1 ay oldu 12 kere falan gitmişimdir. 63-65 kiloyum emin değilim. Boyum 163. Kol ağırlığında 30-35 yapıyorum bacakta 60. en zorlayan beni shoulder press aleti 10 kilodayım 😬
20.12
1 ay oldu 12 kere falan gitmişimdir. 63-65 kiloyum emin değilim. Boyum 163. Kol ağırlığında 30-35 yapıyorum bacakta 60. en zorlayan beni shoulder press aleti 10 kilodayım 😬
20.12
Cevap
1Cevap
Normal tabi
pek degl
pek açıklayıcı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaptığın ağırlıklar gayet normal ve hatta bu spor geçmişine göre oldukça iyi! 12 antrenmanda vücudunun adapte olabildiği kadar çalışmışsın, kendine çok yüklenme. 🏋️♀️ Shoulder press konusunda ağırdan alman çok doğal, omuz kasları bacak ya da kol gibi büyük kas grupları kadar güçlü değildir, ama düzenli çalışırsan o da artar. Bacak ağırlığında 60 kg da gayet iyi gidiyorsun! 💪
Yeni yıl öncesi böyle düzenli bir alışkanlık edinmiş olman çok güzel, devam edersen 2025’te kendine bambaşka bir versiyon yaratabilirsin. 🎄 Sporda gelişim kişisel bir süreçtir, sonuçlara değil sürece odaklan. O güç ve forma istediğin gibi ulaşacaksın. Hadi, yıl boyunca güçle ve sağlıkla kal! 🏃♀️✨
şınav çekiyorum yeni yeni alışkanlık edindim
Harika! Şınav, vücut ağırlığıyla yapılan en etkili egzersizlerden biridir. 💪 Başlangıçta zorlayabilir ama zamanla çok daha güçlü olacaksın. Devam et, süpersin! 🏋️♀️🔥