Fransa'ya karşı maç için sahaya çıkan Messi yeni bir rekorun da sahibi oldu. Messi artık Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen ve süre alan futbolcu! 🥳

Fransa'ya karşı maç için sahaya çıkan Messi yeni bir rekorun da sahibi oldu. Messi artık Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen ve süre alan futbolcu! 🥳

akşam eve geldim bi baktım bizim büyük patron mutfakta maçı izliyor 😀(babam) babama soru soruyorum yanıtlamıyor bile hipnoz gibi dedim ki baba boşuna izleme messi var ise arjantin alıcak o maçı dedim dediğim gibi de oldu 😀 keşke iddiaya girseydim babamla be
Minicik bedenlerine baştan ayağa sinmiş kan kokusu eşliğinde koskocaman mezarlara defnedilen tüm Filistinli bebeklerin tertemiz alınlarından öpüyorum.
O aşağılık siyonist düş de tıpkı kendisi gibi 'yerden bitme'.
Cevap
29Cevap
Messi destekliyorum
Fransa enteresan şekilde oynayamadı. İlk yarı bu gerçek olamaz dedim. Griezmann, Hernandez, Giroud sıfırdılar. Mbappe yine sırtladı. Tuhaf bir maçtı. Ben Fransa bu maçı götürür diyordum.
Bu arada şunu paylaşayım.
https://youtu.be/De5zXoiHVkg
Hiçbir zaman tuttuğum bir adam olmadı ama futbolcu olarak tartışılabilecek bir insan değil.
Yine de ben çirkefleşebilen, oldukça kompleksli ve uyuz bir kişilik olduğunu düşünüyorum.
Hayır 😅 şımarık geliyor bana üçkağıtçının önde gideni kendini hemen yere atıyor penaltı bekliyor ya da serbest vuruş 🙄 böyle herkes gol atar hani
Lionel Messi ● 20 LEGENDARY Solo Goals Won't Repeat in 1000 Years HD|
https://www.youtube.com/watch?v=tHDf60BNI_c
ronaldocuyum ben ya, ikisini ayrıştırmıyorum ama messi bana hiç ronaldo samimiyetini vermedi ronaldo hep efsaneydi
Boyu kısa diye mi
bir gram sevmiyorum di maria oyundan çıktı fransa şov yapıyor hakem olmazsa maç Şu an 4:2 idi neyse uzatmalarda
Şampiyon oldu. Hak etti. Gelmil geçmiş en iyi futbolcu.
Adam şampiyon oldu yahu. Yemişim süresini. En büyük Messi
Mpabbe maçı değiştiren adam oldu tebrikler Arjantin.
Messiyi severim bu akşamki maçta da çok iyi oynadı diyebiliriz 3 golü de bedavadan verdiler fransaya
Futboldan anlamiyorum ama messi gerçekten çok sempatik duruyor
sevmiyorum ama bu onun büyük futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez
Yok messiyi ronaldoyu sevmem umarım bir an önce futbol bı ikisinden kurtulur
Dünya kupası için saçma bir sebepmiş
Harika futbolcu bence dünyanın en iyisi
Artist insanı hiç sevmem
Messi yi sevenin kendine saygısı yoktur
evet
Simarigin teki Messi. Gram guleryuz yok nesi sevilir anlamiyorum
Berabere kaldılar şaka gibi
Saygı duyuyor, seviyordum. Şimdi daha fazla..
Ben ronaldocuyum
franafrika yı tepeleyip geçtiler.
Messi. Efsane
Seviyoruz
Salsinlar artik
Ben Ronaldocuyum
❤️❤️❤️
Gerçek goat
Öz abim
Seviyorum
Vay ve adama bak
Sevmiyorum.