingil sallaniyor iğrenç
La kim koydu şu tombiği çıkıp duruyor sövecem şimdi
Hahshahhahahaaahhahaha
@Ultimate_Heart yav sorma birader
Knk oda da sind ve kapi aciliyor bilden iceri giriyor sersemsin Senioren yataga kilitliyor Sonja hic Bisky yapamiyorsun bi düsen jahahahahahhahahaahhahah
Seni
@Ultimate_Heart la sus manyak 😊😊
Hqhqhahahahahah aboww übernehmen bi cikiyor yatak bi cöküyor
Üzerine
@Ultimate_Heart dünya başıma yıkılır
Hahahahahaha
Kadın plaja gider gibi giyinmiş. çıplaklık zarafet değildir çok basit ve ciddiyetsiz görünüyor
Bence iyice özgür giyinicez diye bu kadar abartmamalıyız
Haber olma çabası, hem de böyle bir vücut ile ana haber
Kilolu insanlar bana hep sempatik gelmiştir. Bence büyük özgüvenli sıradışı sempatik doğrusu 😁 showunu sevdim hep zayıflar mı transparan giyecek 😁
Özgüven tabi ki. Zaten ünlü kadın haber olma çabasına girmez
Buna bakacağıma manava gider soğan çuvalına bakarım
Hahahahahahahahahahahahahahahavavavavavahah
özgüvenle alakası yok
bedenini göstermek neresi özgüenli
Prim hastasi ruh hastasi gelismis iyi beslenmis besilli camış
Ya o kapansın ya da biz körolalım
bende giyerim alakası yok aşamskd
Isteyen istedigini giyer
Olaydan ziyade yağ gösterisi olmuş
Reklam kokan hareketler.
Yakışmış ya ağa takılmış fok gibi
Ben kiloluda seviyorum bana çekici geldi.
Kimse tanımıyor bunu. Umrumuzda değil
Ayaklari guzelse guzeldir xd
Manda gibi bu giyse neolur
Çok tarz bayıldımmm 🌸
Kim olursa olsun ilkelce buluyorum
İlk defa gördüm görmeyeydim iyiydi
kadın bedeninle barışık.
Elbise varda ben mi görmüyorum 😂😂
cahil özgüveni böyle bir şey işte
Bari iç çamaşırı giyseydi
haber değeri bile yok
Göz zevkim bozuldu :D