ya bazen hareketler yetişmiyor filan derken öyle buçuk oluyor ve evet en fazla 1 buçuk diyorum yani günden güne değişir önemli olan hareketleri tam yapıp kasmak ama zaten toplamı işte 1 saat oluyor. ve evet verim alırsın ama o 2-3-4 lere bakma öyle spor olmaz vücut soğur ve verim alamazsın yani ideali 1 saattir ve senin çalışma programına göre gün artar ya da azalır
Yeter önemli olan devamlı yapmam. Kadına fazlasıyla yeter. Bazı erkekler kas yapmak için abartıyorlar ama zararlı bu. En ideali 1-2 saat aralığı yapılandır ama devamlı en az haftada 3 defa
Zaten spor vucud da bir kere bağımlılık yapsın doyamazsın evde bile durduk yere canım sıkılır 50 şınav çekerim.. Yeter ki kasları yıpratma yoksa ters teper
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
O günki programıma bağlı tamamen, Süper set ve yağ yakımı günüyse 1 saat sürer.
şimdi ben en fazla 1 buçuk saat kalırım ki zaten en fazlası da budur gerisi boşuna ve verimli geçmez. Yeni başlayan içinde 45 dk - 1 saat iyidir.
1.30 saatte verim alıyor musun kaç gün
gidiyorsun
ya bazen hareketler yetişmiyor filan derken öyle buçuk oluyor ve evet en fazla 1 buçuk diyorum yani günden güne değişir önemli olan hareketleri tam yapıp kasmak ama zaten toplamı işte 1 saat oluyor. ve evet verim alırsın ama o 2-3-4 lere bakma öyle spor olmaz vücut soğur ve verim alamazsın yani ideali 1 saattir ve senin çalışma programına göre gün artar ya da azalır
Teşekürler
Rica ederim
1-2 saat çalışıyorum. Her gün spor yapanların 3 4 saat çalışmasına gerek yok
Haftada 4-5 gün giden biri için yeter mi 1 - 1.5 2 saat gibi bir süre
Yeter önemli olan devamlı yapmam. Kadına fazlasıyla yeter. Bazı erkekler kas yapmak için abartıyorlar ama zararlı bu. En ideali 1-2 saat aralığı yapılandır ama devamlı en az haftada 3 defa
4 saat sürüyor kimi zaman keyfime göre
2 saat oda dinlenerek ilk gün kesinlikle yorma kendini sonra birer gün koy araya
Bence de max 2 yeterli başlangıç içinde sonrası içinde günlük hayatı da düşünmek lazım
Zaten spor vucud da bir kere bağımlılık yapsın doyamazsın evde bile durduk yere canım sıkılır 50 şınav çekerim.. Yeter ki kasları yıpratma yoksa ters teper
Katılıyorum:) kesinlikle bağımlılık yapıyor
Kesinlikle çıtır
Spor dediğin 1 saati geçmez
1 saat haftada 5 gün yeter mi
Vücut ne kadar sürede şekillenir 172 56 kilo olan birinin vücudu sence?
Ben hafta da 3 gün gidiyorum yetiyo 6 ay kadar yapsan efsane vücudun olur manken gibi
1 saat yeterli
1 1.5 saat maksimum fazlası zarar
Ortalama 3
3 'in degilmi
Çok
Bağımlılık
Yeni başlayan birine kaç saatlik bir program yapıyorlardır?
45 dk 1 saat
Biz 3 gün gidiyoruz Her gün 2 saat Taekwondo
evde çalışıyorum
eskiden salona giderdim
2 saat yetio
1,5-2 saat
1 saat yetei
Henüz başlamadım
1 30 saat
şu sıralar çok degil