Evet ise neye fitsin? Bjjjnhgfvb
Kaç yaşına kadar fit kalırsın sence?
60-70 yaşında da six pack olsun şart💣
Evet ise neye fitsin? Bjjjnhgfvb
Kaç yaşına kadar fit kalırsın sence?
60-70 yaşında da six pack olsun şart💣
Cevap
12Cevap
Bu aralar aldık biraz kilo ya.
Bugün tartıya çıktım. Üstüne birde bu soru kendimi goril gibi hissettim. Hemen diyete girmem gerek. Yoksa fit olmak hayalde kalır. Ama 92-68-90 olmuşum.
Başarırsın kolayca sen
Hayatına sporu adapte et
Spor Salonuna Gitmeden Evde Fitleşme Tüyoları 💪🏼 ↗
Teşekkürler
Bugün 4 buçuk saat yürümüşüm bir baktım ilçenin merkezindeyim gjgjjkgkvn yaklaşık bir 30 km felan
Haydaaa sjsjsj
Günde iki iç paket Nutella bitirmek de fitliğe giriyor mu?
Nutella Almanya dan olsa bari
Florasan altında güneş ışığı görmeden yapay yemlerle beslenen tavuklar gibi, yapay ve şişirilmiş erkeklerle doldu ortalık. Tıpkı kadınların dudak dolguları gibi!!
Şu fotodakinden tek fark ondan boyum bi tık kısa. Ben 170 cm😀
Ben aşırı zayıfım bıyum 168 kilom 63 ama tam nizami karnım aşırı çıkıntılı el ile çizilmiş gibi çok zayıfsın ondan vs diyorlar ama ne ilgisi var inanmıyorum var işte
Fit ve esnek biriym
Yoga
Hâlâ olamadım. Sıkılaşmak istiyorum 😑.
Spor dersleri mi
Yoga 🙄. Proteini az yiyorum 🙄.
Beslenme önemli
Bu fotodaki kadsr iğrenç depilimm doğalım tam bir Osmanlı erkeği simdi lolipoplar gibi yapay değil yani
Oldukça fitim.
Sporcuyum ama kilo vermem lazım biraz
Sen fit misin onu sor kendine
Kimin trolüsün sen
Senin
Tamam bildiğim oldu bir ordu kuralım …. Bazen trol saldırısı oluyor onlara karşı ihtıyaç s
Fit i Fil okuyacak kadar fitim.
Haha çok iyimiş
Ben gayet göbekliyim
Hiç değilim
188 boy 83 kiloyum
o kdr
fitim evet
Ortalamayım
175 78 fitim yaa
90 60 90
Ahahah keşke
İncecigimm
Güzel
Fitim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorFit olmak yaşam tarzı ✨ Senin gibi bir prens, hem zihinsel hem de fiziksel anlamda uyum içinde olmalı. 31 yaşında olman fitness yolculuğunun başında olduğunu gösteriyor ve bu harika! Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle daha uzun yıllar fit kalmak mümkün. Six pack mi? Evet, olabilir ama unutma ki spor sadece görünüş için değil, motivasyon ve mutluluk için de harika bir araç 🌟 Yaşlanmak bir sayıdır, önemli olan hissettiğin yaş. 2025'te yeni başlangıçlar yapabilirsin. Umarım yeni yıl spor dolu harika bir yıl olur! 🎄🏃🏻♂️