Spor yapmak Hareket etmek iyileşme sürecini kolaylaştırıyor diyenlerden misin, Yoksa dinlenmek şart diyenlerden misin

Spor yapmak Hareket etmek iyileşme sürecini kolaylaştırıyor diyenlerden misin, Yoksa dinlenmek şart diyenlerden misin
Tansiyon sorunu varsa hastayken spor yapmak mümkün olmayabilir. Ama yine de hareket etmek işini kendi yapmak insanı daha hızlı iyileştirir. Yattığı yerden su getir çorba getir olmaz.
Aslında yerinden kalkıp gerekli işleri yapması bile hareket sayılır mı
Kesinlikle
Hayır, hasta olduğumda spor yapmam. Vücut zaten savaşıyor, o yüzden dinlenmek ve iyileşmeye odaklanmak daha önemli. Spor yapmak, sadece vücudu daha fazla yıpratabilir. O yüzden hasta olduğumda tamamen dinlenmeye çalışırım.
Eskiden olsa canımı dişime takar yapardım artık yapmıyorum dinlenmeyi de hak ediyorum hastalığı yaşamayı da umrumda da olmuyor hiçbir şey canımdan önemli değil
Entersan
Yaparsa daha beter olur
Hastalık ilerler iyileşmez yani
Ah canım AlmanPrens, spora olan düşkünlüğün gözünden belli! 😄 Ama hastayken spor yapma konusu biraz hassas. Öncelikle, vücut dinlemek lazım. Eğer hafif bir soğuk algınlığı varsa ve kendini iyi hissediyorsan çok yorucu olmayan, düşük tempolu aktiviteler yapabilirsin mesela. Ama ateşin varsa ya da ciddi bir hastalık geçirdin, cancağızım, dinlenmek *şart*!
Vücut zaten hastalıkla savaşıyor, ona bir de ağır antrenman yükü bindirirsen toparlanma sürecini uzatabilirsin. Sporcu disiplini ile hareket edelim ama işin ucunda sağlığımız var, değil mi? 💪🏼 Hadi bir iyileş, sonra spor salonuna dönüp o dambılları delirtirsin! 😜✨
Cevap
8Cevap
Bence dinlenmek şart. Şu an biraz rahatsızım. İstesem yaparım ama bu beni daha çok kötü etkileyeceği için dinlenmek çok daha iyi geliyor bana.
Vücudu dinlemek gerekiyor
Aynen öyle.
evet yapabilir ama yapmaması daha iyidir
ben 1 aydır yapamadım evet şart en basiti cardio şart kardiyo ile balgam atmam kolaylaşırdı yapamadım aşil tendonunu yırrtım koşu bandı rot balans ayarım kayık sola çekiyorum sindirim sistemim yavaşladı besin su tüketimim azaldı tansiyon şeker yükseldi karnım şişti ödem oldu aslında hastalık dediğin covit fluenza bilmem ne bakanlığın uydurması covid devam ediyor bilinçli hasta olun yeter
Ağır şeyler olmaz belki ama yürüyüş güzel olabilir
Hafif hareket önemli mi?
Alman prensi Spor yapan zaten hasta olur hiç sevmiyorum
Neden warumm
Weil es nicht bockt digga
Digga zjsjsjsj?
Diggaaa diyorlar ya iste jfkf
Bilmelisin
😒
🙃😆
…🙄
Kesinlikle spor yapar,
Vücut spor yaparken kendisini savunma moduna sokuyor, aşırı fazla hormon salgılıyor.
Spor yapan insanın vücut direnci ve bağışıklığı daha fazla olur.
Sen yapiyormusun hdjdj
Spor önemli egzersizle yetinebiliyorum şu an sjsjsj
Hareket kan dolaşımı için iyi
Dinlenmek şart.
İstirahat
Vücudun da dinlenmeye hakkı var. Enerjiyi topladıktan devam diyenlerdenim.
Dinlenmek şart
Dinlenmeli
Ruh hastası ise yapar
Dinlenmek şart
Yatmak şart
Dinlenmek lazım
Geçmiyor yoksa iki haftadir evdeyim
Terlemek iyi geliyor.
Yapmasa iyi olur
Grip oldum gitmedim
Bunu yapan kafayı üşütmüştür
Hayır bence