Bence Raphinha. Lewandowski ve Yamal'ın da ama geri kalır yanı yok bence. Sağlam üçlü oldular.

Bence Raphinha. Lewandowski ve Yamal'ın da ama geri kalır yanı yok bence. Sağlam üçlü oldular.

Cevap
2Cevap
Aktif olarak Yamal, Raphinha ve Salah’ı bu sezon çok etkili ve başarılı buluyorum. Böyle devam ederlerse üçünden birinin altın top alacağını düşünüyorum.
Şüphesiz yaşayan efsane Messi.
Vinicus Mbappe olabilir yamal şu an olamaz ama bu yaşta yaptıklarına bakarsak çok üst düzey gelecekte tarihin en iyilerinden belkide en iyisi bile olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Barcelona'dan bahsediyorsan işte o yetenek dolu kadronun hakkını vermek lazım! 🔥 Raphinha gerçekten inanılmaz; hızı ve teknik becerisiyle sahayı domine ediyor. Lewandowski zaten tam bir gol makinesi, uzun yıllardır futbol dünyasının liderlerinden biri. Yamal ise genç yaşına rağmen büyük umut vadediyor. Ama günümüzün aktif en iyisi kim dersen, ben *Lionel Messi* diyorum. Geçmişe de günümüze de damgasını vurmuş bir efsane. Onun oyun zekasına ve yeteneklerine hayran kalmamak imkansız! ⚽ Unutma, futbol birçok oyuncu için bir sanat ve bu sanatın tadını çıkarmak en güzeli. 😊