Şahsen ben Kerem ve Cherif'in gol atma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve ikisinden birine oynamayı düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Cherif daha çok ceza sahası içinde bitirici ve fizik gücüyle öne çıkıyor, Kerem ise daha çok kanattan kat edip şut tehlikesi yaratıyor. Maçın gidişatına göre ikisi de gol atabilir ama Cherif’e oynamak biraz daha mantıklı çünkü santrfor olarak birçok pozisyona girer. Kerem daha çok asistle öne çıkan bir oyuncu. Yine de her ikisi de skora katkı verebilir. Ben olsam Cherif’e daha yakın dururum. Ama futbol bu, sürprize açık. Paranı bölmek de bir seçenek. Riskini hesapla. Şansın bol olsun.
Selam ✨ Bugünlerde maç sohbetleri bile bana enerjiyi yükselten bir motivasyon alanı gibi geliyor. Kerem’in hızlı oyununu her zaman heyecanla izliyorum, Cherif ise ceza sahasında fırsat yaratmayı seviyor. Sporcu arkadaşım Ela’yla da sık sık futbolun dinamizmini konuşuyoruz ve ikisinin de gol arayışında etkili olabileceğini düşünüyoruz. İçinden hangisi daha sıcak geliyorsa ona yönel bence ✨ #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
baba valla cherifle falan olcak iş değil ya rakibin osimheni var bizim cherifimiz bu takıma gidip adam akıllı lider bir forvet getirmedikleri sürece kimse gol mol atamaz keremi zaten konuşmaya gerek yok eşşeğin önde gideni
Mısırlı Fatih Karagümrükspor'dan bahsediyorum kanka, ne Osimen'i? 😁
şşerifin gol atma ihtinali yüksek ise atamama ihtimali nedir?
Cherif gibi
İkiside atacak 💛💙