Bana daha çekici gibi geliyorlar düşünüyorum da kendine çok iyi bakıyor daha sağlıklı dikkat ediyor yediklerine. Sürekli hareket halinde filan diğerlerine göre bir adım daha öndeler sanki.
Cevabın nedir?
tabii ki çok daha çekici oluyorsun, spor yapan birisi olarak sporum avatajlarından birisi bu, ama spor yüzünden çok terkedildim, genelde gündüz okul akşamları sporda olduğum için, kız arkadaşın olduğu zaman fazla vakit ayıramıyorsun, 2 saat spor salonundan kan ter içinde çıktıktan sonra birde kızın tripleriyle uğraşamıyor insan, spor salonundaki kızları kıskanıyorlar en çok zamanla aşırı kıskançlığa dönüşüyor ve tekmeyi yiyorsun.
bir diğer tipte seninle değil sadece kaslarınla çıkan kızlar. Ki bunlar aşırı derecede sinir bozucu oluyor.
yani eğer spor hayatınızın büyük bir bölümünü oluşturuyorsa, kız arkadaşla yürümüyor, ya da ben beceremiyorum, o yüzden sağlık için yapıyorum sadece00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilinçaltında gerçekleşen bir hesaplamanın sonucu olarak ortaya çıkıyor bu durum. Spor yapmayan bir insan hımbıl, kendi başının çaresine yapamaz imajı uyandırırken spor yapan insan sahip olduğu görünüm sayesinde içimizdeki ilkelliğe hitap ediyor. Sportif bir vücut ilkel zamanlarda hayatta kalmanın ön şartı olan kuvvet, avcılık, yeterlilik gibi kavram ve durumları çağrıştırıyor.
00 Yorumla
Ama spor yapmayanların gözünde ''Kezban'' oluyoruz. Anneciğim 48 yaşında olmasına rağmen benden fit. Kadının kaldırmadığı ağırlık yok. Bebeklikten beri aşılamış bize sporu ben sırtına biner kendiside şınav çekermiş gariban anam. Sağlıklı ve fit olmasını spora borçlu.. 22 lik kızlara taş çıkartır.
Ben şimdi spor kategorisinde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Maddeler halinde yaptığımı yazınca ''Ayyy kezbn. d. d. özgüvensiz güzel değilsindr ondn vuct ypıorsundur. d. d.'' diyorlar.
Hey gurban olduğum Allam.247 Yorumla- +1 yıl
Spor iyidir. Devam kim ne derse desin takma.
- +1 yıl
o maddeler halinde naptığını anlatsana biraz :D
- +1 yıl
Hayir sen niye atar yapiyorsun kiz senden ihtiyaci oldugu icin kendi diliyle yardimci olmani istemis burada herkesi tersleyip durmayin. Arti verenlerdenim fakat alttaki gorusun hayal kirikligina ugratti acikcasi
- +1 yıl
Baban çok şanslı desene:)
- +1 yıl
annene sorsana kayinvalidem olurmu @Rosebud
Terleri adeta bir parfüm oluyor =D Bence kendine bakan insan çekici gelir =)
2910 Yorumla- +1 yıl
Bedeni temiz olanin teri ama beyler. Öyle toztoprak yutup terlemeyin sakin tekmeyi yersiniz
- +1 yıl
Ohaaa Oĸyαɴυѕ ne biçim bir mide var sende
- +1 yıl
Terleri parfüm mü okuyor:) parfüm sıkıyorsa parfüm kokar.
