Doğa yürüyüşünün mental sağlığa iyi geldiğini düşünüyor musunuz?

Doğa yürüyüşleri, zihinsel sağlığı destekleyen önemli bir aktivite olabilir mi? Doğanın içinde zaman geçirmek, stres seviyelerini azaltarak daha huzurlu hissetmemizi sağlar mı? Ağaçların, kuş seslerinin ve temiz havanın rahatlatıcı etkisi, zihni sakinleştirir mi? Bu durum, depresyon ve kaygı belirtilerini hafifletir mi? Sosyal bir etkinlik olarak doğa yürüyüşleri, insan ilişkilerini güçlendirmeye yardımcı olabilir mi? Peki, düzenli olarak doğa yürüyüşü yapmak, odaklanma becerilerini geliştirir mi? Tüm bu olumlu etkiler göz önünde bulundurulduğunda, doğa yürüyüşlerinin mental sağlığımız üzerinde ne kadar etkili olduğunu düşündünüz mü?

Kesinlikle evet – Doğa yürüyüşlerinin mental sağlığa çok olumlu etkileri olduğuna inanıyorum.
Evet – Genel olarak doğa yürüyüşlerinin mental sağlığa iyi geldiğini düşünüyorum.
Kararsızım – Bu konuda emin değilim, etkisi kişiden kişiye değişebilir.
Hayır – Doğa yürüyüşlerinin mental sağlık üzerinde belirgin bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle hayır – Doğa yürüyüşlerinin zihinsel sağlık açısından faydalı olduğuna inanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: