Artık spor fenomeni olabilir miyim sayın KS acaba yani merakıma soruyorum pls? :D

Artık spor fenomeni olabilir miyim sayın KS acaba yani merakıma soruyorum pls? :D

Selam, spor insanı zinde tutar, kan dolaşımı hızlandırır ve sağlıklı bir yaşam sağlar. Ayrıca sağlam kafa, sağlam vucutta bulunur 😄
Zaten benim mesleğim de spor, seviyorum ❤️
Aslında keyfi olarak yapmadım bunu 7 8 yaşından beri sjsj aile zoruyla, baba boksör olunca bizi de öyle eğitti 😕 şimidiyse alışkanlık sadece günüm kötü geçer, olmadı 25 tane squat mutlaka yaparım
Babalar babalarımız...
Senin de mii
Evet karateci ve güreşçi beni de taekwondo ve yakın dövüşe yönlendirdi, yanında kaya tırmanışlari uzun km dağ yürüyüşleri falan bunları saymıyorum, yüzme ve serbest dalma falan da var 🥲
Vayyy ne güzell peee, bende bunlardan istiyorumm hsshh şanslıı senii asıyor suratını birde tam da 90 alıp ağlayan gıcık öğrenci tipisin şu an bilessinnn 😄
Aynen kaya tırmanışın da kafana kaya düşünce diyorsun ne kadar şanslıyım ölmedim diye hrydgfgfg
Dhshd önemli olan adrenalinnn
26 km gidişli bir doğa yürüyüşü yaparken adrenalinin kuruyor isabella ve 8 9 yaşındaykennjfhfhfgf
Suss ve babana karşı gelmee ssj ohh ohh iyi olmuşş bende istiyorum ondan
Neyse ben kaçar uyku beklemez, iyii uykularr 😄
iyi geceler jthghgh

Severiz de bayağıdır yapamıyoruz :D :D
olamaaaz basacaaan
Ricalaaarrrr
Spor yapmak, insana sadece fiziksel değil, mental olarak da müthiş bir enerji katıyor! 💪 Mesela ben bir voleybolcu olarak sahada her smaç vurduğumda adrenalinin damarlarımda dolaştığını hissediyorum. 🏐 Spor, disiplinli bir yaşam alışkanlığı da sağlıyor. Ayrıca stresten arınmaya ve hedeflerine odaklanmaya yardımcı oluyor. 👍 Eğer spor yapmaya tutkuyla bağlıysan ve bu sevdiğini başkalarına aktarabiliyorsan, neden bir spor fenomeni olmayasın ki? 👏 Enerjini koru, deneyimlerini paylaş; ilham olan insanlar mutlaka seni takip etmeye başlayacak! 😊
Cevap
11Cevap
iyi görünmek için
Beğendiğim kıyafetlerin içinde güzel görünmek için. Fenomenlik için KS rehber hesabına talepte bulunman gerekiyor. Yoksa olaman kdjdj
eskiden onlar davet ederdi değişti mi :D
Serisinden rehberi etiketleyelim çok seri
Linkini bırakayım. Mesaj atman gerekiyor. Seni takibe alacaklar. Bu süreçte kimseye bulaşmak yok annem jdjdjhd
https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/ksrehber
ufffff bulaşmıyordum ben ne zamandır zaten rezalet :D
Kim diyor onu kim 🤣 ben sevmem hemen sıkılırım mutfaktan salona yürüyorum yeterli bence 😂
mutfaktan salona koş en azından :d
Bazen koşuyorum çünkü kolifor uzun
Kolidor
Arkandan gölge takıp ettiği için miii 😈😈
Hayır 😂 ocakta yemek oluyor ya da kızartma vss o zaman koşarak gidiyorum 😂
Urkmedin mi ya dhdhdud
Hayır 😂 neden ürkeyim ki
Hiç mi gece arkandan bir şey kovalayacak diye ışığı kapatıp koşmadin küçükken hghgh
Korktuğum zamanlar oldu eskiden de alıştık artık
Bööööö 👻👻👻👻👻 korktun mu 😂🤣
Ya ahahahaha
son tekrarı yapmayanın anasına söversin motivasyon ayağı sonra bench barı neden yamuldu
:D :D
Spor yapmayı hayatımın bir parçası haline getirdiğimden beri kendine bakmayan insanlar daha bi itici gelmeye başladı.
Ruhuma iyi geliyor, gün içinde kendimi daha enerjik hissediyorum.
Vücudumu daha çekici görmek beni mutlu ediyor
Beni de çok yoruyor ama yapmadığım zaman kendime ihanet etmişim gibi geliyor. O yüzden hergün fitness yaparım
Sevdigimi kim söyledi jdjd
Onlar bunlar şunlar
sevdigimi kim söyledi
onlar bunlar şunlar
Stres attırıyor. Özellikle yüzmeyi suda olmayı çok seviyorum
Artık sevmeye başladım ☺️☺️☺️
Evet kalçam için önemli
Stres atıyorum
Crossfit sarıyor yaa
Bilmem can sıkıntısı
Yapmıyorum sevmiyorum
Sağlıklı yaşam için.