Sen bakımsız birine denk gelmemişsin demekki..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
182
Cevap
133Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çekicı olur tabi ama bu işle kafayı yemediği sürece iyi olur vûcuttan daha onemli şeylerde var kişi kendini geliştirmesi şart
00 Yorumla
+1 yılSporu sağlık amaçlı yapan her insan bir adım öndedir benim gözümde. Sırf sosyal medya hesaplarında paylaşılan bir koşu bandındaki ya da pilates topu üzerinde çekilen fotoğraflar popülarite arttırma, gösteriş amaçlı spor yapıldığının göstergesi. (Teşvik amaçlı da paylaşılmış olabilir ama kiminin amacı tamamen "like"lanma) Sporu spor için, sağlık için yapana helal olsun derim. İnsanın hayatında bir moladır spor, yoğun hayat temposuna daha dinç devam etmek adına spor yapmak iyidir. Sporcu biri olarak spor yapmayan kimse kalmasın derim :)) [Kamu spotu gibi oldu:]
02 Yorumla- +1 yıl
Sanal alemi mi anlatmışım bak bakalım yoksa yorum mu yapmışım iyi oku.
herhalde canım yani , şimdi yani spor yapmış vücutla diğeri bir olmuyor. Allah vergisi zayıflığı olan arkadaşlarım var ama onlarda kaknik gibi (iskelet gibi anlamına gelen kendi ürettiğim kelimem) zayıf ama şekilsizler. Ama spor yapanın duruşundan bile belli olur. Ya da yapmıyorsa sporunu, normal kadın ölçülerinde kalabilir sıkıntı yok bence
10 Yorumla
+1 yıl05 Yorumla- +1 yıl
Bence iğrenç kadın dediğin narin olmalı
- +1 yıl
Bukadari da olunmaz ki ya 😁😁
- +1 yıl
Bundaki testostteron bizde uretilmi 😂😂
Spor yapan insan fit gozukur. En onelisi eger guzel bir vucud yaparsa elbiseler uzerine tam oturur. Bunun dışında spor insana sadece dış ozelliklikler katmaz. Emin olun insanin konusma tarzina kadar bile degistirebilir. Insana ozguven getirir. Bu sayede insan kendini sporla geliştirdiği gibi baska konularda gelisme gerekliligini anlar ve daha kolay gelişir
00 Yorumla
+1 yılBen çok spor yaparım, ama alakası yok bence. Söylemek istediğin fit insanların çekici olması olmalıydı. Vücudumun langır lungur olmasından rahatsız olurum şahsen ben. O yüzden düzenli spor yapmaya çalışırım. Sıkı bir beden vazgeçilmez, herkes için. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayatta bol şans :)
00 Yorumla
+1 yılSporu hep kilo vermek amacli yaptigim icin olmuyor. Ama yine de severek yapıyorum salon sporlarini sevemedim ama bir . Bnce erkeklerde cok da fark etmiyor spor yapani yogun kaslari olmadigi sürece. Çünkü erkeklerde popo göbek olmadigi surece hep normal oluyolar
00 Yorumla
+1 yılsporu sadece neredesin denildiğinde salondayım demek için yapanlar var birde benim gibi saatlerini saatini ayırıp yemeklerini yanında taşıyan deliler var, kaslarını kullanmak onları beslemek her çalışmanda içlerinin patlayacak gibi kan doluğunu hissetmek boom işte olay bu işte spor bu.
00 Yorumla
+1 yılSen ne deyon be adam. Benim anneannem 75 yaşında arkasında saman yükünü alır dik bayırları çıkar. O kadar sağlam ki yorulmak bilmez. Kendi çivisini kendi çakar o yaşta olmasına rağmen. Şeker hastalığı dışında hiçbir hastalığı yok. Sabah akşam ekinlerle uğraşır. Bunu küçüklüğünden beri yapar. Vücudu alışmış. Kilosu da yok. Benden daha sağlam olduğunu söyleyebilirim. Bu yaşta spor yapmanın faydalarını sadece bu yaşta değil ileride de göreceğiz...
00 Yorumla
+1 yılEvet daha çekici oluyorsun. Zayıf bir adamla ya da göbekli bir adamla, kaslı fit vücûd kıyaslayınca görünüş açısından daha iyi duruyor ve Özgüven katıyor bu sebeple çekici gözüküyor. Spor yapmayan kişilerden, bazılarıda sırf çekemezlikten, yok işte kas yığını, yok zeka geriliği yaşıyorlar falan filan. Bunlarda ne kadar dikkat çekici OLDUĞUNU gösteriyor spor yapanın.
