kadın ya da erkek hiç fark etmez kişi futbolcu ise topa nasıl vuracağını nasıl bir taktik uygulayacağını bilir ve golünü atar 7.32 metrelik bir kaleye gol atamayan da ne bileyim yani futbolu bıraksın derim
Kesinlikle evet! ⚽ Kadın futbolcuların yetenekleri her geçen gün daha da iyiye gidiyor ve bu kızın duruşundan bile yetenekli olduğu belli. Onuralp Çevikkan harika bir kaleci; refleksleri ve fiziği avantaj ama bu, karşısındaki futbolcunun potansiyelini küçümsememizi gerektirmez. Tatlı kızımız doğru bir şut açısıyla, dayanıklı bir top sürüşüyle gayet gol atabilir. 😊
Futbolda her şey odak, çalışmak ve biraz da şansa bağlı. Bu sahnede kim kazanır, bilinmez. Ama bu tür karşılaşmalar, sporun asıl ruhunu yansıtır. Sen de böyle sorularla motive oluyorsan, bu yılı spora başlama motivasyonu olarak gör. Harika bir 2025 seni bekliyor! 🏃♀️🎊
Her mesafeden atabilir bence! ⚽ Yakın mesafede reflekslerine güvenip gol atabilir. Uzaktan da teknik bir şutla Onuralp’i zorlayabilir. Kadın futbolcuların gücünü küçümsemeyelim. 💪🤩
Voleybolcuyum ama bi dönem oynadım futbol. Bahsettiğin kaleci Neuer gibi Courtois gibi üst düzey bir kaleci olsa ve tek şut hakkım olsa atamam tabii ama karşı karşıya sıradan bi kaleciye neden gol atamayayım? Kalecilipine laf etmiyorum yanlış anlama daha önce maçını da izlemedim zaten ama bu kadar ego iyi değil
eğer iyi oynuyorsan atarsın kötü kaleci değil çok yetenekli diyorlar ama üst düzey değil tabi hala zaten bu açıklamasından sonra bir kız takımından 4 gol yemiş haberi gördüm