AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Abla biz gece 4 de maç yaptığımızı hatıluoz halı saha sıkıntı
Sıkıntı derken
Halı sahaya can feda ya gideceksin ya gideceksin gitmeme gibi bir şansın yok eğer git essen erkek gurubunda adın kötüye döner
Hangi halasahaya gitigini öğren. Halı sahayı ara ve oraya sor orada kayıtlı oluyor içini kemirecegine harakete geç yavrum💃😁
İnanma hiç mi arada dinlenip eline telefonu almadı? Yol yakınken dön hayır gelmez
4 5 gündür tanışıyoruz çok sakin biri ben konuşmazsam asla konusmaz , bide biz fikir ayrılığı yaşadık Ľiɓidøm çok yüksek dedi şimdiden haberin olsun, amaç ne? Bide dedi ben öpüşmeyi dokunmayi isterim açıkçası
Ben de dedim ki ben teması doğru bulmuyorum bu konuda fikir ayrılığı yaşadık o yüzden de konuşmayı kesmek istedim
Askim seni kullanmaya niyeti bu uzak dur daha iyilerine bak s et bunu
Bunları dediğimde sen hastasın diyolar neden böyle normal karşılanıyor 😑
Onlar hastada ondan bi kadının içinde şüphe varsa kesinlikle dğrudur hiç vakit kaybetme bence
İnşallah bütün şüphelerimiz gerçek değildir amin 🤲🏻
Ben ne kadar süphelendiysem doğru çıktı, annemde dedi böyle tiplerden hayır gelmez diye zaten denedim fake hesabıma aniden geri takip yaptı
Tamam işte anneni dinle kimseye kulak asma
Doğru insanı bulucaz diye yanlışta yıpraniyoruz ona yanıyorum
Sen safsın aynı durumu yaşadım sonradan üzülen biz oluyoruz kes iletişimi gitsin
Bana hastasın tedavi ol diyen var adam senden kurtulsun diyolar neyin kafası bu
Kizim resmen sallzmamis bide 1 de yazmiş gece safmisin s.. et şunu yaa
Konuşmayı kestim zaten canım
En güzelii cvp bile verme ozaten pisman olur slga bak cocuk kandiryoor
Konuşmayı kesince ne dedi bahaneler üretmiştir ya da ugrasmadiysa zaten bitsin istemiştir
Bunu ona demedim , sadece dün yoktun dedim
Cevabı su; Dün akşam dedim ya halısaha vardı öyle erken gittim gelir gelmezde bayılmışım.1e geliyodu yazmış bana ikinci olarak dunen fake hesabıma geri takip yaptı ve şu an o fake hesabımla tartisiyor şaka gibi
Adamın vakti yok gibi yapıp bayılmışım bahaneleri var ama maşallah başka fake hesaplara vakti var bitirmen daha doğru olur fake hesabınla tartışma sebebi ne onu anlamadım
Yapılır niye yapılmasın. Futbol için sıcak soğuk fark etmez. İzlemeye git sen de.
Halısaha max 2 saat diğer 3 saat büyük ihtimalle çekirdek kola normal
Evet erkeklerin vazgeçemediği şeylerden biri maleseff yağmurda çamurda her ne olursa olsun yaparlar.
özellikle soğukta yapılır canım. sıcakta maç mı yapılır
Soğuk bir yana 5-6 saat yazmadıysa senden daha önemli işleri vardır o zaman
Yapılır. Erkekler futbol konusunda yalan söylemez.
Ya bu kadar sıkma hepten kaybetcen ya neden yapılmasın futbolcular bu soğukta maç yapmıyor mu
Kk başkalarıyla takılıyordur (hesabındaki soru için bana yardımcı olur musunuz)
😆😆😆😆😆😆😆😆 5 6 saat bazı şeyler için fazla bi zaman
O halı saha maçı değil ki yalnız bende öyle yapıyorum
Hem cinslerim nasıl bu kadar canım olabiliyor. Anlayamıyorum
dun arkadaslarim yapti yapiliyomus ahshahha
Nasıl yani
hali sahayi diyorum. bu sogukta da yapiliyomus yani q
yani*
Aldatıyodur. öyle şeymi olur
Bana abartıyorsun diyenler oldu, ben demiyorum zaten dakika başı yazsin hic mi merak etmedi yani hadi her şeyi geçtim gece yazmış sadece iyi geceler. Diyebilirdi yazamadim kusura bakma vs gibi. Benim ona yazmamamın sebebi kırılmıstim hesabına kız eklemisti ben erkek eklemediğim benim Ona duyduğum saygıyı bana duymadı yani , ikinci olarak bana dedi bn öpüşme ve dokunma isterim açıkçası buda bna çok ters birazda uzak durmamın sebebide bu oldu
Yapmış olma ihtimali var bence ama yine de beş 6 saat hiç yazmaması doğru değil sonuçta 6 saat boyunca aralıksız top peşinde koşmadı ya
flörtten fazla şey beklememek lazım.
