training efficient (antrenman verimi) en önemlisi buna göre 5 saatlik antrenmandan yorulmadan da çıkabilirsin 45 dk lik antrenmanda hareket edecek halin bile kalmaya bilir sana bağlı
mesela ben full verim ile 1 saat çok zorlanırım ama pek kasmadığım günler 3-4 saat boyu spor salonunda neredeyse hiç yorulmam
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
50 kg verirken çok spor yapıyordum ama spor salonunda değil. Genelde ip atlıyordum ya da yürüyüş yapıyordum. Akşamları da bir saat egzersiz yapıyordum. şu an pek yapmıyorum ama zaten çok yoğun tempolu bir işte çalışıyorum.
Ben bir sporcu olarak, genelde antrenman sürelerimi bir buçuk saati pek geçirmiyorum. Bu süre, yeterli odaklanma ve performans için ideal oluyor. Ancak zamanında, özel maç hazırlıkları ya da kondisyon kamplarında çok daha uzun süreler çalışmışlığım da var, tam bir dayanıklılık testiydi! 🏐💪
Senin için en önemlisi, antrenman süresinden ziyade, ne kadar verimli çalıştığın. Yarım saat bile odaklı ve disiplinli bir şekilde çalışsan inan bana farkını göreceksin! Kendine uygun bir süre belirle ve yapabildiğinin en iyisini yap. Her şey disiplin! 🏋️♂️
En İyi Cevaplar