AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
sen çok safsın
Öyle mi diyosn
yapılır
E millet 1 saat diyo
1 saat zaten
Neden yazmadı niye acaba , tamam gezip okeye gidebilir bisi diyemem en azından haber vermesi lazım
aldatıyor olabilir
Daha geçen diyodu bn kimsenin günahını alamam aldatmam yani diyodu
insanların sozune guvenecek kadar saf mısın
Değilim ama yani napiym inanmak istiyorum
bikemiyorum artık
Neyse
Evet oylesin
Niyeymis
6 saat halı saha mi olur 1 saat hadi yarım saat öncesi yarım saat sonrası duşu hazırlığı 2 saat yapar 4 saat sence ne yapmış olabilir
Bilmiyorum sorgulamak istemiyorum ne yapmışsa yapmış artık ben konuşmaya devam edicem
Karar senin
Galiba üzülcem
Senin isteğin o yapacak bir şey yok
Ya ama ben ne yapabilirim elimde kanıt yok bir şey yok adama sen beni aldatıyorsun diyemem ki yani Aslında dün bir şey yaptı başka bir kız ekledi hesabına ben hiç eklemedim yani ben ona Zaten söylemiştim ben birisiyle konuştuğum zaman kimseye eklemiyorum karşımdaki insana saygısızlık olmasın diye O hemen ekleme yapmış hesabına
Kız eklemesi bile başkalarında gözü oldugunun kanıtı zaten sınıf ya da iş arkadaşı değilse
Benim fake hesabımdi, istek attım geri takip yapti
Zaten iki selam yazsan yürüyüp gidecek
Acaba fakemden yazsam mi
Yaz bak nasıl düşer
Ne yazsam ki anlamasin
Geçen cafede gördüğüm sendin sanırım hesap ödemeye kalkarken instani gördüm ekledim hayatında birisi var mı yaz
Ya cafeye gitmemişse hiç 😅
İlla ki gitmiştir
Maç 1 saat sürüyor
E gece 12 buçuğu geciyodu yazmıştı
Hem de nasıl yapılır
E bna niye hiç yazmadi
Niye yazsın
Ne demk niye yazısın
Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum. Normalde halısaha maçı 1 saattir. Adam 5-6 saat boyunca yazmıyor. Seven ya da umursayan insan maça girerken çıkarken yazar fotoğraf falan atar. Hiç mi sevilmediniz sevgi nedir bilmiyorsunuz ya da sevmediniz mi.
Bakın bu kdr detaya girsek ztn işin içinden çıkamayız, elimizde kanıt yok bisi yok ben açık açık aldatıyor diyemem, 4,5 gündür tanışıyoruz ben Adama ne diyebilirim
Hiç bir şey diyemezsin. Çokta düşünme senin olan zaten sana gelir. Gelmeyecek biri içinde kendi hayatından çalmana gerek yok. Sen yolunu yürü isteyen zaten yanında gelir
Yani konuşmaya devam et diyosn
Konuşmak istediği sürece konuş baktın ilgisi artıyor devam baktın olmuyor yallah
Oda fizigim için istiyodur, adam diyo libidom çok yüksek bilgin olsn şimdiden ben öpüşmek dokunmak isterim diyo
Sen mesajı almışsın. Gerçeği de görüyorsun. Benim bir şey söylemem gerek var mı😊
E bende dedim kabul etmem ben temas sevmiyorum diye , bunu bile bile niye ilerletsin ki
Zorlamayı severiz
En azından haber verebilirdi ama halı saha maçları çok yoruyor uyumuş olabilir ve maç için kimse sıcak havayı beklemez
@Zehra_345 😂 sevmiyor işte
@kalasnikof16 sevecek 😔
@Zehra_345 bırak sevmesin ne gerek var kız
Ama bak burada kız seviyor cocuğun yazmamis olmasının onun için çok bi önemi yok kendini avutmaya çalışıyor yazmadı diye arasını acacağını sanmıyorum nerden biliyosun diye sorma 🥲
@Zehra_345 kişi kendinden bilir işi diyorsun yani
Evet
Asıl soğukta yapılır
E bna niye hiç yazmadi
Ya bence darlama olabilir arkadaşlarıyla eğleniyordur neden hemen kuruntu yapıyorsun ki
1e geliyodu yazmış, daralmak değil bu güven mi oluyor artik
Maç olsa bile o kadar sürmez. Çıkar kokusu
Yapilir canim
Pek ilgi alanım değil ama yağmurda yapan bile var
1 saat maçları bir sorguya çek bence
Bence safsın kanka ya dısoskos
Yapar maç bu
Nurcaninmekani buraya yaz
Çok iyi olır maç
Futblcular bile o kdar saat mac yapmiyr
Ay askim deli misin yalan oo kandırmış seni
Maç vardır da yataktadır 😊
Soğukta yapılır da o kadar uzun sürmemesi lazım
Soğukta maç yapılır da 5-6 saat sürmez
Ahh az mı yaptık soğuk havada maç
Yapılır
Kar yağdığın da bile yapılır, yaptım
Yapılır
Yapıyorlar valla
Yapılır
Yapılır
Bence yalan söylüyor
4 5 gündür tanışıyoruz çok sakin biri ben konuşmazsam asla konusmaz , bide biz fikir ayrılığı yaşadık Ľiɓidøm çok yüksek dedi şimdiden haberin olsun, amaç ne? Bide dedi ben öpüşmeyi dokunmayi isterim açıkçası
Ben de dedim ki ben teması doğru bulmuyorum bu konuda fikir ayrılığı yaşadık o yüzden de konuşmayı kesmek istedim
yeni yengemizin ismi neymis
Kız oha ya o kdr da degildir
bilemeyzz
Aldatılıyorsun
Yapılır.
Hastaları yapar ya.
Belkide kızlarla maç yapiyordur olqmaz mi😉😁
Yapılıııır
Kolpa atıyor ayrıl
Bana abartıyorsun diyenler oldu, ben demiyorum zaten dakika başı yazsin hic mi merak etmedi yani hadi her şeyi geçtim gece yazmış sadece iyi geceler. Diyebilirdi yazamadim kusura bakma vs gibi. Benim ona yazmamamın sebebi kırılmıstim hesabına kız eklemisti ben erkek eklemediğim benim Ona duyduğum saygıyı bana duymadı yani , ikinci olarak bana dedi bn öpüşme ve dokunma isterim açıkçası buda bna çok ters birazda uzak durmamın sebebide bu oldu
Safsın
Olur
Ya işi vqrdir belki
İnanma bence
Yapılır
Erkek milleti işte
Yapılmaz
Yapılabilir yani
Evet