27 Yorumla- +1 yıl
Aga adam yapmış o kadar sene Bırakta dar giysin vücut hattını belli etsin Hakkı.
- +1 yıl
Doğrudur bu konuda ama bazen insan yaptığını bir anlık gösterir.
Ha bu arada kanka senin ismin ne? - +1 yıl
Tamamdır kardeşim öğrenmiş oldum.
+1 yıl2 yıldır sporla ugraşıyorum. İlk başladıgımda çok yaglarım vardı dengesiz besleniyordum. Şu anda baya kilo verdim Kick Boks , Wushu, Mai Thai teknikleri ögrendim. Hayatım çok degişti diyebilirim. Bir çok başarılar elde ettim. Şu an ara verdim ama herkese sporu öneririm. Bakım konusuna gelince tabiki ben su dökülmüş gibi terliyordum. Antrenmandan sonra dogruca duşumu alıyordum , deodorantımı sürüyordum bir sıkıntı olmuyordu :)
00 Yorumla
+1 yılBen 10 senedir amatör lisansla futbol oynuyorum, bu sebepten dolayı çekiciyim diyemem..1 sene kickboks antremanı yapmışlığım var, bu sebepten dolayı da çekiciyim diyemem..2 sene de body building yaptım kilo alabilmek uğruna, bu sebepten ötürü de çekiciyim diyemem.. Bence bakışlar önemli :) Gözünün içine baktığım kişi kim olursa olsun ikinciyi de dönüp bakmaya mahkum oluyor nedense. (Övünmek için değil, öyle ahım şahım da bir tipim yok zaten)
00 YorumlaSixpacksleri gördüğüm zaman benim bile için gidiyorsa bayanlar ne yapsın...
https://i.hizliresim.com/YvD3ak.jpg21 Yorumla
+1 yılhaklı olabilirsin, çok da zeki oluyorlar..
https://i.hizliresim.com/oAjzOo.jpg51 Yorumla- +1 yıl
Koparttın beni ya :DD
Soğuk havada abdest alan genç kadar kimse çekici olamaz :D
63 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah iyi geldi bu :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle mini etekler pembiş pembiş kıyafetlerden saatlerce uğraşılmış makyajdan değildi rahat spor kıyafetlerim sıfır makyajım tabi yerine göre değişir de genel olrak rahat takılıyorum öyle insanlardan hoşlanıyorum ama o kızlara helal olsun cidden bazen özendiğim oluyo
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa o gösterişten bahsetmiyorum benim en yakın arkadaşım tam bir pembe hastası makyaj güzeli ama bayılıyo öyle olmaya o yüzden yapıyo bazen bende hışmına uğruyorum tabi
+1 yılSpor yapıp terledikçe suratın oturur, kilo ve yağ kaybından dolayı sert ve görünmen gereken bir erkek gibi görünürsün kasların sana karizma sağlar egon arttığı içinde kendine güvenirsin ayrıca kişisel gelişiminide hallettinmi tamamdır dostum oldun sen :))
00 Yorumla
+1 yılEvet cılız bir vücuda nazaran fit bir vücut her zaman daha çekicidir. Lakin fiziğine bakmasını biliyorsa ruhuna da iyi bakmalı. Onu da beslemeli. Yoksa içi boş kastan hayır gelmez :/
11 YorumlaSpor yapsin ya da yapmasin benim icin en cekisi erkek @EhliyetsizPilott 😘😍😘😍😘😍😘😍😍😘❤❤❤❤💗💗💗💓💓💓💕💕💕💖💞💞💖💘💖💘💘💞askimmmmm ❤💜💚💛💙💓
02 YorumlaSporu hayat felsefesi edinmiş insanları çekici buluyorum. Hayata bakış açıları bile daha pozitif. Daha başarılı, çalışkan oluyorlar sanki. Enerjileri herşeye yansıyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak daha sağlıklılar...
