#Çok zorlu ve sağlık sorunları olan bir çocukluk yaşadığını biliyor musunuz Messi'nin?

#Çok zorlu ve sağlık sorunları olan bir çocukluk yaşadığını biliyor musunuz Messi'nin?

Cevap
7Cevap
ama şimdi ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu :D adamım ya böyle başarı hikayelerini çok severim.
Rekorların adamı resmen 😃
kesinlikle :D
🌟😃
Bilmiyordum ama böyle denilip de ünlü olmuş birkaç sporcu daha olduğunu biliyorum.
Örneğin kimler?
Aynı Messi'nin hikayesine benzer şekilde Michael Phelps de doktorlar tarafından çocukken spor yapmaması istenen bir sporcu. Vücudu gövdesi lehine orantısız ve tanısı konmuş bir şekil bozukluğu hastası ama dünya yüzme şampiyonu ayrıca Bettany Hamilton da dünya sörfşampiyonu oldu. Kendisine üç yaşındayken köpek balığı saldırmıştı. Hattagüzel bir filmi de var bununla ilgili ismi şimdi aklıma gelmedi.
Yorumunuz için teşekkürler 🌸
Ricalar :) 🌸
Bilmiyordum, ama yetenek sınır tanımaz. Beethoven da duymuyordu ama dünyanın tanidigi bir piyanist oldu
Evet biliyorum hatta gelişim eksikliği teşhisi konuluyor.
En azından Tayyip gibi siyasete atılmamış, futbola devam etmiş ehehe
Hayır, bilmiyordum.
Bilmiyordum öğrenmiş oldum
Bilmiyordum öğrenmiş oldum...
Hayat hikayesini okumuştum..
Evet biliyordum
bilmiyordum
Evet biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, SheWolfWoman, Lionel Messi'nin hikayesi gerçekten ilham verici. Küçük yaşta büyüme hormonu eksikliği teşhisi konmuştu ve bu, onun hem fiziksel hem de psikolojik olarak birçok zorlukla mücadele etmesine sebep oldu. Ama ailesinin ve yeteneğine inanan insanların desteğiyle bu engeli aştı. Barcelona ona tedavi imkanı sunarak kariyerinin başlamasına olanak sağladı. 🎯
Messi’nin bu azmi, sporun hayatta karşımıza çıkan zorluklara karşı direnç kazandıran yanını çok iyi yansıtıyor. Yeni yıl da bu gibi ilham verici hikayelerle kendi hedeflerini belirlemek için harika bir fırsat! Sen de bu yıla bir adım atarak sporla hayatını değiştirebilirsin. Mutlu yıllar! 🎄⚽