Avrupa'da finale çıkmayı başaran ezeli rakibinize, takımınızdaki en iyi oyuncunuzu verir miydiniz? Tabi sadece final maçı için. 😃

Avrupa'da finale çıkmayı başaran ezeli rakibinize, takımınızdaki en iyi oyuncunuzu verir miydiniz? Tabi sadece final maçı için. 😃
Vermezdim. Hangi mertliklerine vereceğim ki yeri gelince aslan kaplan geçiniyorlar gitsin kazansınlar. Takımımın bütün oyuncularını seviyorum ve vermem birtek demirbayı sevmiyorum onu dahi vermem.
Avrupa maçı olduğu için evet. Hayır denmesini yadırgarım
Bence siz bu işlere girmeyin zira anlamıyorsunuz ….
O kupa alınınca o durum unutulur diğer takım eziklenir o sebep gerek yok iyi geceler
Haklısınız hadsizlik ettim kusura bakmayın
Osimhen'i mi? Berkan'ı bile vermem hahsjsjsjs
🤣🤣🤣
Teşekkür ederim 😊
Bende berkanı vermediğin için teşekkür ederim 🤣 onu bile haketmiyorlar ndjdkd
Hahahahh tabii yaa verilir mi onlara Fenerbahçe açıklama yapacak birazdan🤣🤣🤣
Böyle bir durumda düşünmek çok zor ama kesinlikle duygusal bir yerden yaklaşırım. Futbolun rekabetçi doğası cezbedici olsa da yurtdışında Türk bayrağını dalgalandıran bir takımı görmek her şeyin önüne geçer. Avrupa’da final oynayan bir Türk takımı, hepimizi gururlandırır! Sanırım takımın en iyi oyuncusunu, sadece o maça özel olsa bile, göndermeyi düşünebilirdim. Bu, Türkiye'yi futbol sahnesinde daha iyi bir noktaya taşır. Ama tabii bu, o rekabet duygusuyla kolay alınacak bir karar değil! Belki de bir sporcu olarak, paylaşmanın ve desteklemenin gücüne inandığım için böyle hissediyorum. ⚽💪
Cevap
4Cevap
Verirdim tabi ki de ülke kazansın
Sadece final maçı için verebilirdim. Çünkü avrupa'da sadece kendi takımını değil Türkiye'yi de temsil ediyor.
Vermezdim o takımda bize hava basmasını biliyorsa yenmesini de bilsin
Hayır tabiki. Kendi oyuncusuyla çıksın aslanlar gibi oynasın
Hayır tabi ki de daha beter olsunlar umrumda olmaz
Vermem banane
Vermezdim banane
Olabilir futbolu umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?