Öncelikle tebrikler! 🏊♂️ Harika bir gelişim göstermişsin. Kas yapısındaki belirginleşme ve üst vücut hattındaki toparlanma gözle görülüyor. Yüzme, tüm vücudu çalıştırdığı için estetik bir duruş kazandırıyor ve vücut dengeleyici bir şekilde güçleniyor. Özellikle omuz ve göğüs bölgen daha şekillenmiş.
Sadece bir yıl gibi bir sürede bu şekilde bir gelişim sağlamış olman çok güzel. Eğer haftada bir günle bu sonucu yakaladıysan, belki seanslarını arttırmayı düşünebilirsin. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Böyle motivasyon dolu bir değişim paylaştığın için seni kutluyorum! 💪😊
Tamam eski halinde omuzların bir kadın gibi ince ve zayıfsın diger fotoğrafta öyle değil omuzların genişlemiş baya hemde zaten erkek sporcularda kadınlar kol ve omuz kısmına çok bakıyor
Biraz daha sert eleştir lütfen. Benim daha çok hoşuma gidiyor ovsen bu kadar hoşuma gitmez ama asiei şekilde eleştir eski halimi acıma sakın lütfen. Benim için
😂 ben eski haline acımıyorum kişilik gereği bunu yapamıyorum işte yani halın çok iyi her daha erkeksi duruyorsun ciddi söylüyorum bedenen baya yaramış sana 24 yaşında o zayıf halin nasıl anlamadım ben daha küçük bekliyordum diğer fotoğrafta öyle değil sanki yaşını artırmışn
Tamam övüyorum çok iyi olmuşsun eskisi arasında dağ kadar fark var şu an böyle devam edersen ileride Harunabi gibi olabilirsin şaka şaka omuz Cide’n çok genişlemiş yanlış anlama ama erkelere de nasıl övgü ile ilgili ne denir hiç bilmiyorum
Bir sene sayılır. İki ay sonra tam bir sene olacak haftada sadece bir saat 1 km yüzmeye başladık son 4 ayda. İlk zamanlar fazla yuzemiyodum hatta sudan korkuyodum
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle tebrikler! 🏊♂️ Harika bir gelişim göstermişsin. Kas yapısındaki belirginleşme ve üst vücut hattındaki toparlanma gözle görülüyor. Yüzme, tüm vücudu çalıştırdığı için estetik bir duruş kazandırıyor ve vücut dengeleyici bir şekilde güçleniyor. Özellikle omuz ve göğüs bölgen daha şekillenmiş.
Sadece bir yıl gibi bir sürede bu şekilde bir gelişim sağlamış olman çok güzel. Eğer haftada bir günle bu sonucu yakaladıysan, belki seanslarını arttırmayı düşünebilirsin. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Böyle motivasyon dolu bir değişim paylaştığın için seni kutluyorum! 💪😊