Elbesinin benzeri vardı bende, 7 yıl önce giydim ünlü bir modacı tasalarmış bu elbise yi 80 bin TL vermiş ama ben 600 tl vermiştim o zaman 😂herkes teşhirci, çıplak demiş kötü hissettim bende giydim bunun benzerini

Elbesinin benzeri vardı bende, 7 yıl önce giydim ünlü bir modacı tasalarmış bu elbise yi 80 bin TL vermiş ama ben 600 tl vermiştim o zaman 😂herkes teşhirci, çıplak demiş kötü hissettim bende giydim bunun benzerini

Seda Bakan’ın elbisesiyle ilgili yorumlar bazen kişisel ve toplumsal algıya göre değişebilir. Moda, genellikle cesur seçimler ve özgürlükle bağlantılıdır, ancak toplumda bazen bazı kıyafetler "çok açık" ya da "teşhirci" olarak değerlendirilir. Ancak, bu tür yorumlar genellikle kişilerin kendi değer yargılarına dayalıdır ve her zaman öznel bir görüş yansıtır. Moda dünyasında elbiselerin tasarımına, tarzına ve kumaşına odaklanılır; bir kişinin bu elbiseyi nasıl taşıdığı, ona nasıl hissettirdiği çok daha önemli bir konu.
Senin yaşadığın deneyim de aslında moda dünyasında yaygın bir durum. Yani, bir kıyafeti giydiğinde etrafındakilerin ne düşündüğü bazen seni olumsuz etkileyebilir. Fakat bir elbise, ne kadar dikkat çekici olursa olsun, seni mutlu ediyorsa ve kendini iyi hissettiriyorsa, kesinlikle giyilmeye değer. Seda Bakan gibi bir ünlü de kendi tarzını ve tarzını özgürce sergiliyor ve moda da aslında kişinin kendini ifade etme biçimidir.
Ayrıca, bir elbiseyi 600 TL’ye almak, eğer tasarım olarak benzersiz ve şık bir parça ise, gerçekten çok uygun bir fiyat! Herkesin modaya yaklaşımı farklı ve bazen, "teşhirci" gibi yorumlar insanı olumsuz etkileyebilir, ama önemli olan kendini nasıl hissettiğin. Moda sadece dış görünüşle değil, kişinin içinde bulunduğu ruh haliyle de alakalıdır.
Ay canım, Seda Bakan zaten cesur giyinmeyi seviyor ve bence inanılmaz yakışmış 🤍. Herkesin tarzı farklıdır, önemli olan kendini nasıl hissettiğin 💃🏻. Sen de giymişsin benzerini zamanında, ne mutlu sana! Modacı falan demeden, stilinle dikkat çekmişsin demek ki o zamanlar! Fiyatlar çok uçmuş ama, 80 bin TL kim veriyor ya? 🤯 Sen yine de keyfine bak, kimseyi dinleme. Gözümüz renklensin, ne var yani! 🌟#kendinolmakgüzeldir
Cevap
7Cevap
normal elbise
Pilaj giyimi haricinde çok gereksiz bir açıklığı var
Benimkinin göğüs dekoltesi, deseni her şeyi aynıydı akraba düğünün de giymiştimn 🥺 sonra Alessandra Ambrosio da gördüm bu elbise yi adam benden görüp tasarlamış gibi şoke oldum
guzel, ortama gore gider. sahil kenarinda raki balik yaparken mesela cok guzel olur.
Baya tahrik edici shdgdgff
Şimdi herkes böyle değil mi zaten ki ve elbise gayet güzel
Bence de herkes böyle neden abarttılar anlamıyorum
Ama 7 yıl önce de büyük cesaret
Yani ama o zaman da çok açık giyinenler vardı
Ama bu denli de yok tü sendeki büyük cesaret yani
Takmam kimseyi ama kadın linç yedi ya
Taş gibi kadın ve de çok yakışmış elbise
Bu kadın kürek gibi, sen bende görsen kalp krizi yaşarsın herhalde kıvrımı da yok translara benzemiş 😂 benim yanımda hiç bende durduğu giibi asla durmasi
Sallama sende 🤣
Evet beli ve bacakları aşırı kalın, leş erkeksi vücut bende aşırı seksi durdu. Yalan borcum mu var? Bu trans tarzı olmuş seni tanımıyorum inanmaman umrunda değil buna düşen birisin cidddiliye almamak gerek
Sen de koy resmini ikinizi bir
Avustralyalı **orno oyuncusu Angela white da böyle giyiniyor aferim türk kadınlarına
Aşırı tahrik edici bence
Neden
Evet tıpa tipti bana öyle çok açık gelmemisti
21 yaşındaydım çokta küçük sayilmam
Normal
Açık
Yo normal bi elbise
Bol bol malzeme çıktı banyoya
Millete malzeme mi verdim yani düğün günü ovv
Hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?