Ya çok yanlış bu tür hareketler. Çünkü ünlüler göz önündeler, yanlış örnek oluyorlar. Hay ben zaten bu tipleri meşhur edip, para yedirenlerin kafasına tüküreyim. Neyse uzun lafın kısası; ünlüdür beyni yoktur, yaptığı işler konuşulmuyordur, orasını burasını açar ve gündem olmaya çalışır. Şimdi bir kaç insancık (erkekler) “ya böyle giyinemezsin, giyinmemelisin” desin de, Berrakcım arkasına kadınları toplasın ve “(erkekler) Bize böyle giyinemezsin demiş, bir dahakine çıplak çıkalım kızlar, kendimizi ezdirmeyelim” adlı çalışma :D “Beden benim açarım saçarım” hayır öyle değil, madem ünlüsün madem göz önündesin ona göre davranacaksın, yoksa sendekiler bütün kadınlarda var.
@Sunny-girl Anlıyorum p*rno starlarıda böyle giyiniyor :D napayım şimdi? Bizim yani halkın ahlaki bakış açısına uymuyor böyle giyinmek, biz yabancılara göre biraz daha edepliyiz ya
@sunny-girl hiç polemiğe girmeyeceğim, kadının açmadığı bi yeri kalmamış. Benim bu konu hakkındaki düşüncem yukarda yazdığım şekilde, senin düşüncenede saygı duyalım. Görüşümü sal artık.
@dowpehenww arkadaşlar :D benim kastettiğim 12+ yaş grubu bi çoğu kendine hep birilerini örnek alır. Görüşüm hoşuna gitmediyse dislike at geç. Tartışma aramayın kafam kaldırmıyor
12+ yaş grubunun eğitim verecek bir ailesi var değil mi? Kimsenin veletlere örnek olma zorunluluğu yok herkes kendi birey sahip çıksın eğitimini versin
@dowpehenww veletler falan bu üslupla ben yorumlaşmayı kesmek istiyorum. Çocuklara aileleri eğitim veriyor zaten ama dışarda ne görürlerse onu örnek alıyorlar ve yapıyorlar. Bunuda hepimiz biliyoruz.
@Sunny-girl kadınların s eksi olmak için açık giyinmeleri göstermeleri normalse, ben a zgin bir erkek olarak s eksi olup ilgi çekmek istedigimde c insl organımı belli edecek şekilde giyinip erect yapsam (istediğim zaman rahatlıkla yaparım ) göstersem normal olabilirmi
@Sunny-girl İstanbul bebekteki olayı hatırlayın bi ya :D o zaman insanların işine karışmayın. Sizin çoluğunuzun çocuğunuzun gözü önünde çırılçıplak gezsin erkek kadın kim varsa, gıkınız çıkmasın. Dekolte ve bikiniyi salla. Kadının üstüne geçirdiği saçma sapan elbise olmasa çıplak !
@Sunny-girl şimdi çalışdığım otelde genç kızların çok terbiyesiz saygısız hareketleri var. açık giyip p opo göstermeleri haricinde ortak kullanım alanlarında kalabalık içinde küfür ediyorlr gece 3-4 de bagırıp gülüşüyorlar yüksek sesle insanlar herkes duyuyor. ben gece güvenliğe şikayet ettim gelip uyardılar. sizin dediğiniz gibi istediklerini yapsınlar denilip bunların normal görülmesi iyi olmaz.
@Sunny-girl başka değil, bu genç kızlar vücut p opo açık giyinmek, istediklerini yapma hırs isteğiyle terbiyesiz saygısız oluyorlar. sorun s eksi açık giyinmek değil sadece. küfür eden kızlar icinde sevimli olanlarda var 18 den küçükler. sevimli olan kızlr küfür ya da terbiyesiz hareketler yapınca zebani gibi oluyor
Bakıldığında bu insanların dünya insanlarından bir farkı yok. Örneğin; bu kadın bir manken ve Amerikalı veya Avrupalı bir mankenden neyi eksik, pardon? Ben insanların coğrafyaları yüzünden kısıtlanmalarına karşıyım. Dünyaya ayak uydurmak lazım. İnsanların içindeki potansiyellerini çıkarmaları gerekiyor. Dünya vatandaşı ancak bu şekilde olunur. Herkes kendi alanında en iyisi olmaya çalışacak ki hem insanlığa yeni şeyler katılsın hem de insanlar kendini gerçekleştirsinler. Kendinizi aşmak için çabalayın derim. Ben hayatı uzun süredir derin derin sorgulayan birisiyim ve analizlerim bu yönde. Emin olun ahlak, erdem, ne doğru ne yanlış, ne olmalıyız, bu dünyadaki amacımız ne vs. bunları çok sorguluyorum. Bana kalırsa kimse kimseye yüklenmesin. Bırakın kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Siz "Böyle giyme" dediniz diye insanlar öyle giyinmeyi mi bırakacaklar? Atatürk bu ülkenin kadınına da erkeğine de özgür bir ülke bırakıp gitmiş. Bu insanlar özgür. Hepimiz özgürüz. Kimse kimseye karışamayacak, bunu kabul edelim. Doğru kim için doğru veya yanlış kim için yanlış? Bunları hep beraber sorgulayalım ve tartışalım.
