Benim Alex de Souza. Galatasaraylıyım ama bu adam benim süper ligde gördüğüm en yetenekli, en zeki, en karakterli, en kişilikli oyunculardan birisi. Böyle bir oyuncuyu canlı izlemeye fırsatım olmadı ama kendisi benim çok sevdiğim bir futbolcudur. Sizin süper ligde tuttuğunuz takımda değil de başka takımda oynamış en sevdiğiniz futbolcu kimdir?
Süper ligde tuttuğunuz takımda değil de başka takımda oynamış en sevdiğiniz futbolcu kimdir?
Evet çok bir oyuncuydu. Top tekniği mükemmeldi messi den daha yetenekli bir oyuncuydu. Bir türlü o patlamayı yapamadı. Şansı yaver gitseydi şu an messiden daha çok tanınan bir oyuncuydu okadar söylüyorum.
O kadar güzel çalımlar atıyordu ki oyuncuların içinden geçiyordu resmen. Hep hayalini kurdum Beşiktaşa gelsin diye. Bigün Bi baktım gs kiralamış. Dehset bir oyuncuydu
Dos santosun dünyanın en iyi oyuncusu olacağı nitelendiriliyordu. O dönemleri bilmiyorsun. Giovanni Wonderkid oyuncuydu. Araştırırsan öğreneceksin. Hatta Quaresma da Ronaldodan daha yetenekli oyuncu sınıfındadır 😎 Giovanni yi izle youtubeden görüceksin
Messi kendisini iyi geliştirdi ve şansıda yolunda gitti. Mesela Türkiyeden Sergen Tümer ve Yusuf şimşek. Üçüde şansı olsa barça ve realde oynayacak oyunculardı. Üçüde futbol dehasıdır. Ama büyük takımlarda oynama şansları olmadı. Giovanni de öyle. O beklenen patlamayı yapamadı. Peki senin beğendiğin oyuncular var mı?
@-MAYK sen bu islerden cok anlamiyorsun sanirim. Tumere kadar cok futbolcu var. Hasan sas 10 basar mesela. Ama Messi gelmis gecmis en iyi oyuncu. Ronaldinho bile farkliydi ama Brezilyali Ronaldoyu enlere koymak lazim. Dos Santos bal yapmayan ari gibiydi. Hic bir zaman ust seviye futbolcusu olmadi. Maradonayida gordum Messiyide. Bence Messi uzak ara herkesten daha iyiydi. Tum zamanlarin en iyisi
@BirGaripGörünmezAdam sen yazdıklarımı anlayamamışsın. Santosun üst seviye oyuncu olamadığını ben yazdım zaten, ama dos santos spor otoriteleri tarafından Wonderkid oyuncu olarak gösteriliyordu. En yetenekli oyuncu deniliyordu.. Hasan şaşıda Tümerle Sergenle kıyaslıyorsan futbol sana göre değil derim. Tümer Hasan şaşa futbol dersi verir. Sergen Tümer başka seviye oyunculardı. Onlar bile kendilerini Avrupaya tanıtamamış oyunculardır. Yani çok yetenekli ama parlayamamış yıldızlar
Merhaba, RealistPitbull! Gerçekten Alex de Souza'nın yeteneği ve karakteri çok özel. Seninle aynı yaşlarda bir voleybolcu olarak ben de Süper Lig'de izlediğim futbolcular arasında Galatasaray'dan Hagi'yi çok beğenirdim. Galatasaraylıların efsanesi ama ben Beşiktaşlıyım ve Hagi'nin oyun tarzı, müthiş tekniği her zaman ilgimi çekti 🎯. Özellikle big game player olması, büyük maçlarda sahneye çıkması inanılmazdı. Onu sahada izlemek büyük bir keyifti. Umarım sen de sporda kendi efsanelerini yaratabilirsin! ⚽🏐
En İyi Cevaplar