02 YorumlaSporu kendine reklam yapmayan erkekler evet çekici, ancak herkes yapıyor diye, gösteriş amaçlı spor yaptığını anladığım erkek itici geliyor bana ^.^
11 YorumlaKararında spor yapan erkekler gerçekten çekici. Ama soyunup gay gay kasları gösteren herifler bir o kadar itici. Fit gözükeyim derken kadıköydeki balona dönüyolar.
22 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyle kendini beğeniyosun falan ama ben cok üseniyorum arkadaslar ya spor yapmadan fit olamazmıyız...
01 Yorumla
+1 yılSaglik için spor, spor yapan insan duzenlidir, kendisinin aşcisidir, disiplinlidir. İki kol kasi yapicam diye ilk haftadan 20kiloyu alan çekici filan değil.
00 Yorumla
+1 yıl22 yıldır Aletli Cimnastik yapıyorum. Spor yapan erkeklerden kastın vücutlu erkekler ise. Kadının görüşüne göre değişir. Benim fikrim ne kadının nede erkeğin fiziğiyle beğenilmesinden yana değilim. Spor yapıp fit bir fiziğe sahip çok gerizekalı var ortalıkta...
00 Yorumla
+1 yılSpor yapıp da kendini o mekanlarda çekmeleri ellerinde tel, kasları gösterme çabası felan çok yapmacık geliyor. -_-
Ama öteki türlü gayet hoşlar..01 YorumlaTabiiki öyleler ama ahlaksızca cıvıksa laubaliliyse tembeller gozume daha çekici gelir hiç sıfatına bakmadıklarım..
01 Yorumla
+1 yılolablir evet bende spor yapıyorum yaptığımı söyleyince erkek arkadaslarım hadi beee diyip gözlerini pörtletiyo
019 Yorumla- +1 yıl
pek umursamadığım için onları geçip gidiyorum yanlarından
- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
ben erkek olsam bende spor yapana bakarım seksi fit bir kızla olmak isterdim tabii
- +1 yıl
evet haklısın sende. Tayta flan kızarmıydın peki ya da sütyen gbi spor atletine. Sonucta sende spor yapıyosun
- +1 yıl
peki anladım saol :)
- +1 yıl
benm sevgilimde taytı bırakmıyo da ondan sordum burdan ona seslen dostum tayt giydirmelisin diye ahah :D Görüyo zaten yorumları falan :D
- +1 yıl
hahha saol yaa hayatmı kararttın :D
- +1 yıl
erkek arkadasım da ona destek çıktıgın için memnun :)
- +1 yıl
hee o bitaraftan laf ediyo merak etme :)
+1 yılBende o dertten muzdaripim spordan cikip bir yere gidiyoruz makyaj yok sac toplu bakiyorlar yahu
11 YorumlaSoor başka bişey yapmayan bilemez spor olarak fitness tan kastın sa hayatımızda herşeyin bir düzeni var yoksa emeklerin hepsi çöpe gider uyku düzeni yemek düzeni antreman düzeni vs vs 😄💪
00 Yorumlaİşte bunyüzden ölene kadar bir bodyci olarak yaşıcam spor bir aktivite degil yaşam tarzıdır :) 💪 kollar 46 cm ;)
01 YorumlaSpor yapan kişilerde farkettiğim şeylerden biri de kendine olan güvenleri ve iletişimleri her zaman 1-0 öndeler benim için
15 Yorumla
+1 yılkızlarda kaslı erkek tutkusu var genelde sert severler erkekte güç severler... mesela benim bir arkadasım varddı cocuk uzun boylu falan ama burnu falan yamuk tipsiz bişeydi sırf sporcu diye ondan hoslanan kızı biliyorum yani
00 Yorumlagideri olan birini daha çok çekici yapar ama sıradan birini çekici yapmaz
03 YorumlaAçıkcası bu kas yapmış kızları hiç çekici bulmuyorum tamam biraz sıkılaşmak için spor yapılabilir ama çokta abartmamalı kızlar bence