Aynen öyle ya bide berrak fazla açık giyinmemiş ki o kadar laf atıyorlar bu laf atanlar 2022 yılda olduğumuzu unutuyorlar galiba bana göre açık değil bu kıyafet
@Sunny-girl e tabii, isteyen istediği hayatı yaşar. Herkesin değer yargısı farklıdır. Böyle giyinmek istemeyen giyinmez, ona da saygım var. Herkes beğenip onaylamak zorunda da değil. Açık veya kapalı giyinmek tercih meselesi. Saygı duyuyorum. Herkes aynı fikirde olmak veya birbirini onaylamak zorunda değil. Ortak paydada buluşup birbirimize zarar vermeyelim ve saygı duyalım yeter. Gerisi herkesin kişisel tercihi
Tangası baya seksi. Poposu güzel. Meme büyüklüğü de ideal. Meme kısmı transparan komple gözüküyor. Bence gayet iyi. Kendall, Rihanna gibi kadınlar hep böyle giyinir. Berrak hanım da Türkiye'de bu işin başlangıcını atmış işte. Ben yakıştırdım. Güzel manzaralara evet.
Benim anlamadigim sey iç çamasiri neden giyiyorlar? Yanlis anlamayin abaza oldugumdan degil. Hayir bu tarz giyinen bir cok kisi var. İç camasirini da cikart zaten her yerin meydanda onlari kapamaninda bir alemi yok gogus nerdeyse artik normal bir sey gibi gosterilen bir yer oldu onune gelen gogsunu acan gosteren elbiseler felan giyiyor. Bazilari o kadar iddiali ve acik ki insan diyor ya giyme giyme kardesim yanj ciplak gez bi farkin yok zaten ciplaktan. Simdi boyle dedim diye kesin linç yerim ben. Kim ne giyiyosa giysin ama toplum ahlaki bozuluyor. Coluk cocuk herkes goruyor bunlari. Nesil git gide kotuye gidiyor. Dikkat cekmek para kazanmak ya da konusulmak icin bak bak ne kadar guzel demeleri icin insanlarin yapmadiklari da giymedikleri de kalmiyor. Sadece dikkat cekme çabalari bu sekilde dikkat cekecegine başarıların ile dikkat çek. İnsanlar seni ciplakligin ile degil basarilarin ile tanisin. Başarılarınla ansın. Ama ciplaklik kolay bir seyleri basararak akilda kalmak zor is kim niye uğrassin dimi. Yazik cidden.
Ama kalkıp ''İç çamaşırı da giyme o zaman'' gibi saçma sapan yorumlar bozar mesela.
