AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Spor yapan insan çekici olabilir evet çünkü mutluluk hormonu salgılıyor buda onun etrafa güzel bir enerji yayıor olması ayrıca kendine güveni arttırıyor buda insanı çekici kılan bir unsur
Aynen öyle
Doğru diyorsun
aynen hobılerı var bos gormuyosun kendıne bakıyor vucut gelıstırmede cekıcı gosterır
sağlığına onem verıyor , vücudu ıcın bıseyler yapıyo dıye cekıcı buluyorum
Kızları etkilemek için vücut yapmak mı? Hiç bir kız o acıya değmez!!!
Sadece vücut ilk görüşte iyiymis dedirtir belki ama uzun vadede yeterli değil tek başına.
fit oldukları kesin. çekici olma hususu tartışılır.
tartışalım?
sırf şu yeni sorularda kalksın diye bu yorumu yazdım
Lanet olsun çok cekiciyim ;P ama evet spor yapan insanlar daha özgüven sahibi gibi geliyor ;)
Bence de
Neticede kendilerine dikkat ediyorlar yani kendilerine saygisi var demekki
yani önce değerı sen kendıne vercenki başkalarıda versın
Aynen öyle abla
Vucut guzellesince özgüven de artıyor, özgüvenli insan daima cekicidir.
Kimler konuştu 😄
Sanada gunaydın :D
Öğle oluyor ama 😄
Sırf erkekler beni beğensin bana baksınlar diye spor yapanlar hiç çekici değil
Aynen öyle
Ne alaka be sporu bırakıp başlıyorum yine solluyorum öneml olan iç güzelik salla gitsin dış görüntüyü giydiklerin temiz olsun saç baş temiz olsun yeterlidir.
Evet yapan biri olarak soyleybilirim kesinllikle daha etki artiyor gozler daha dikkat cekici geliyor ama hava atmassaniz dahada cekici geliyor. hava icin kas yapanlar bosuna.
vücut iyi olursa ( abartmadan ) cekici olurlar ama cok sor kas filan yapmak fdgdfgfgf
Burada çekici gösteriyor diyen kadınları bu adamla aynı odaya koysanız iğrenirsiniz =)
Spor şart, sağlam vücut sağlam... gerisini anladınız siz :D
Bence kesinlikle evet :) spor yapmayan insan çok sıradan geliyor bana
hayır bence düzgün kurulmayan cümle daha dikkat çekici oluyo :)
Kızım bir sor neden kuramadın diye.
Telefon akıllı olunca en çok kullandığım ı kaydediyor.
Bunu düşünebiliyor anlatabildim mi?
yok ben anladım benlik sorun yok da... sen de demek telefonun kadar akıllısın ki herkese kullandığın ''kızım'' kelimesini bana da kullanabileceğini düşünmüssün... acaba şimdi ben anlatabildim mi?
Ya bir git seninle uğraşamam manyak mısın nesin
3 yıldır spor yapıyorum kardeş kaslar falan baya bir belli oluyor artık
Kesinlikle öyle. Selülit yok, göbek yok, incecik bel daha ne olsun. Diğer açıdan cok sabır, disiplin ve fedakârlık gerektiren bir olay. Bir değil bikac adım öndeler.
Bir diyelim şimdi yoksa fazla tepeye çıkarlar 😄
Haklısın:)
😄😄
Çekiciler mi bilmem ama çok sinirli oldukları gerçek.
Niye ki?
Burdakiler çok agresifte. bir tekmelik işleri var havaları kimeyse :D
Ablam sana nolmus yaa cekici kavramin beni benden aldi
Ne olacak bana abla aynıyım ben.
Sen güzelleşmişsin 😊
Spor yapiyorum ondandir
Bırakma abla 😀
kendine bakan biri her zaman bir adım öndedir ve spor yapınca karşıdaki kişinin vücudu daha formda olur göze hoş gelir her giydiği yakışır :D
Çuval giydirmek hariç tabii ki :/
Spor bir yasam tarzi. Sadece zayiflamak veya fit kalmak icin degilde kafani bosaltip negatif enerjiyi atmak icin birebir. Gunde iki saat spor yapan biri olarak siiddetle tavsiye edilir
Hayatım spor benim :) baslamadan önce g. t gobektim şimdi 10 numara bir vücudum var baslamadan önce tişört giyemezdim şimdi spor atletle geziyorum ve evet daha çekici :)
O kadar ağırlık kaldıralım, karda kışta gidelim çabalıyalım bırakta o kadarcık olsun be kardeş:)
kıçımızı kaldırsak bizde öyle olacaz da işte emek istiyo :d
Kaldır sende kaldır
fizik olarak daha düzgün oldukları için olmasın mı o
Yani çirkin bir adamsa kaslı bir vücuttan yırtma şansı olabiliyor
Benim için ne öndedir ne de geride. Spor yapıp yapmaması beni etkilemiyor.
nickten belli zaten
HAHAHHAAHAGAGGHAHAHAHAAOHAHAHHGHAHAHAHAA :DDDDDDDDDDDDFDD
gece gece iyi güldüm :Ddd
İkinizin de aynı feyk olduğu ne de belli.
spor yapanlar çekicidir tabi herkese güzel gelir kaslı sağlıklı düzenli hayatı olan ama spor yapanlarında çoğunun durumu iyi zaten.. Fakir olana sabahtan akşama iş peşinde koşan mahalle çocuklarına keko derler ama onlardaki yürek hiçbirşeye benzemez
Sağlıklı ve fit bir vücut kızları da erkekleri de çekici kılar
Konuştu gene çok bilmiş
Şaka mı yapıyorsun ciddi misin? Ona göre davranayım ben de
Şaka tabi ki 😀
Tamamdır o zaman 😊😊
Hahaha 😀
Alakası yok. Spor mpor boş iş.
