Astroloji & Burçlar Burcunu Tahmin edeyim mi hangi takımlı olduğunu ? Cesurmusuncesurol Takip Et Xper 4 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Burcunu Tahmin edeyim mi hangi takımlı olduğunu? Güncellemeler+1 yıl ... Burcunu Tahmin edeyim mi hangi takımlı olduğunu ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Olur 1 7 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl yengeç Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Hayır Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl balık ikizler :D Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Hayırrr Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl beşiktaş Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Nasıl bildinn Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl :D ciddi misin Yorumla
Flyyyyy1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% Terazi +1 yıl canım sıkılmıştır soru açmışımdır ashs 1 3 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl aynen :D terazi Yorumla Flyyyyy1 Terazi +1 yıl ay noluyo noluyo Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl can sıkılıyor ne olsun ay Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl burç aslan takım gs Yorumla Şişkoletta Terazi +1 yıl İkisi de yanlış 😅 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl :D olsun maksat eğlenmek Yorumla
Molniya Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% Koç +1 yıl Uu hadi et bakalım 1 9 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl boğa Yorumla Molniya Koç +1 yıl Olmadı Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl yengeç Yorumla Molniya Koç +1 yıl Su ve toprak grubu ile anlaşamam 😅 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl o zaman sen koç musun oğlak mı Yorumla Molniya Koç +1 yıl Evet koç burcuyum oğlak toprak burcuna giriyor😂 toprak cok soğuk su da cok duygusal o yuzden anlasamiyorum sadece ateş ve havalarla anlasiyorum Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl ateş kim? hangisi yani Yorumla Molniya Koç +1 yıl Ateş burçları (koç, aslan , yay)Hava burçları ( ikizler, kova, terazi)Su burçları (balık, yengeç, akrep)Toprak burçları da (boğa, başak, oğlak) Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Kova +1 yıl Et bakalım 1 9 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl balık Yorumla Monarshee Kova +1 yıl Takım? Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl galatasaray Yorumla Monarshee Kova +1 yıl İkisi de yanlış Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl olsun maksat muhabbet :D Yorumla Monarshee Kova +1 yıl Boğa ve Beşiktaş 😄 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl Beşiktaşlı olman sevindirici :D Yorumla Monarshee Kova +1 yıl Olmayanlar utansın shdjdm Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl utansın :D gs utanıyor bence Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl tamam et bakalım 1 6 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl oğlak Yorumla __cmre Balık +1 yıl Hayır balık Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl niye duvara sürtünüyorsun cemre Yorumla __cmre Balık +1 yıl Ne alaka … Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl neyse boş ver yanlış gördüm ben şeytanın işi yok işte :D Yorumla __cmre Balık +1 yıl tamam. Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl edemezsin bence. 1 1 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl aslan Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% Yengeç +1 yıl burcumu 1 3 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl ikizler :D Yorumla Pnrakgl Yengeç +1 yıl yengec 🙂 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl bende :D Yorumla
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% Oğlak +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl kova Yorumla Kahvetonu Oğlak +1 yıl Oğlak Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Et hadi 0 4 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl :D çok zor olmasa gerek ikizler yükselen terazi :D Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Akrep yükselen terazi ✌🏻 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Akrep yükseleniTerazi burcu😀 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl wuuu :D Yorumla
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 26 Oğlak +1 yıl Yok. 1 3 Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl fare Yorumla Stripe Oğlak +1 yıl Sorunlu harbi. Yorumla Cesurmusuncesurol Aslan +1 yıl firavun faresi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur
yengeç
Hayır
balık ikizler :D
Hayırrr
beşiktaş
Nasıl bildinn
:D ciddi misin
canım sıkılmıştır soru açmışımdır ashs
aynen :D terazi
ay noluyo noluyo
can sıkılıyor ne olsun ay
Olur
burç aslan
takım gs
İkisi de yanlış 😅
:D olsun maksat eğlenmek
Uu hadi et bakalım
boğa
Olmadı
yengeç
Su ve toprak grubu ile anlaşamam 😅
o zaman sen koç musun oğlak mı
Evet koç burcuyum oğlak toprak burcuna giriyor😂 toprak cok soğuk su da cok duygusal o yuzden anlasamiyorum sadece ateş ve havalarla anlasiyorum
ateş kim? hangisi yani
Ateş burçları (koç, aslan , yay)
Hava burçları ( ikizler, kova, terazi)
Su burçları (balık, yengeç, akrep)
Toprak burçları da (boğa, başak, oğlak)
teşekkür ederim
Et bakalım
balık
Takım?
galatasaray
İkisi de yanlış
olsun maksat muhabbet :D