Kadını tanıyan tanıyor bu arada, Berrak Tüzünataç nereden baksan 15 senedir var bu ülkenin sanat, moda dünyasında falan. Bir de bu kıyafetler de sizin aklınızda kalıyor herhal
@Ragnar_Lodbrok bu kıyafeti giydi diye toplum ahlakı bozulur. Toplum etrafimizdaki insanlar çevremizden ne gorursek ona gore dusunceleriniz degisir. Çevre ve toplum insan psikolojisinde buyuk bir etkendir. Bunun üzerine kaç tane konu ve ders var sosyoloji gibi. Çevreye ve topluma ayak uydurma ya da çağa ayak uydurma adi altinda insanlarin ahlaklari istismar edildi yillarca. Buna bir örnek de batılılaşmadır. Batının işine gelen taraflarini almak ve işine gelmeyen taraflarini gormemek gibi bir suru yeni adet çıkardilar. Çıplakligi modernlik olarak çagdaşlik olarak öne sürdüler. Benim iç çamaşırı giyme yorumum ise bir ironidir. Bu ironiyi algılayabileceğinizi düşünüyorum. Beyin gördüğü her şeyi işler. Ünlü simaları ise milyonlar görüyor. Ve milyonlarca insanin uzerinde etkileri var. Benim yaptigim ironi olan yorumu ise bu site sakinleri gorur en fazla. Ki zaten ironi yapiyorum. Ne yani milyonlari etkileyen ünlü bir isim açik saçık çıplak giyecek ve toplum ahlaki bozulmayacak biz eleştirince ya da ironi yapinca mi toplum ahlaki bozulacak :) Kadini taniyan tanimayan beni zerre baglamiyor. Ben tanimiyorum kendisini. 15 senedir sanat moda vs takip etmiyorum beyefendi ilgi alanimin disinda seyler bunlar. Ben daha cok kendimi gelistirmek ile ugrasiyorum. Ve cevremde gordugum olaylari inceleyip iyi ya da kotu yonlerini gormeye calisiyorum. Şu an gordugum iyi bir yani yok emin olun. O kiyafetler aklinizda kaliyor diye itham da da bulunmaniz bana sacma geliyor guzel ulkemde ve dunyada olan olaylar ve ünlü kesimi beni hic şaşırtmiyor. Sadece hayati ve toplumun iQ seviyesini sorgulamama sebeb oluyor. Ne yazık ki sizinle ayni fikirde olmayip, yaptigim her yorumu elestirdiginizi ve bu sitede dikkat cekmeye calistiginizi dusunmekteyim. Bana yorum yapip ya da baskalarina yorum yapacaginiza buyrunuz kendi fikrinizi dile getirip kenara çekiliniz. Ayrica bu kiyafetin Benim aklimda kalip kalmamasi da sizi pek de alakadar etmese gerek.
Yoo olmamış. Kıyafetin iğrençliğini geçtim, vücudu zerre kadınsı değil ve gram seksiliği yok. Bildiğin erkek vücudu bu. Bari vücuduna uygun giyinseydi de erkeksiliği biraz kapansaydı, o zaman güzel ve şık bir kadın olabilirdi.
Vücudu kadınsı olmak zorunda mı öyle bir zorunluluk mu var ya da yaratılan herkesin vücudu kusursuz mu şık kadın tanımı nedir? Şık olmak zorunda mı ya da.. Türk kadınının hemcinslerine düşmanlığı kadar iğrenç bi düşmanlık türü yok sen çok mükemmel ve kusursuz olduğun için kusursuz insan arıyorsun
@Ragnar_Lodbrok Hayır ondan değil, oranları bir garip, karnı ve kalça kemiği erkeksi duruyor. Yoksa Maria Sharapova bundan çok daha uzun ve geniş omuzlu ama gayet güzel.
İstiklal şairimizin bu konuyla ilgili çok güzel bir sözü var ve konuyu iki satırla özetlemiş. "Medeniyet dediğin açmaksa bedeniDemek ki hayvanlar bizden daha medeni "Atatürk batıdan ilimi, irfanı alın dedi. Bizim milletimiz ilim ve irfan dışında ne varsa aldı. Bu tür şeyler toplumsal ahlak kurallarına aykırı. Git evinde ne istersen yap ama toplumun gözüne sokmaya kimsenin hakkı yok böyle şeyleri. Çünkü çocuklar da görüyor ve örnek alıyorlar. Yoksa kimin ne giyindiği ya da ne halt yediği kimsenin şeyinde değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadının fiziğine de laf edenler olmuş da kadının fiziği gayet güzel bence. Fiziğine laf atan çoğu kız da dümdüz bir kalça sahiptir kesin. Fiziği güzel ama fiziği güzel diye sergilemek doğru değil. Mesela benim kalçam daha dolgun daha seksi olmasına rağmen sergilemeye falan çalışmıyorum, gereksiz buluyorum. Sevdiğim insanın yanında böyle şeyler giyinip seksi gözükürüm diğer türlü neden milleti azdırmaya çalışayım ki? Gündemde kalmak istiyor fakat bu şekilde insanların aklında orsp gibi kalmayı beğendi mi acaba? Gerçekten yazık. Umarım geç olmadan doğru yolu bulur.
