Dünyanın en iyisi kimdi?
Ronaldinho
Maradona
Messi
Ronaldo Nazario
Pele
Cristiano Ronaldo
Ricardo Quaresma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyanın en iyisi kimdi?
Her futbolcuyu kendi dönemine göre kıyaslamak lazım çünkü geçmiş yıllarda ki futbolla günümüz futbolu aynı değil. Şıklar arasında Pele diyorum fakat benim genel düşüncem Stefanodur.
Ayrıca şu faktörde önemlidir bazı oyuncuların milli takımı aşırı iyiyken bazılarının orta veya kötü. Mesela şıklara koyduğun CR7 ve Quaresma Portekiz de oynuyor. Portekiz orta seviye birtakım asla bir Arjantin veya Brezilya seviyesinde değil. Haliyle takım iyi değilse milli takımda başarıda düşüktür. İstersen en iyisi ol bu kural geçerlidir futbol 1 kişilik değil takım oyunudur sonuçta.
Bir Beşiktaşlı olarak net Quaresma diyesim var:
kalça kemiği doğuştan sakat doğdu diye üzülürken futbolcunun haliyle dünyanın en büyük yeteneklerinden biri olması kalça durumunun avantaj hale gelmesi enteresan bir hayat hikayesi
Maradona: Maradona‘yı izlemiş bütün insanlar Maradona‘yı açık ara dünyanın gelmiş geçmişini futbolcusu olarak görüyor. Bunun sebebi de o dönemki futbola göre de tek başına takım olup bütün takımı tek başına yenecek kapasitesi tekniği varmış… tabi oranın savunma futbolla gelişmediği için biraz daha mümkün kalmış buna kılmış.. * etkisi inanılmaz… Napoli tek başına şampiyon yapan bir adam…
Pele:
bel aslında teknik olarak o kadar göze batması istatistik olarak dünyanın en genç ve verimli olan oyuncusu Dünya Kupası’nı biraz ileriye almış 18 yaşında bunu başarmış, daha sonra yine bunu başarmış yani aslında futbol tarihine net olaraktan kavuran bir adam. Messi Dünya Kupası’nı çok zor aldı Maradona sadece bir kere başardı Ronaldo alamadı… Pele bu konuda baIlarına göre daha Winner biri…
Ronaldinho:
gelmiş geçmiş belki de en uygun futbolcu diyebiliriz yaptığı hareketlerle futbol şu halde çevirebilen inanılmaz bir yetenek… belki de gelmiş gelmiş geçmiş en çok etki bırakan futbolcu diyebilirim hareket hareketleri en çok taklit edilen futbola sevenin artmasını sağlayan küçük çocukların örnek aldığı ve hayranlık duyduğu futbolcuydu… en büyük özenli futbolu maçı oyun parkına Çevirme yeteneğine sahip….
quaresma ve ronaldino bence çok duygusal olarak bakarsak
yoksa Messi
Cevap
9Cevap
Messi
Ortaokul sınıf fotoğrafımın sizde ne işi var beyfendi
Ronaldodur. Gerek insanlığıyla gerek akademik başarısıyla
quaresma? eski zamanları yaşamadım bilmiyorum ben ronaldo derim
Son şıka patladim sjsjsksksksk
Doğru knk dzeko olmalıydı fbdbsnhdbsbdhdbxbbdbdbdb
Futbol dünyasına rabona ve trivelayı kazandıran adamdır Q7 disiplin sorunları olmasa şu an çok başka yerlerde olabilirdi
Bence cristiano ronaldo
Benim izlediğim en iyisi Messi
Ronaldinho Zidane Fenomen Ronaldo Berkamp Juninho
Irz düşmanı icardi😂😂😂.
Messi demeyen bizden değildir👉🏻👈🏻
maalesef messi
Sabri sarıoglu
Ronaldo.
Bence R9
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?