Eğer ezeli rakibinizin en büyük yıldızınızı takımınıza transfer olduğunu görseydiniz, tepkiniz ne olurdu?
Hemen benimserim 🤗
Zamana bırakırım 🤔
Asla kabullenmem 😠
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eğer ezeli rakibinizin en büyük yıldızınızı takımınıza transfer olduğunu görseydiniz, tepkiniz ne olurdu?
zaten gs nin eskilerini topluyoruz. sanırsın dünyada futbolcu yok. mert eski fenerli. daha once tolga da öyleydi. kaleci konusunda politika hep bu besıktasta uzun süredir. utkunun babası sanırım fenerliydi ünlü biri. salih keza. milot gedson. hani aradan zaman gecse neyse de. ben yönetici olsam bu oyuncuları cok özel olmadıkca almam. heyecan yaratmıyor cunku. yeni özellikleri yok bi de eksi imajla geliyorlar takıma. cunku fener galata gecmişleri var. caner gökhan alınmıstı besıktas ok tamam dedi taraftar ama hani bıcak sırtı en ufak bi şeyde direk kredisi biticek. hayalini kurmadılar aman takıma posasını fenerin cıkarttıgı oyuncuları alıyoruz diye yani. yine bu 2isim az cok verim verdi bence o ayrı. ama asıl verimlerini besıktasa vermediler. ben besıktasa gs fenerden transfere pek sıcak değilim keskin de değilim illa olmaz diye ama cok sınırlı ve ozel zamanlarda olabilir.
gsliler daha çok tadic isterdi diye düşünüyorum. fbliler de net olarak icardiyi. açıkçası ben icardiyi çok isterdim dzekonun attığından daha fazlasını atardı :)
Hayat bu biri parlar biri söner
Cevap
5Cevap
Kendi ışıgına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz
Tadic olsa neyse ne ama Ceku balım olmaz. Ya da Sebestian diyeyim diğer türlü yazamıyorum 😂
Tebrik ederim tepe tepe kullansın
Icardi, maaliyetleri çok yüksek.
Zamanla alışırım olması gereken de bu
Performansına bağlı ☺️
Pek umurumda olmaz
Bise yaomam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?