Ya çok yanlış bu tür hareketler. Çünkü ünlüler göz önündeler, yanlış örnek oluyorlar. Hay ben zaten bu tipleri meşhur edip, para yedirenlerin kafasına tüküreyim. Neyse uzun lafın kısası; ünlüdür beyni yoktur, yaptığı işler konuşulmuyordur, orasını burasını açar ve gündem olmaya çalışır. Şimdi bir kaç insancık (erkekler) “ya böyle giyinemezsin, giyinmemelisin” desin de, Berrakcım arkasına kadınları toplasın ve “ (erkekler) Bize böyle giyinemezsin demiş, bir dahakine çıplak çıkalım kızlar, kendimizi ezdirmeyelim” adlı çalışma 😃 “Beden benim açarım saçarım” hayır öyle değil, madem ünlüsün madem göz önündesin ona göre davranacaksın, yoksa sendekiler bütün kadınlarda var.
Her zaman savunduğum bir tez vardır. Kadında gizli dekolte çekiciliği her daim daha cezbedicidir.. Her yerini açıp sergileyen bir kadın nasıl seksi ve çekici olabileceğini ve nasıl stil ve ikon sahibi bir kadın olunabileceğini öğrenememiş demektir.
Ya çok yanlış bu tür hareketler. Çünkü ünlüler göz önündeler, yanlış örnek oluyorlar. Hay ben zaten bu tipleri meşhur edip, para yedirenlerin kafasına tüküreyim. Neyse uzun lafın kısası; ünlüdür beyni yoktur, yaptığı işler konuşulmuyordur, orasını burasını açar ve gündem olmaya çalışır. Şimdi bir kaç insancık (erkekler) “ya böyle giyinemezsin, giyinmemelisin” desin de, Berrakcım arkasına kadınları toplasın ve “(erkekler) Bize böyle giyinemezsin demiş, bir dahakine çıplak çıkalım kızlar, kendimizi ezdirmeyelim” adlı çalışma “Beden benim açarım saçarım” hayır öyle değil, madem ünlüsün madem göz önündesin ona göre davranacaksın, yoksa sendekiler bütün kadınlarda var.
Kadınlar cekemedikleri için olumsuz yorum yapmışlar ama çok yakışmış evliyiz eşimiz de böyle giyebilir ne olmuş yani iç çamaşırı belli oluyor sadece çok basit bir şey bu
Bunun ahlakla, dinle ya da kültürle ilgisi yok. Tamamen evrensel insanlık onuru ile ilgili bir şey. Kadının resmen meme uçları gözüküyor. Bu normal olsaydı p*rno filmlerinde 18 yaş sınırı olmaz, televizyon da gösterilmesinde de sakınca olmazdı. Sadece Türkiye ile ilgili bir olgu değil bu dünyanın her yerinde geçerli.
fantezi kostümünü andırıyor.. Hemşire , hizmetçi , polis , kedi kız değilde gecelik tarzı gibi olmuş 🤗 Ama durun maske birde kuyruk takılırsa bu olur bu kedi kız olur 😁 Dejenerasyonun beden bulmuş hali. Git evinde eşine kocana sevgiline ne giyiyorsan giyin. Bu kadar olmasın yahu milletin bunlara özenen kızları olacak yahu!
Transparan diye bir elbise yoktur. Ya çıplaksındır ya da değilsindir.
Berrak çıplak çıkmayı tercih etmiş modanın gündemine oturmak için, Bebekte çıplak yürüyen kadından farkı yok
Biz erkeklere gelirsek, fazlasıyla tahrik edici gözükse de böyle birine karşı asla iyi hisler beslemezdim, bu tarz kadınlar gecelik olmayı akıllarına koymuş tercih onların yaşam onların
İşte bir tane hırbo var yorumlar içinde ''Toplumun ahlakı bozuluyor'' diyen.
Bunlar dünyanın kendilerinin etrafında döndüğünü düşündüklerinden kendilerine uymayan her şeyi ahlaksızlık addeden, ahlakın ne olduğundan dahi bihaber insanlar.
Bir insanın bir yeri göründü diye ahlaksız olabileceğine inanan insanın ahlakı olamaz.
Berrak çok güzel bir kadın, iş ilişkisi olarak yaklaşık 1-2 saatimiz birlikte geçti. Mütevazi ve inanılmaz sempatik birisi, doğal güzelliğine hayran kalmıştım. Bu elbise ona yakışmamış ama tarz olarak. Yoksa o çuval giyse yakışır, açık olması önemli değil dilediğini giyebilir, onun bedeni onun kariyeri, onun kararı. Yakışmamış diyebilirsiniz fakat toplumun önünde örnek vs vs diye duyar kasmalarınız yok mu “iğreniyorum bu tarz sığ beyinlilerden”…
Müslüman bir toplumda yaşıyoruz. Bizim, en azından benim bakış açıma ters bir durum. Ne kadar açılırsam o kadar insan toplarım kafa düşüncesiyle giyilmiş bir elbise. Yiğidin malı meydanda. Bunlar basit hareketler. Başka şeylerle ön planda olmak varken basit şeyleri tercih etmeyi çoğu kişi de yapıyor zaten. Alıştık mı, çoktan alıştık zaten az bile açılmış. Daha iyi dikkat çekebilirdi.
