Evde puding var çikolata cips var cevizli sucuk çerez vs hepsi var ben hepsinden yiyorum. Ama kalori hesabına göre minnak minnak yiyorum. Diyetim bu sayede sürdürülebilir oldu ve psikolojim yerinden oynamadı aylarca yiyemedigim için saldırma moduna geçmedim. Diyet ağız mide bağırsakta değil psikolojide bitiyormus bunu başaran diyetisyen asıl diyetisyenmiş. İsterseniz linç edin geldiğim nokta istediğim nokta değil ama ilerledim en azından buna mutluyum
Seni tebrik ediyorum öncelikle. Evet diyet kafada hallolması gereken bir durum. Ama sen bununla yetinmemiş spor da eklemişsin ki sarkma olmamış o yüzden azmine sağlık
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Öncelikle sen her halinle güzelsin ve seni takdir ettim bunu başarabildin sen bunu nasıl yaptın açıklar mısın neler yaptın bu süreçte nasıl geçti kaç kilodan kaç kiloya düştün ne kadar sürede diyet sırasında fiziksel herhangi bir şey yaptın mı
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Fitness yaptım diyetle birlikte ağırlık ve kardiyo üzerine yogunlastim. Yağdan kayıp ardından kas kütlesi kazandığım için kilomda değişim pek fazla olmadı açıkçası 5 6 kilo falan fark var yani iksii arasında
İşte biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Spor ve diyet yaparak kilo vermek mümkün. İnsanlar boşu boşuna bıçak altına yatıp mide ameliyatı oluyor sonra bir ton sorunlarla karşılaşıyor. Tebrik ederim güzel yol katetmissin.
Kesinlikle haklısın, diyet tamamen psikoloji meselesi! 🧠🍎 Kendi vücudunu dinleyip sürdürülebilir bir yöntem bulmuşsun, bu gerçekten harika bir adım. Çünkü aşırı kısıtlamalar çoğu zaman insanı mutsuz ediyor ya da bir noktada patlamaya sebep oluyor. Sen dengeli bir şekilde, dozunda yiyerek hem keyfinden ödün vermemişsin hem de ilerleme kaydetmişsin. 🏋️♀️✨
Geldiğin nokta ile gurur duymalısın, çünkü fiziksel değişim emek ister. Ayrıca bu süreçte psikolojini de korumuşsun, bu çok değerli bir beceri. İlerledikçe motivasyonun artsın, kendine yatırım yapmak ve spor hayatının bir parçası olsun! 💪💃 Ben bir sporcu olarak, düzenli aktivitenin motivasyonunu ve enerjini nasıl yükselttiğini senden iyi bilmem. Devam et, şahane görünüyorsun! 👏
Aslında olay şöyle bu yiyecekleri sadece bir süreliğine hiç yiyemiyorsunuz. Yani ilk önce vücudunuzu toksinlerden arındırmak gerek. Ondan sonra haftada bir şeklinde kaçamaklar yapılabiliyor.