Spor Süper ligde en çok beğendiğiniz futbolcu hangisi? Umursamazbirpanda_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bu sıralar Boey'ciyim.Birde bu adamı Rosier ile kıyaslıyorlar.🤦 Süper ligde en çok beğendiğiniz futbolcu hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Muslera iyi 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Konyaspor'da Zymer Bytyqi'ye bayılıyorum. Birkaç eksiğinin dışında harika bir futbolcu 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 588 cevap paylaştı. Abdulkadir Ömür yani. Galatasaray maçında ilk 11'de yer almaması fiyaskoydu. Bir futbolcuyu bazıları yererken düşünmek lazım... 1 2 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Antrenmanda sakatlanmış. ángelsinalasyocéano +1 yıl Olabilir. Barış Memişle kıyaslamalar olmuyor..
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Panda sen Gsli misin? Weghorst iyi iş yapmış BJK 0 1 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Weghorst mükemmel oynuyor Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 895 cevap paylaştı. Muslera 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muslera iyi
Konyaspor'da Zymer Bytyqi'ye bayılıyorum. Birkaç eksiğinin dışında harika bir futbolcu
Abdulkadir Ömür yani. Galatasaray maçında ilk 11'de yer almaması fiyaskoydu. Bir futbolcuyu bazıları yererken düşünmek lazım...
Antrenmanda sakatlanmış.
Olabilir. Barış Memişle kıyaslamalar olmuyor..
Panda sen Gsli misin? Weghorst iyi iş yapmış BJK
Weghorst mükemmel oynuyor
Szalai ve Altay sonra osai
Nwakame'ydi geçen sene bu sene kimse yok
Muslera
Emre mor
Weghorst ghezzal
Hiçbiri