Şu basit de basit lafına tav oluyorum. Kafanıza göre insanları aşağılamak için küfür olmayan bir sözcük buldunuz heryere saçıyorsunuz.
Hayır bu size karşı da kullanılabilir. Ben çıkar derim ki ''Saçından utanacak kadar basit düşünen birisi, varlığını cinsel bir imaj olarak görecek kadar ilkel düşünen birisi tesettürü savunabilir'' falan derim sabaha kadar beni yanlışlamaya uğraşırsınız.
Ona basit buna basit, hayır mk yerinde sen sanki çok kompleks birisin de insan beğenmiyorsun.
Asıl basitlik, herşeyi, herkesi kötülemek için çocukça argümanlar savurmak oluyor. Papağan gibi her gördüğü gayrı-mutaassıp kıyafete aynı lafları ağız birliğiyle savurmak basitlik değil de bir tane elbise giymek basit.
Yahu bir de, bu insanlar gerçekten güzel göründüğünü düşündüğünden giyiyor bunları. Ulan amma değişik kıyafet, şunu bir giyineyim de imajımı belli edeyim anlayışıyla yapılan bir şey. ''İnsan toplarım'' vesaire toplaşan insanlar sizsiniz niyeyse.
Ben dindar olmayan, sorsalar senin ''Basit de basit'' diye laf atacağın bir insanım şu kıyafete beş saniyeden fazla bakmam mesela. Üzerinde değer yargıları tartışmaya gerek görmem.
Bu kadar basit şeyleri kafaya takanlar da basit olmuyor mu?
Kadına ne giyse yakışır ama kadına bazen suyunu çıkartıyor millet oda sürekli gündemde olmak için hiç bir kadın sürekli beni konuşuyorlar diye şikayetçi değildir eminim ki farklı olmak farklı olduklarını göstermek için böyle yapıyor olabilirler bir de şunu ekleyim zevkler asla tartışılmaz.
Tüm ünlüler bu şekilde gündem olarak reklam ve iş almak istiyor. İnsanların bu durumu üzücü. Bunun özgürlükle alakası yok para geçim derdi her sektörde var.
Farklı olması lazım iş alabilmesi için ünlülerin. Bu yıllarda çok göreceğiz böyle şeyler.
benim anlamadigim neden kadin vucudunu sergilemek ihtiyaci duyar bunu yapmakla ne kazandi simdi? bana gore kompleksli tek silahi vucudunu sergilemek olan ilgi cekmek icin vucudunu sergileyen gereksiz bos itici basitlik kadinlarin vucudu bu kadar ucuz ve kotuye kullanilmamali ustelik cok zayif ve erkeksi iskelet gibi insan kendini bu kadar alcaltir mi vucudunun mahrem yerlerini acikta birakarak onur haysiyet yok yazik
Ona yakışmış ama erkeksi hatları olduğu için seksi kadın imajı olmamış (Dipnot: Bu tür uçuk kaçık parçaları giyebilmek için seksi kıvrımlar, kusursuz vücut ve uzun boy gerekir kanımca, herkese yakışmaz. Sadece rüküşlük abidesi yapar)
Berrak Tüzünataç genellikle aykırı ruhlu bir kadın. hemen her noktada uçlarda yaşamayı seviyor. giydiği her şeyi taşımayo da beceriyor bence. Sadece ünlü olduğu için değil herkesin kendine yakıştırdığını giymesinin özgürlüğü olduğunu ve bu konuda yorum yapma hakkımızın olmadığını düşünüyorum
Klavye başında mı? Cidden beynin bu kadar sınırlı mı senin? P. ornolara neden +18 yaş sınırı var? Ve bu kadın aleni neden p. orno yıldızı gibi geziyor her yaştan insanın görebileceğini bile bile. Az otur bir şeyler oku. Saçma sapan kaprisini çekemem
Ya benim yazdigimin altina zırlayan sensin , birşeyler okumuş olsan , sıkışınca hakarete başvurmazdın. Ben ne dediğini de pek anlayamadım , herhalde farklı bir evrenden sesleniyorsun …
Bence elbise güzel değil, çekici vs olmamış. Bu tabi benim fikrim. Ama iyi örnek olmuyor demek ne haha. Buna bakıp örnek alanı kurtaramazsın zaten. Ünlü olduğu için dört dörtlük yaşamak zorunda değil kimse.
