Ben severim kendisini ama Messi en iyisi derim hemde Ronaldinho'nun öğrencisi adam sonuçta ve onlardan iyisi de kolay kolay bence gelmez. mbappe bilmem ne bappe falan hikaye yaa
Mesaiye lafım yok adam çok iy çalımlar atar saklanır adam geçer ama. Ronaldinho’nun bilek hareketleri düşünme tarzı topa sahip olma yeteceği daha kimsede yok
Zamanında pele. Sonra maradona. Sonra ronaldino. Ronaldo ibrahim oviç Bisürü var. Sadece cok gol atanlar önde totti. İniyesta. Eto. Kaka. Tores. Cok var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ronaldinhooo abi o ne adamdı. Topla dans ederdi dans
Ooo evet gülüşüne hasta olduğum adam kasjsdkasdk
Çok sevimliydi ya
Evet yaaa keşke bu kadar erken bırakmasaydı futbolu bee
Bitirdi kendini valla. Az mutlu etmedi bizi neyse benim için en iyisidir. Bilmeyenler izlesin görsün var mı onun gibi top cambazı
Ben severim kendisini ama Messi en iyisi derim hemde Ronaldinho'nun öğrencisi adam sonuçta ve onlardan iyisi de kolay kolay bence gelmez. mbappe bilmem ne bappe falan hikaye yaa
Mesaiye lafım yok adam çok iy çalımlar atar saklanır adam geçer ama. Ronaldinho’nun bilek hareketleri düşünme tarzı topa sahip olma yeteceği daha kimsede yok
mesai klasdkasdk. Aynen onun o kendine has tarzına bayılırdım. Umarım da bir ömür hep güler çünkü çok yakışıyor ona
Zamanında pele. Sonra maradona. Sonra ronaldino. Ronaldo ibrahim oviç Bisürü var. Sadece cok gol atanlar önde totti. İniyesta. Eto. Kaka. Tores. Cok var
En iyisi Fenomen Ronaldo. En başarılı Cristiano Ronaldo.
Messidir. Messi dışındaki bütün cevaplar rasyonellikten uzak duygusal cevaplardır.
Bana göre Lionel Messi
Bence de öyle
Helaaaalll anlıyorsun futboldan
Ucundan kıyısından işte kljasksadlks
Heheheeh hangi takımlısın
Aslında beşiktaş ama Türk ligi bana keyif vermiyor artık
Bana da eskisi gibi keyif vermiyor premier lige sardım son zamanlarda ama galatasaray maçlarını kaçırmam tabiki
Ooo severiz ama galatadan olmaz karşim diyeyim onu. Hele geçen seneki o hali cidden üzücüydü
Geçen sene ligde kötüydü fakat Avrupa da çok iyi işler başardı bence
Kötü biraz az kaldı mmm tuzladan 6 gol yemek falan da neyse o ayrı konu da yani avrupa kısmında fena değildi
Tuzladan 6 gol yemek fenerin boludan 6 yemesi gibi bisey fark yok
Yani bakış açısı ama neyse fanatik falan değilim bu konuda ve sevmem de eğlencesine açarım artık arada o da özetler falan yetiyor
Anladım genel kızlar böyle aslında
#LionelAndresMessi
Dmm gl