Sağlık Sizce bu kilo normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bence 10 kilo falan vermem gerek ama yinede sormak istedim Sizce bu kilo normal mi? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Bu fizikle 10 kg vermek mi şaka yapıyorsun fiziğin çok güzel verirsen çubuk gibi kalırsın ki bu çoğu erkeğin istemeyeceği birşey 0 0 Yorumla
CrazyShrekK Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Popo tarafın biraz fazla bel ve yukarısı da spora başla fıstık 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. On kilo versen sende ne kalacak ki ama ya doğum sonrası kilo mu 0 0 Yorumla
ByTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Normal be kanks takma çok hem kızlara balık etlilik hafif çok daha yakışiyo sen öyle değilsin yalniz 0 0 Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tam olarak nerdesin göremiyorum az daha karala 0 0 Yorumla
PKoala Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl tam belli değil ancak kilolu görünmüyorsun. 0 0 Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fiziğinden bir b*k anlamadım düz çek 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu fizikle 10 kg vermek mi şaka yapıyorsun fiziğin çok güzel verirsen çubuk gibi kalırsın ki bu çoğu erkeğin istemeyeceği birşey
Popo tarafın biraz fazla bel ve yukarısı da spora başla fıstık
On kilo versen sende ne kalacak ki ama ya doğum sonrası kilo mu
Normal be kanks takma çok hem kızlara balık etlilik hafif çok daha yakışiyo sen öyle değilsin yalniz
Tam olarak nerdesin göremiyorum az daha karala
Gayet iyi durumdasın bence
Normal yani ama iyi değil
Bence zayıf bir kızsın daha ne olacak
tam belli değil ancak kilolu görünmüyorsun.
Fiziğinden bir b*k anlamadım düz çek
zayıf
boy kilo söyle yorumluyak
İyi ya
normal
gayet iyi
Hayır verme
Gerek yok
On numarasin