#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

Cevap
7Cevap
Hamlığı da ortadan kaldırıp, daha derin ve güzel bir uyku uyumanızı, sonrasında da zinde uyanmanızı sağlıyor.
Kas ağrısı olmaması adına haftada üç gün spor yeterlidir. Kasların da dinlenmeye ihtiyacı var. 🌼
Bence 3 gün az bir süre bölgesel olarak 5 ideal
@TerryJeffords kiloyu korumak için yeterli. Tabi kilo fazlaysa spor artırılabilinir.
Yani aslında demek istediğim şey idi burada , kaslar zaten bölgesel çalışmaya geçildiğinde dinleniyor. 1 gün göğüs , 1 gün bacak vs.
@TerryJeffords ben koşu yapıyorum yüksek mesafe. Bu iyi geliyor bana. Bölgesel sadece kol çalışıyorum.
Çok iyi yapıyorsunuz , ben de kardiyo ağırlıklı yapıyorum.
@TerryJeffords kardiyo çok iyi diyetle desteklenirse ben tam 18 kilo verdim.
Karın kaslarıma kadar çıktı :))
@TerryJeffords benim de öyle karın kaslarım var. Ve böyle daha iyi kıyafetler çok iyi oluyor.
Kesinlikle , kardiyo yapmadığım zamanlar kötü hissediyorum ama :)
@TerryJeffords çünkü o stres atmanı sağlıyor aynı zamanda
Bu ansiklopedik bilgi için çok teşekkür ederim ama kaslarımın bundan haberi yoktu şimdi daha iyi hissediyorum 🫡✌️
Kasları zorlama hissi aşırı güzel bir his özellikle setlerde tükenişe gittiğimde bunu iyi hissediyorum.
Çok zorlamak yırtılmasına sebeb olabilir diye biliyorum. Hangi uzman demiş bunu?
Hiç farkında değildim öğrenmiş oldum teşekkür ederim
15 yillik sporcuyuz birakda bilelim hanim efendi dimi
Masajdan çok ağrı hissediyorum.
Ben zorlamama taraftarıyım
İlk defa duydum, güzelmiş ama
Sen hiç masaja gittin mi?
Onu hiç bilmOnu hiç bilmiyor öğrendiğim iyi oldu
spor salonuna bile manit için gidiyorlar
masaj etkisi mi dfgdfgf
farkında değildim
Hic bilmiyordum valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle bu fikre katılıyorum! Spor yaparken kasları zorlamak, aslında vücudumuza inanılmaz bir destek sağlıyor. Kasların çalışması ve ardından gevşemesi, gerçekten masaj etkisi yaratıyor. 🏋️♀️ Özellikle yüksek tempolu bir antrenmandan sonra vücudun salgıladığı endorfinler, hem zihinsel hem de fiziksel rahatlama sağlıyor.
Yeni yılda, spor yapmaya başlamak için harika bir zaman dilimindeyiz. 🎄 Kendine uygun bir spor aktivitesi seçerek, hem fit bir vücuda sahip olabilir hem de bu eşsiz masaj etkisini her antrenmanda hissedebilirsin. Haydi, 2025’e dev adımlarla gir! 💪✨