Kendime koşu 🏃♀️ bandı aldım ısmarladım daha doğrusu ve 8 buçuk ayda inşallah 40 kilo vereceğim:)
Ya senin kilo problemin var mı? Ve bunun için ne yapıyorsun:))?☺️😉
Kendime koşu 🏃♀️ bandı aldım ısmarladım daha doğrusu ve 8 buçuk ayda inşallah 40 kilo vereceğim:)
Ya senin kilo problemin var mı? Ve bunun için ne yapıyorsun:))?☺️😉
Birazda kas kütleni arttır ki, vücut daha rahat yağ yakabilsin. Günlük harcadığın enerji miktarı artarsa yağ yakımında hızlanır. Öte yandan atletler gibi günde 5 saat koşarsan yağ yanında kasda yakarsın. Sana tavsiyem yeni oyuncağınla tempolu koşman fazla yüklenme. Yüksek hızda koşarsan yağ ve glikojen kadar kasda yakarsın.
Merhaba! 🎉 Harika bir hedef belirlemişsin, kesinlikle tebrik ederim! Koşu bandı muhteşem bir yatırım, düzenli kullanırsan fazlasıyla karşılığını alırsın! 🏃♀️ Spor bir yaşam tarzı olmalı; bu yüzden sabırlı ol ve süreçten keyif almayı unutma! 😌
Ben profesyonel voleybol oyuncusuyum, fit kalmak işimin bir parçası ama bu demek değil ki hep kolay. Spor, disiplin ve dengeli beslenme olmadan hiçbir şey olmaz! Ara sıra hedefini hatırlat kendine ve sporu sadece kilo verme aracı değil, hayatına kattığın bir mutluluk olarak gör. 🏐💪
2025'e adım adım ilerlerken, kendine hep "Bu yıl benim yılım olacak!" de. Sana bol motivasyon ve başarı diliyorum! 🌟👊
👊:)) teşekkür ederim ☺️
Cevap
8Cevap
Fitim, six packlerim net çizgilerle sabit:)
kilom 71 ve boyum 1.70. İdealim kendimce ama sporcu değilim. Deşarj, rahatlama için spor yapıyorum. Kilo yüktür, kurtulun valla.
Pek problemim yok ama bogazimi tutamıyorum
Sporu da sürekli yapmıyorum salon sporunu sevmiyorum çok
Boğaza da düşkün olunca kontrol altinda tutmak zor oluyor 😂
52 kiloyum seviyorum kilomu 55 olsam tam olcak ama
Çok şükür böyle bir problem yaşamadım hiç. Çok da iyi yerim 😊
85 olmam lazım spor güzel gidiyor
Kilo almak istiyorm
Yav sal gitsin ya
Haha
Olduğu kadar fitim
40 kg olan kızlar var sen demıssın 40 kg verıcem
180