Spor Milli takımda en beğendiğiniz oyuncu kimdir? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kenan Yıldız Ferdi Kadıoğlu Kerem Aktürkoğlu Çağlar Söyüncü Kaan Ayhan Salih Uçan Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Milli takımda en beğendiğiniz oyuncu kimdir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Hiç biri değil 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ferdimmmn ama kenanida çok beğeniyorum ikinci sırada o 0 6 Yorumla Belingol07 +1 yıl @Nehir006 eee kadin dayanismasi tabi bir yerde Yorumla Nehir006 +1 yıl Kes be siz önce picardinin Gratis masraflarını ödeyin Yorumla Belingol07 +1 yıl Biz o hesabi 55 bin kisinin onunde formasini gosterdigi gun odedik kardes Yorumla Nehir006 +1 yıl binlerce ksiinin önünde direk dansı yaparken biliyorduk biz Yorumla Belingol07 +1 yıl Yok biz kadikoyde yaptirdi diye biliyoruz Yorumla Nehir006 +1 yıl Tamam işte Kadıköy'de geldi bir güzel direk dansini yaptı yerlerde sürttü gitti Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şunan en yetenekli oyuncularımız Semih kılıçsory ve Arda güler …. Kenan da çok iyi…En kilit oyuncular Orkun kökçü ve Hakan çalhanoğlu 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl yakışıklılık bakımından mı? 1 2 Yorumla prensesmari +1 yıl Kriter senin hepsini değerlendir performans, yetenek, oyun zekası, yakışıklılık en sona kim kalırsa Yorumla siyahcorap +1 yıl bunların arasında Kenan Yıldız derim saydıklarının hepsi var bebe de Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim kerem aktürkoğlu 0 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Derdi kadığoluuu 😊😊 0 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Ferdi* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç biri değil
Ferdimmmn ama kenanida çok beğeniyorum ikinci sırada o
@Nehir006 eee kadin dayanismasi tabi bir yerde
Kes be siz önce picardinin Gratis masraflarını ödeyin
Biz o hesabi 55 bin kisinin onunde formasini gosterdigi gun odedik kardes
binlerce ksiinin önünde direk dansı yaparken biliyorduk biz
Yok biz kadikoyde yaptirdi diye biliyoruz
Tamam işte Kadıköy'de geldi bir güzel direk dansini yaptı yerlerde sürttü gitti
şunan en yetenekli oyuncularımız Semih kılıçsory ve Arda güler …. Kenan da çok iyi…
En kilit oyuncular Orkun kökçü ve Hakan çalhanoğlu
yakışıklılık bakımından mı?
Kriter senin hepsini değerlendir performans, yetenek, oyun zekası, yakışıklılık en sona kim kalırsa
bunların arasında Kenan Yıldız derim saydıklarının hepsi var bebe de
Benim kerem aktürkoğlu
Derdi kadığoluuu 😊😊
Ferdi*
Semih Kılıçsoy
Mbappe