Temiz olmak, bakımlı olmak önemli. Spor
zaten günlük hayatta yapıyor insan.
bunu sevdiği için yapıyorsa evet ama okulunu vs okuyorsa hayır
Bence de
Öyledir tabi :D Ama belli noktadan sonra hastalığa güç bağımlılığına dönüşür bıramazsın. Yaşam biçimi...
Spor yapanı bilmem ama senin çekici olduğun kesin:)
Ahah teşekkürler 😊
Şakacı
Yoo çok ciddiyim:-)
Ahah peki sağol o zaman
Valla Ben Spor yapıyorum etrafımdan kız eksik olmaz Basketbolcuyum Fenerbahçenin alt yapısına hazırlanıyorum Tanışmak istiyenlerde mesaj atabilir ;)
Spor iyidir spor salonuna gidince bütün günümün yorgunlugunu stresini atıyorum ertesi güne dinç oluyorum :D
Hayır ama kızlar kaslı erkek daha iyi seks yaptığı için onlara bayılıyor
Saçma bence.
Makyaj yapmayıp spor yapan insana bakışlar iyi değil ya. Benim için önemli olan temizlik her yönden ama makyaj yapmayınca direkt bakımsız sınıfına koyuyorlar.
Yok bence makyaj abartılmamalı
Kendine bakan insan her zaman bir adim ondedir tabiki :)
Aynen öyle 😄
spor yapıyorum, ve evet çoğu kızın bakışını değiştiriyor. birazda kaliteli giyim ve şık görünüm olunca tamamdır.
Sürekli koşuyordum bende 45kiloyum ama kızlar ayyyy çok zayıfsın diyor ya sinir oluyorum okadar orantılı vücudum güzel türkiyede alışmışlar balina gibi kızlara ben fazlayım😁
Yerim seni :D
spor sende fazla özgüven yapmış azer gbi bir silkelen 45 kg nedir ben ilk dogdugumda 45 kgydim
Bnce oluyolar evet. Çünkü kendilerine bakiyolar. Evde oturp göbek büytmyolar. Sahsen bnde spor yapiyorum :)
Evlenince değişiyorlar ama 😄
Herkez için geçerli degil bu. bir bayan kendini spora adamissa evlensede devam eder degismez ;)
Ben erkekleri diyorum 😔
Erkkler icinde ayni sey geçerli cogu erkek evlenince göbek yapiyo bence yanlis bir erkek her ysta spor yapmali cok cekici oluylr <3
Sonra kızların gözü dışarda olsun 😄
Ozentikik her gelen Bebe sırtında cantayla çarşıda dolaşıyor komik bir durum vucutlarindada gram yağ yok o body cantasini takmalarida ayri bir ironi
Çekiciyiz kardeş yapcak bişey yok ama her çekileni istiyormuyuz orasıda tartışılır.
Mesela benim vücudumda fit ama kız yok bu aralar :D
Daha sağlıklı ve dinç görünüyorlar.
Kendine güvene katkı sağladığı da kesin.
bugün bir otelin spor merkezine gittim. full erkek. spor hiç çekici değil :)
kesinlikle hayır mesela ben kaslı erkeklere ilgi duymam, hatta vücuduna bakmam direkt yüz odaklıyımdır.
giydiğin kıyafet yakışıyor böylelikle kendini daha özgüvenli hissediyorsun bütün artısı bu bir de sağlık için faydalı tabi
Hayır. Sadece kadınların bilinçaltında kaslı erkekler daha iyi seks yapar gibi yanlış bir bilinç var. Hepsi bu.
Gorunum olarak oyleler sanirimda onun fazlasi kotu oluyor ya -_-
Aynen
Doğru olabilir ama ben onlar için spor yapmıyorum onlar kim ki sonuçta? kimseye güzel görünmeye ihtiyacım yok.
tabi ki , çünkü sosyal biri olduğunun göstergesi. sosyal insanlar daha bir ' çekici.
ondan ziyede fit vücütları ondan çekici
Aynen öyle sporun olumlu etkisi var
Geçen sene başladım bende insanlara söyleyince aa ne güzel kendine bakman falan diyorlar
8 yıldır profesyonel olarak spor yapıyorum her türlü istemediğiniz kadar kas var ancak ilgi çektiğimi düşünüyorum
bence degil ya öyle olsa benim baklavalarım var ama kız arkadaşım yok ne olcak benim halim düşün kas var boy var ama kız yok ne acı degilmi
Kız arkadaş bulursun demedim ki.
Bir adım önde dedim
Çok kasli oasada biraz kaslari olan erkek ve spor yapan bakimli erkek her zaman çekicidir...