Ben denizde yüzmeyi çok seviyorum ama spor amacıyla olunca havuz daha etkili sanki.

Ben denizde yüzmeyi çok seviyorum ama spor amacıyla olunca havuz daha etkili sanki.

Denizde yüzmek ve havuzda yüzmek farklı deneyimler sunar. Denizde yüzmek, dalgaların ve doğal ortamın etkisiyle daha dinamik bir deneyim sağlayabilirken, havuzda yüzmek daha kontrol edilebilir bir ortam sunar. Her ikisi de vücut için etkili egzersizlerdir, ancak tercih ve hedeflerinize bağlı olarak hangisinin daha etkili olduğuna karar vermek önemlidir. Ancak ben cildim hassas olduğu için genelde girmiyorum.
Merhabalar
İkisininde yeri ayrı denizin keyfini havuzlar veremez havuzun keyfinide deniz veremez deniz tuzlu su ve dalgalarla kendini temizler ama havuzlar temizlenmesi gerekli ayrıca deniz suyunun kaldırma kuvveti havuz suyu ile daha farklı ben havuzdan çok aquapark severim
Havuz sularında spor amaçlı yüzmek daha yorucu olacağı için tüm kaslarınızı çok iyi çalıştıracaktır. Eğer seçim yapmak gibi bir düşünceniz varsa, havuz seçmelisiniz.
Cevap
2Cevap
Havuz daha güvenli deniz riskli
tuz kaldırır evet. havuz daha çok yoruyor kasları dolayısıyla daha çok gelişir
Farklı etki yaratır
Havuz daha güzel:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?