4 5 gündür tanışıyoruz çok sakin biri ben konuşmazsam asla konusmaz , bide biz fikir ayrılığı yaşadık Ľiɓidøm çok yüksek dedi şimdiden haberin olsun, amaç ne? Bide dedi ben öpüşmeyi dokunmayi isterim açıkçası
Ben de dedim ki ben teması doğru bulmuyorum bu konuda fikir ayrılığı yaşadık o yüzden de konuşmayı kesmek istedim
sen en doğru olanı yapmışsın keşke senin gibi bi partneri bulmuş olsaydım. değerini bilen çıkana kadar bu şekilde devam et.
anlık hevesle hareket eden seni yarı yolda bırakır.
Umarım kendim gibi birini ulabilirim
hangi şehirde yaşıyorsun
Kendi haline bırak sana dönerse konuşursun
8 saattir cevap vermiyorum demiyo sen nerdesin
Yapılıyor. Hal sahanın yazı kışı olmaz :D
İnşallah dalga geçmiyorsundur
Yoo ramazanda bile yapıyorlar
Yapilir ama max 2 saat surer
Bana hastasın tedavi ol diyen var adam senden kurtulsun diyolar neyin kafası bu
Bu sitede agresif cok fazla.
😂😂 maç belkide sıcak bir ortamdadır
eee neyi dert ediyorsun o zaman salla gitsin naparsa yapsın
Konuşmayı kestim ztn , ama ben mi abartiyorm diye sormak istedim
boş ver gereksiz merak bunlar önüne bak
4-5 günlük tanışıklıkta da bu kadar umursama derim
Bırak o seni düşünsün
4 5 gündür tanışıyoruz çok sakin biri ben konuşmazsam asla konusmaz , bide biz fikir ayrılığı yaşadık mesela öpüşme ve dokunmayı isterim açıkçası dedi bana Ben de dedim ki ben teması doğru bulmuyorum bu konuda fikir ayrılığı yaşadık o yüzden de konuşmayı kesmek istedim
Siz ev de maç yapıyorsunuz ama flörtün ile 🙃
Anlamadim
Soğuk ❄🍃 hava da ci ns ellik oluyor da dışarıda neden futbol olmasın ki
Ara ağzına geleni say
4 5 gündür tanışıyoruz çok sakin biri ben konuşmazsam asla konusmaz , bide biz fikir ayrılığı yaşadık mesela öpüşme ve dokunmayı isterim açıkçası dedi bana Ben de dedim ki ben teması doğru bulmuyorum bu konuda fikir ayrılığı yaşadık o yüzden de konuşmayı kesmek istedim
Bnce anlayışlı biriyse dusuncene saygı duyardı
Saygı duyarım dedi ztn , ama istemeyecgi ne malum? Adam açık açık dedi ben isterim hadi bir izin vermedim 2 izin vermedim sıkılmayacak mi
Bnce sen niyetini belli etmen guxel seven değer veren sabırla seni bekler ve ilerisi için sabır eder eğer beklemezse o zmn. Niyetide ortaya çıkmış olur
En fazla 1 saat sürer her hafta gidiyoruz
Anladım...
O yüzden ne kendini yor ne güzel kalbini ne de dilini
Bu kadar açık mı diyosun yani
maalesef evet
🥺🥺
İstersen seni dinlemek isterim tabi sen arzu edersen
Başkasıyla konuşmam doğru olmaz
Nasıl istiyorsun problem değil
Yapılır da 5-6 saat sürmez. Max 1 saat yani.
