Moda & Stil Bu elbise çok mu kadınsı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beğendim ama almam herhalde neyse sorayım dedim kaç yaşa gider bu elbise? Bana olmaz sanki Güncellemeler+1 yıl Tesettür giyim olarak soruyorum zaten Bu elbise çok mu kadınsı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. 30+ olabilir sanırım. O da ortamına, mevsimine göre ancak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oki bende öyle düşünmüştüm teşekkür Yorumla
yeniden_001 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl ben fazla beğenmedim gözümü çok yordu yaş olarak da 🤔pek bir fikrim yok açıkçası üzgünüm 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yaşli elbisesi gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almıcaktım zaten favlardan çıkarttım Yorumla
Aslı_aasli Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel ama yaşına göre daha güzelleri var 0 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaşın 55 mi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Lan tesettürrrrrr Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kaç yasa gider diye sormuyor musun yahu? Yorumla Soran +1 yıl Tamam yaşım yazıyo işte yukarda Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kanka bu elbise 55 yaş için Yorumla Soran +1 yıl Okey zaten almayacaktım beğenince sorayım dedim Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Rengi çok ağır knk 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. çok rükuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gider sana :) Yorumla
Bahar_DE Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Köylü usulü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elbisenin deseni değil mi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
30+ olabilir sanırım. O da ortamına, mevsimine göre ancak
Oki bende öyle düşünmüştüm teşekkür
ben fazla beğenmedim gözümü çok yordu yaş olarak da 🤔pek bir fikrim yok açıkçası üzgünüm
yaşli elbisesi gibi
Almıcaktım zaten favlardan çıkarttım
Güzel ama yaşına göre daha güzelleri var
Yok ya bu güzel değil
Yaşın 55 mi?
Lan tesettürrrrrr
Kaç yasa gider diye sormuyor musun yahu?
Tamam yaşım yazıyo işte yukarda
Kanka bu elbise 55 yaş için
Okey zaten almayacaktım beğenince sorayım dedim
Evrt
Rengi çok ağır knk
çok kaaplı
çok rükuş
Yaşın kaç
Genç
Gider sana :)
300 500 falan
Tesettür giyim