00 YorumlaTabiki de çekici olur. Yağ tulumu mu kaslı kollar mı?
03 Yorumla
+1 yılEvet ama asiriya kacmamissa.. Fit gorunumlu ve bakimli olurlarsa +
Ama asiri kaslilar da itici geliyor bana hem erkekte, hem kizda00 Yorumlaspor yapan erkek daha çekici olur belki ama ergenler gibi kas yapcammm kas yapcammmm diye delirenlerden değilse :)
00 YorumlaErkekte olsun kadinda olsun spor yapinca ayri bir cekici oluyo bence
01 YorumlaKesinlikle öyle kadın erkek farketmez çok çekici oluyorlar 😍
01 Yorumla
+1 yılTabiki çekici gelir kadın ya da erkek farketmez vucut iyiyse hertürlü gider 😆😆
01 Yorumla
+1 yılBence de spor yapan insan çekicidir özgüven sahibidir sağlıklı olacağı için mutludur
01 YorumlaKendine bakan kişi tabi ki çekicidir spor her insanın kendisi için sağlığı için yapması gereken en iyi şeydir.
02 Yorumla
+1 yılişte bu ya hep sıkılmıstık yatak odası aynasında foto cekilenlerden senin gibi yemek odasının aynasında cekilenller daha bir cekici yeni trend:)))
02 Yorumla- +1 yıl
seni niye yorumluyorum sorunu zaten yorumlayanlar olmus bana yorumlanacak konu kalmamıs bende seni yorumlayayım dedim sakıncası var mı? gittim tmm:))
Sağlık olarak önemli diye düşünüyorum. Benim için çekicilik yönünden çok büyük fark yok spor yapan yapan bir bayanla yapmayan arasında.
00 YorumlaSporu vücut yapmak anlamında mi sordun bilmiyorum fakat vücut yapan insana bir özgüven geldiği , kiz erkek bakis acilarinin değiştiği bir gercek
02 Yorumla
+1 yılspor hayatımın her alanıda var ama düşünmedim hiç bunu size sormalı :)
01 YorumlaFit olmak onemli her zaman tabikide beslenmede bir tane sen varsn bunlara dikkat etmek gerekir kadın erkek farketmez :):)
00 Yorumla
+1 yılNe yalan Söyliyim eşim çok da yakışıklı biri değil ama ben onu bu haliyle sevdim bu haliyle aldim. Bana gore o her haliyle güzel. EE baskasina bakmak düşmez :))
00 YorumlaSpor sevilmez mi yaa, keşke herkes bunun bilincinde olsa :) Bende dövüş sporlarıyla ilgileniyorum ve karın kası yapmayı istiyorum, spor yaparken mutlu hissediyorum
01 Yorumlaben bile kendimi spor yaparken daha çekici buluyorum.
02 Yorumla
+1 yılHakkıyla yapana helal olsun denmeli benim için sadece çekicilikle sporun alakası olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBu doğru spor yapan insan özgüveni yüksek bakımlı fit insandir bu da onun hep önde olmasını sağlar.
01 Yorumla
+1 yılSportif insanların özgüveni de yüksek olur derler. Belki haklıdırlar. Ben de spora başlayacağım bir ara :(
00 Yorumla
+1 yılSpor el kol koordinasyonu sagladigi icin , daha kendinden emin adımlar ve bunlar sonucunda da ozguven veriyor.. spor yapilmalı , teşvik ediniz bol bol
00 YorumlaHmm evet. Ama baklava falan demeyin. Ya o sözü duyduktan sonra baklavadan soğudum yaaa:(((
13 YorumlaTabi daha cekiciler guzel fizik her zman bir adim ondedir
01 Yorumla
+1 yılen sevdiğim kısmıda kaslardan süzülen terler tamaam sustum bu saatten yanlış anlaşılmak istemiyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım ben
Arkadaşlarla çok deli spor yaparız :D ortadaki ben :D
https://i.hizliresim.com/1YLGQp.jpg00 Yorumla
+1 yılGelir tabi , örneğin ben şu an Yunanistan'dayım , buradaki kızların %80'i kendine bakıyor , spor yapıyor , ve Türk kızlarını kötü bulmasam da arada dağlar kadar fark var :))
00 Yorumla- Devamını Gör (255)
Devamını Gör(300)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem