bir tane resim atölyesi var ama tek başıma gideceğim galiba. Biraz çekiniyorum, heyecanlıyım da. Nasıl davranmalıyım?

bir tane resim atölyesi var ama tek başıma gideceğim galiba. Biraz çekiniyorum, heyecanlıyım da. Nasıl davranmalıyım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
katılmadım maalesef
Katıldım evet cok güzel geçmişti sende rahat ol zaten herkes öğrenmek için geliyor
Merhaba katıldın mı nasıl geçti? Ben de şu an araştırıyorum da tavsiye eder misin?
kesinlikle tavsiye ederim, yeni bir deneyim oluyor. MSA workshopuna katıldım biraz yüksek fiyatlıydı ama ara gitmeyi düşünüyorum. Yeni bir deneyim yeni bir ortam çok güzel cidden siz ne tür bir workshop düşünüyorsunuz
Benim seçeneklerim arasında da resim, mum yapımı gibi şeyler var ama henüz güvenilir bir yer bulamadım
Öyle şeylere bende katılmak istiyorum ama diyorlar ki senin ne işin var şahsen ben senin katılmanı isterim heyecanlanmana gerek yok herkes sonuçta oraya bilgisiz bir şekilde gidiyor yani rahat olabilirsin👍
Sık sık katılıyorum tatlım. Hiç çekinme, çok eğlenir ve kaliteli zaman geçirirsin. Çook keyifli geçiyo