Spor 1 ay BESYO özyes'e (özel yetenek sınavı) hiç katıldınız mı, kazanabildiniz mi, nasıl bir ortamdı biraz tarif eder misiniz 😃✌️ ? SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 #SelamGençlik™️#TubaSueda™️#SheWolfWoman™️#Spor👉 BESYO özyes'e katıldınız mı kazanabildiniz mi nasıl bir ortam?😅👈 BESYO özyes'e (özel yetenek sınavı) hiç katıldınız mı, kazanabildiniz mi, nasıl bir ortamdı biraz tarif eder misiniz 😃✌️ ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 63% 1 ay Spor konusunda 1b cevap paylaştı. Lise mezuniyetim sonrasi ege celalbayar ve abant İzzet Baysal besyö sınavlarına girmiştim 2 sini kazandım diğerinde yedektim Fakat başka bölümde kazanınca gitmedim ama o zaman kazanmamda ÖSS puanimda etkiliydi 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Bi yetenek sınavına oğlumu yolladım ama kazanamadı sağlık olsun 😂 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 ay Girmedim ama biliyorum, testler için çok çalışman lazım. 1 0 Yorumla
Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 47 1 ay Spor konusunda 326 cevap paylaştı. Şimdi bu soru vesilesiyle açılımını öğrendim 2 8 Yorumla SheWolfWoman 1 ay Hayra vesile olduk 😃 Yorumla m Bihteeerrr 1 ay Hahahah Yorumla Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 ay Evet ikinize de amin 😀 Yorumla SheWolfWoman 1 ay 😅😅 Yorumla m Bihteeerrr 1 ay Prof oldun nasıl bilmezsin mmööööş Yorumla SheWolfWoman 1 ay Hahaha 😂👍 Yorumla Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 ay Bilmediğim şey olduğunda ben de Google'dan bakıyorum şekerim 😀 Yorumla m Bihteeerrr 1 ay Bak bak 🔎👀bu da bir şey Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Besyoda hayır, resimde evet. 🪁✨ 2 12 Yorumla SheWolfWoman 1 ay BESYO özyesi merak ettim ben, katılan var mı acaba sdfsdfdf 😅✌️ Yorumla m Bihteeerrr 1 ay Gece gece kız aklına neler geliyor hlşşşş ben izledim onu çok zorlu bea😄 Yorumla SheWolfWoman 1 ay Gençlik spora sarar sayemde sdfsdfdf 😅✌️ Yorumla Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 ay Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur 😀 Yorumla m Bihteeerrr 1 ay O da doğru gece 🐑koyun sayıp uyumuş onlar sabah görür bebeğim ♥✨ Yorumla m Bihteeerrr 1 ay @Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ sağlam kafa bu saatte kalmadı kankito mode olmanın zorluğu jkşşş Yorumla SheWolfWoman 1 ay 👉😃❤️ Yorumla m Bihteeerrr 1 ay 🌼🌼🌼iyi geceler tubişim ♥ Yorumla SheWolfWoman 1 ay Sana da iyi geceler canım benim ❤️😃🌻🌻🌻🌻 Yorumla Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 ay İkinize de iyi geceler 🔥😀 Yorumla m Bihteeerrr 1 ay @Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ sana Van Gogh yıldızlı geceler kankiş 🌌 Yorumla SheWolfWoman 1 ay Bilmukabele profesör🙂✌️ Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Spor konusunda 4b cevap paylaştı. Hiç katılmadım 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Spor konusunda 362 cevap paylaştı. Hayır katılmadım. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Katılmadım müzik için istemiştim vazgeçtim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Spor konusunda 594 cevap paylaştı. yok katilmadim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lise mezuniyetim sonrasi ege celalbayar ve abant İzzet Baysal besyö sınavlarına girmiştim 2 sini kazandım diğerinde yedektim
Fakat başka bölümde kazanınca gitmedim ama o zaman kazanmamda ÖSS puanimda etkiliydi
Bi yetenek sınavına oğlumu yolladım ama kazanamadı sağlık olsun 😂
Girmedim ama biliyorum, testler için çok çalışman lazım.
Şimdi bu soru vesilesiyle açılımını öğrendim
Hayra vesile olduk 😃
Hahahah
Evet ikinize de amin 😀
😅😅
Prof oldun nasıl bilmezsin mmööööş
Hahaha 😂👍
Bilmediğim şey olduğunda ben de Google'dan bakıyorum şekerim 😀
Bak bak 🔎👀bu da bir şey
Besyoda hayır, resimde evet. 🪁✨
BESYO özyesi merak ettim ben, katılan var mı acaba sdfsdfdf 😅✌️
Gece gece kız aklına neler geliyor hlşşşş ben izledim onu çok zorlu bea😄