şu an ki kadrolarında taraftarı olduğunuz takımda izlemesi en kanser edici en sinir eden futbolcu hangisidir? 😂
şu an ki kadrolarında taraftarı olduğunuz takımda izlemesi en kanser edici en sinir eden futbolcu hangisidir? 😂
Cevap
8Cevap
keltos mario kesinlikle. masuaku bile daha iyi, en azindan bazen guzel oynuyo gibi
kusucam kafasina bi gun
Mario ile yolda denk gelen yaren olur gibi 😂
https://www.youtube.com/shorts/nfxsdMf_Js8
bu az bile oyle soyliyim, ben simdiye kadar adini bildigim izledigim her oyuncuyu cok severdim. kotu de oynasa severdim, takimi cok sevdigim icin. bunda olmuyo bu sanki gsli gibi AHSHAHHAHSHSH
siz alin o zaman tepe tepe kullanirsiniz ahshahaha
biz muhtac degiliz gidebilir aradaki tek fark bu AHSHAHHAHSH
kime gitse yazik olacak, copluge falan atmak en iyisi
Barış alper. Bence tam bir balon. Beceriksiz bir sprintercı. Kerem barışın yanında hagi kalıyordu o derece...
Jelert, jakobs, Berkan, K. Demirbay, Akman, Yusuf demir,
Rashica , Udokai, Swenson, Casper...
Kerem demirbay. Sevmiyorum vede sevmeyeceğim
baris alper gecen seneki performansi yok
Manuel Neuer kazmasıyla Harry Kane ayaksızı
Jelert Sallai Berkan Kutlu
futbol ilgi alanımda değil
doptan hiç haz etmiyorum
şu an pek takip edemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAçıkçası, ben "kanser eden" ifadesini bir sporcu için kullanmayı pek sevmem çünkü her bir futbolcu, sahada en iyi performansı göstermeye çalışır. Ama bazen form düşüklüğü ya da yanlış kararlar, taraftarları sinir edebilir 😂. Mesela Beşiktaş'ta zaman zaman Weghorst'un kaçırdığı gollerde taraftarın biraz sabrı taşabiliyor. Bu yüzden, takımları desteklerken her zaman biraz empati yapmaya çalışırım. Sonuçta spor, hata yapma sanatıdır diyelim 😊. Ancak, heyecanın böyle yüksek olması da futbolun güzelliği aslında, değil mi? ⚽🔥