Çok saçma bir bakış açım olduğunu düşünmüyorum. Herkes örnek aldığı kişiden sorumludur. Ben sorumluluğu bir kişinin üzerine yıkmaktan yana değilim. Kim buna bakıp böyle olmak isterim derse kendi bacağından asılır. Benim için tek sorun kiyafetin zevksizliği. Açık giyinmeye karşı değilim kesinlikle, ama onunda bir adabının olduğunu düşünüyorum. Bu kadını görüp örnek alacaksa biri zerre umrumda değil açıkçası.
Okudum. Söylediğim gibi davranışı alkışlıyor değilim sadece örnek alanların üzerinden sorumluluğu alıp başkasına atma taraftarı değilim. Belki toplumdan belirli bir zeka seviyesi ve sorumluluk anlayışı beklemek benim hatam. Orası ayrı.
Herkesin zekası bir değil. Biz de birçok algıya kapılıyoruz. Kimse aksini iddia edemez. Bundan küçükler de etkileniyor. Sorun burada başlıyor. Yoksa kalkıp da bu s. alak p. orno yıldızı gibi memesini açtığı için ben de açacak değilim.
@Sunny-girl al cahil insan al: Teşhircilik suçu, bir kimsenin cinsel organını veya vücudun diğer cinsel bölgelerini belirli bir kişiye yönelik olmaksızın teşhir edilmesi (gösterilmesi) ile oluşur. Teşhircilik yapma, kanunun madde gerekçesine göre ahlak temizliğine aykırı bir hareket olduğu için cezalandırılmaktadır.
Berrak 30'lu yaşlarının sonunda ve özgüvenli bir kadındır. Kötü alışkanlıklarından kurtulsa daha efsane biri olarak görürüz onu. Kıyafeti bizim Ortadoğu kafasındaki insanlara göre olmasa da gayet hoş. Yakışmış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Topluma arz etmiş ama güzel😜😜😜 neyse güzel olmuş. Yakışmış baya
Kendisi zaten aşırı güzel ve seksi, böyle giyinmesine gerek yok bence. Her türlü kendisine çekiyor ama tabi ki kendisi böyle mutluysa giyinebilir neden giyinmesin.
Giymek istiyorsa giyebilir onu eleştirmeye kalkarsak dipsiz bir kuyu herkesin görüşüne göre. Ama elbise yakışmış mı derseniz iyi durmamış bu kıyafetleri dolgun yuvarlak hatlar da daha güzel duruyor bence tabeee:)
Resmen memesi gözüküyor a q çıplak dolaşmaktan farksız. Orasını burasını görmek zorunda değiliz a q olmaması gereken bir durum. Ben dar bir kıyafetle dolassam, penisim belli olsa falan, sapık derler.
Şu kadın bana bi itici geliyor ya. Güzel evet ama itici, bilmiyorum. Bu kadar transparan da hoşuma gitmiyor ama kendi beğenmiş giymiş, diyecek bişey yok
Berbat görünüyor. Bu ne ya. Sözde ünlüler de gündemde kalmak için yeni bir yol bulmuşlar. Iç. camasiri üzerine transparan bir şey giyiyorlar adına da elbise diyorlar. ne kadar basitler
Ne giyinmesine ne başka bir şey e tepki gösteririm magazinn programlarında yaş sınırı yok ve RTÜK kanala tepki göstermeli televizyonda daha normal şeylerde RTÜK devreye giriyor ise bunda da girmeli. Keza plaj kıyafeti gibi davet elbisesi gibi değil Berrak Tüzünataç güzel bir kadın ayrıca
Ne desem bilemedim Seksi olmak için diye düşünmeyi denedim ama beynim eror verdi ve reklam kokuyo dedirtti Ben pek begenmedim Her kadında guzel durmuyo bu tarz elbiseler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların yaptığı yorumu çok merak edip biraz yapılan yorumları okudum da, kadınlar neden hemcinslerini bu kadar kötülüyorlar anlamadım. Kadın kendini o elbisenin içinde güzel bulduktan sonra kime laf düşer ki?