Anladım
Yapılır ama maç dediğin 1 saat
E bna niye hiç yazmadi gece 1e geliyodu yazmis
Neden yazsın ki sadece flörtsün sen
Bu kdr mi ciddiyetsizsiniz cidden ya
Ben değil o ciddiyetsiz hanımefendi
Napiym niye yazmıyorsun diye hesap mı sorayım isteyen erkek yazar
Soramazsın zaten , sana değer verip senden hoşlanan biri bir bahaneyle sana yazardı zaten
Bilmiyorum oda artık kendi bilecegi bir şey
Ben konuşmaya devam edicem napiym
Ölü taklidi yap , merak edecek mi bakalım
E yazmış günaydın diye , mecbur yazcam
Biz yapiyoruz. Tabi 4-5 saat degil
Belki tek kale maç yapmıştır
Evet çok safsın maalesef
Bu soğukta hali saha olurda 5-6 saat olmaz
Bunu biz bilemeyiz çocuğun agalarına sor
Onlar da çocuğu savunur 😀😀
ben olsam yapmam kesinlikle
5 saat maç yapılmaz ki
daha flörtken böyle yapandan sevgili hiç olmaz
Kışın da yapılıyor maçlar
Döv bencealdatıyor seni
Maç için canlarını bile verirler bence maçtadır
Bilmem ki olabilir soğuk havada da maç yapan var
yapılır biz daha dün akşam 6 da yaptık
Başka manitaya gitmiş
La bırak adamı keyfine baksın
Olabilir keyif bu. Hava filan dinlemez
Yapılır kar bile yağsa olur
Bu soğukta bi bok yapılmaz
Ah canım benim ah kaç yaşındasın kızım senen
Öyle deme 😢
5-6 saat halı saha olmaz üzgünüm seni kandırıyor alttan alttan hesap sor bakim dökülsün azıcık
Sordum gülüm verdigi cvp su ;
Dün akşam dedim ya halısaha vardı öyle erken gittim gelir gelmezde bayılmışım
Klasik bahaneler bayılmışım uyumusum yazmayı unutmuşum vs vs yutma bunları
Zaten çok fazla konuşmadım bak 8 9 saattir cevap vermiyorum ona bir kere bir de yazmadı Sen neredesin diye
Ondan olmaz ya bak gör yanı bu çocukla level atlayamazsınız
Ölsen ruhu duymaz Allah korusun
Bu erkekler neden böyle ki cidden anlam veremiyorum
İlla temas olacak bir şeyler yasican seni anca öyle sever E biz de kendimizi herkese kullandırmayız öyle ciddi ilişki olur bır şey olur neyse illa ki yaşarsın ama üç beş günlük erkeğe güvenilmez
Erkekler böyledir işte %80 cinselliğe çalışır kafaları doğası gereği yani suçlamıyorum
Sevmek için bedeni elletmek cidden şart mı ya , bırakmayacagi ne malum nasıl guvenirim
Maçta çok yorulduysa yazmaması normal 👍
Ya Allah aşkına ne yorulması taş mı taşıyor mesaj yazması 10 sn sesli yanıt toplasan 10 sn
Öyle deme bazı maçlar aşırı derecede yoruyor.
Neyse hadi bunda da ben abartıyorum
Yani şimdi tutupta maça senden daha çok önem vermiş deyip üzülmene sebep olacak bir şey yazınca elime ne geçecek? Böyle yazdım üzülme diye 👍
Maçtan sonra masaja rahatlamaya gitmiş 🤣🤣
Nasıl bir maç mis o
Tek kale olmasın
Çift kale maç yapıyordur 😅
Abartma lütfen
Mac dediği pompaaa
O kdrda değil
Yok belki tek kale oynamaştır
O kadarda değildir
Aşkım yapıyolar da 2 bilemedin 3 saat
Ya Biz bununla 7.30'da konuşmayı bitirdik Sabah kalktım uyumuştum baktım gece 12.30 gibi yazmış Hatta 1'e geliyordu sadece şunu yazmış "iyi geceler "
Evet yatakta çift saha yapılır
O kdr da değildir
genel olarak nası
aşkım ondan olmaz o zaman sen mı konuşcaksın hep sallamıyor seni bence kaç saatte yazmamış
Ben dedim zaten güzelim yani , dedi ki sana demiştim hali saha maçım var diye 🙂
uzun sure yazmamış ama genel olarak da oyleyse kı ben sussam o da susuyor demişsin oyle erkekten bı cacık olmaz
Evet mesela bugün 6 saattir cevap vermiyorum hiç yazmadi nerdesin diye
hala ondan olcagını mı dusunuyorsun 😂
Yok gülüm ya kimseye tahammül edemiyorum ztn ufak bir şeyde hemen kafamda bitiyor ztn
Kesin bir şey var.
Bunu ona demedim , sadece dün yoktun dedim
Cevabı su; Dün akşam dedim ya halısaha vardı öyle erken gittim gelir gelmezde bayılmışım.1e geliyodu yazmış bana ikinci olarak dunen fake hesabıma geri takip yaptı ve şu an o fake hesabımla tartisiyor şaka gibi
Açık açık aldatıyor işte sen çözmüşsün olayı bir erkek ne olursa olsun sevdiği kıza halısahada da olsa arada yazar halısahadan foto atsaydı anlık
Ya hadi yazmamasını falan geçtim ben onunla konuştuğumdan beri bir kişi bile eklemedim O kadar istek gelmesine rağmen ben fake hesabımdan onu denemek istedim hemen geri takip yaptı Gerçekten şaka gibi
Seninle kavga etti birde fake hesapla erkekler çok srfsiz
Gerçekten halısahada da olsa bu yaptığı aldatma resmen sen olmasan aldatacaktı
Sevse yazar sana değil mi
Ya 4-5 gündür tanışıyoruz zaten
Ne fark eder
Anladım canım ne diyeyim ki