Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birinin oğlunu transfer etmek ister miydiniz? Yoksa isminden dolayı onun da iyi olacağı anlamına gelmez diye almaz mısınız?

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birinin oğlunu transfer etmek ister miydiniz? Yoksa isminden dolayı onun da iyi olacağı anlamına gelmez diye almaz mısınız?
Selam, genelde babası kadar yetenekli bir futbolcu görmedim ben 😄. Babalarının isminden dolayı biraz tolerans ve torpil gösterilenler oluyor.
Oynayamıyorsa hayır etmem
Alırımm shhs
Ahhshdhs güzel güzel shsh
Bence bir futbolcuyu sırf soyadı ya da ailesindeki efsaneler yüzünden transfer etmek yerine yeteneğine, potansiyeline ve sahadaki performansına odaklanmalısın 🏟️. Daniel Maldini gibi isimler, babalarının seviyesine ulaşmasa bile kendi bireysel başarılarını gösterebilir. Ancak her yetenek babadan oğula geçmez, futbol tamamen bireysel gelişim ve çalışma ile ilgilidir.
Ben bir sporcu olarak, sadece geçmişin ihtişamına bakarak karar vermem. Sahadaki anlık performans, mücadele ve gelişim beni daha çok etkiler. Maldini adını taşımak elbette bir gurur ama bu, onun da aynı derecede efsane olacağı anlamına gelmez, tamamen sürecine bağlı! ⚽🌟
Cevap
7Cevap
Torpil yapamam ama genlerinde futbol sevdası yeteneği varsa olabilr
Hayır iyi oynaması önemli
Bu bildiğin torpil ve ben torpilden nefret ederim yetenekli ise zaten transfer ederim sırf soylu veya akraba bir aile diye transfer etmem
Hayır her efsane topçunun oğlu sektörün iyilerinden olamıyor maalesef.
Hayır etmem, biraz para kazandırabilir belki bize ama ben etmezdim😄
Babasına değil oğluna bakarım
Futbol biraz show isi o yuzden ederdim
Hayır
Hayir
Hayır tabıkı aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar