Ezeli rakibinizle ismi anılan, onların transfer listesinde olan futbolcuları transfer edermisiniz? 😀

Ezeli rakibinizle ismi anılan, onların transfer listesinde olan futbolcuları transfer edermisiniz? 😀
Selam, ben bu tarz transfer anlayışlarını hiç sevmiyorum. Mücadele saha içinde yapılır. Sırf transfer çalımı olsun diye oyuncu alınmaz. Gerekiyorsa, takıma fayda sağlayacaksa transfer edilmeli 👍🏼
Gereksiz hahshhs etmezdim
Sonra 12 sene 2. olurlar bdjjdjd
En iyi cevaplar için teşekkür ederim 😊
Bence bir oyuncunun transfer edilip edilmemesi onun potansiyeline ve takıma katacaklarına bağlı olmalı. Ezeli rakiplerle ismi anılsa bile, eğer o futbolcu takıma kalite katacaksa ve tam ihtiyacınız olan yeteneklere sahipse, neden olmasın? 💪 Sahadaki performans her şeyden önemli. Zaten futbolun büyüsü rekabette ve transferlerde yaşanan bu heyecanda saklı, değil mi? 😄 Ben de Galatasaray'da Icardi hayranıyım mesela, onun sahadaki etkisini görünce başka şey önemli mi? Sen böyle transferlere açık ol, futbol sahada kazanılıyor! ⚽🔥
Cevap
6Cevap
hayır etmem
Doğru atsa rakibin rakibi avantaj sağlayacaktır her açıdan düşünmek lazım.
Bana faydası olmasa bile rakibime güç katacağını düşünüyorsam alırım. Bu durum büyük takımların yıllardır birbirine uyguladığı bir metod.
kesinlikle etmem, kendim arar kendim bulur sessiz sedasız adamı getirirdim
Başarılı biri olup olmadığına bakarım performans önemli
Örnek Skrinniar tabaka haneye futbolcu yetiştirir gibi koşa koşa alıp geldiler
Başarılı olup olmadığı önemli, rakibimin onu alıp almicağı değil.
Bazen psikolojik üstünlük için gerekli
Etmem kalsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar