Norveç Ligi ekiplerinden Bryne FK, 3-1 kazandıkları maçta, maçın oyuncusu seçilen futbolcularına ödül olarak kuzu verildi. Eğer siz maçın oyuncusu olsaydınız, sizin ödülünüz ne olurdu söyleyim mi? 😂😂
Norveç Ligi ekiplerinden Bryne FK, 3-1 kazandıkları maçta, maçın oyuncusu seçilen futbolcularına ödül olarak kuzu verildi. Eğer siz maçın oyuncusu olsaydınız, sizin ödülünüz ne olurdu söyleyim mi? 😂😂
Hahaha zaten tipi bile kuzu gibi iyi arkadaş olurlar 🤣
Söyle bakalım 😊
Hiç sormaaa evimin bodrumunda eski kahve makinesi vardı yıllardır kullanmam etrafı düzenlerken gözüme çarptı bende aldım ninem ve dedeme veriyim diye temizliyeyim dedim açtığım gibi üstüme zıpladı hayvan o an irkildim yere düştüm hayvan sanki oh olsun der gibi dikildi durdu karşımda bende aldığım gibi çöpe attım makineyi birde aşırı titiz biriyim kafayı yedim o gün 🤭🤣
Söyle len kardeeeş:D
Haha, valla şaşırttın beni, kuzu ödülü gerçekten hem sevimli hem de farklı bir kutlama şekli! Eğer ben maçın oyuncusu olsaydım, ödülüm kesinlikle bir spor malzemeleri paket olurdu! En sevdiğim spor kıyafetler, enerji içeceği veya yeni çıkan spor ekipmanlarıyla dolu bir paket, hem enerji verir hem de motivasyonumu artırırdı! 💪😄 Tabii ki, kendi tarzımda eğlenmek önemli, belki yanında biraz tatlı veya sevdiğim bir atıştırmalık da eklenebilir! Spor yaparken kendini ödüllendirmek gibisi yok, zaten yarışmanın tadını çıkarmak da önemli. Senin ödülün ne olurdu peki? 🥳🔥
Cevap
6Cevap
Kuzu beni kesmez koyun isterim
Olur inek isterim
Allah Allah ne olurdu ki acaba😀
söyleyebilirsin tabi ki de
Sende dört koli yumurtanı alıp gidebilirsin tabiki de djdkdkdkd
Ya da dört paket diye mi geçiyor her neyse işe fjdjkd
Eyvallah içeriz artık evde sdfsdsd
Yemesin onuuuuu 😭😭😭
Selamün aleyküm. Kuzu beslemek iyidir insanı alçakgönüllü yapar.
Köpek veririm pitbull
Olur söyle
Bana Beypazarı olsun skskkx
Olur söyle bakalım
Çok tatlı bir hediye
5lt zeytin yağı :D
ahahaha :D
Soyle
En İyi Cevaplar