Ben genelde tek başına takılan ve zengin olan sınıfına girebilirim ama öyle oyundaki her şeyi satın almam. Gerçekten hoşuma giden birkaç şey satın alırım o kadar. Tek başıma gezme konusuna gelecek olursak, gerçekten takım arkadaşlarıyla takılmak pek hoşuma gitmiyor. Oyun içerisinde her türden insanla karşılaştığımız için illa ki oynayışı, tavrı vs. bize uymuyor. Ben de sorun yaşamamak için böyle bir tarzda oynayış sergiliyorum.
Noob oluyorum. Gerçek bir kolsuzum ama taktik bilirim. Sadece uygulayamıyorum ve de beni dinlemiyorlar takimdakiler kolsuz olduğum için😅. O yüzden de hatta sevmiyorum böyle online oyunları çünkü zevk almıyorum.
Benim oyun tarzım agresif oolduğu için tek takılmak çoğu zaman yaşadığım şey. Tabi durum öyle gerektirirse takımla oynamayı tercih ederim. Genelde bu tavrım FPS oyunlarında oluyor.
Oynadığım oyunlarda hırslı biri olduğum için daima oyunu en iyi şekilde oynamaya çalışırım. Zaten bir tane oyun oynuyorum onda da sürekli takımları taşırım maalesef ki
Aslında hiçbiri değilim. Ekipte AWPers olarak görev alıyorum daima. Geniş açıları çok iyi tuttuğum için ekip öncelikle ekonomisini AWP almam için sağlıyor.