Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi solak futbolcusu kim?
Maradona...
Messi...
Hagi...
Alex....
Roberto carlos...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzlediğim , bildiğim en mükemmel solaklar ..
Hagi
Prekazi
Alex
Maradona
Sergen Yalçın ''Süper Solak''
Bunlarla beraber ismini unuttuğum eskilerden Alman bir futbolcu vardı .. Adam mükemmeldi .. =/
Anket her zaman ki gibi çok çekişmeli olmuş .. Duygusal davranmadan seçim yapayım dedim de olmadı ..
Hagı- Sergen arasında kaldım ..
Sergen'i pek sevmem hatta zerre sevmem ama mükemmel bir oyuncu mükemmel bir yetenekti .. Aptal olmasaydı Avrupa'nın en iyi kulüplerinden oynayabilirdi ..
Tisikkirlir Armi *-*
rica ederim esiloş:)
asgsfdh sagol dudüklü tencerem :*
Bence Messi. Zaten dünyadaki en iyi takımlardan birinde oynamasından belli
Gelmiş geçmiş en iyi solak futbolcu Maradona'dır. Ancak tahtını kaybetmesine çok az kaldığını düşünüyorum. Zira Messi, son yıllarda oynadığı oyunla Dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu kanıtlıyor. Maradona'yı geçmesi yakındır.
Cevap
23Cevap
alex şıkkını işaretleyen kişiler holiganistligi futboldan anlamamasına sebep olan cahillerdir.. messi ile hagiyi kıyaslasanız anlarım da messi kim? alex kim?
messi kim hagi kim ? hagi gsye gelmeseydi adını bilirmiydin acaba ya da bu şıklara girermiydi acaba
roberto carlos
https://www.youtube.com/watch?v=BL8lUyFmhiMbuda ispatı sol ayakla trivela vurabilen nadir futbolculardan
carlooss.. fransaya attığı frikik hala akıllardaa.. muz vuruşuydu :D
98 de kaç yasındaydın ?
hagi diyenler hangi kimyasalın kafasını yaşıyor? yoksa yaşları 13-14 mü ? tartışılması komik olur kesinlikle maradona.
maradona yani tek gecerim..
hagi demek geldi içimden
Ronaldinho sağ ayak mı ?
Ronaldoya ne oldu emeklimi oldu
bence en iyi solak hulk
Georghe Hagi
Roberto Carlos
F-) Ronaldinho
bence rus oyuncudur ruslarin oyuncusu iyi olur
Roberto carlos...
Maradona...
Paulo Maldini