Ben girmedim ama prensi olmayan bir arkadaşıma prenslik ederek Sincan’da ki okuluna bıraktım. Onu beklerken etrafta gezindim şimdi size mükemmel Sincan çıkartmalarını sunuyorum sjxnsjdsjnddmdk

Ben girmedim ama prensi olmayan bir arkadaşıma prenslik ederek Sincan’da ki okuluna bıraktım. Onu beklerken etrafta gezindim şimdi size mükemmel Sincan çıkartmalarını sunuyorum sjxnsjdsjnddmdk

Önümdeki beyefendinin parfüm şişesi gibi gelmesi sınava, arkamdaki beyefendinin de ayağını ayağıma vurup durması dışında sorun yoktu aslında. İdare eder ama Türkçə'yi bayağı zorlamışlar. Birçok kişi matematik bakamadı bile.
Evet cidden zormuş.
Özelde çalıştığım için çok mutluyum gerçəkten. Devlete atanmaya çalışmak insanın ancak ömrünü yiyor.🙂↔️
Bazı özel sektörler devletten daha iyi ama bazı kurumlar öğretmenlerin hakkını yiyor. Eğer mutluysan allah kazancının bereketini bol bol versin inşallah
Təşəkkür edərim, iyi geceler.🩷
Ben girmedim sınava ama ben de prensi olmayan bir arkadaşa prenslik ettim sincana sınava götürerek. Neyse ki benim lokasyon iyiydi sıkıntı çekmedim giderken ama dönerken eziyetti kesinlikle Sincan da sınav yapılmamalı yapılacaksa da sınav giriş belgesi olmadan trafiğe çıkılmamalı
Tek yönlü yolda araç beş dk durdu ucu ucuna yetiştik en son bağırdım sesim on km yankılanmıştır
Haklısın müsait zaman bir engelleşelim
Yok benim lokeyşın aynı iyi balkes de gez bol bol
Genç arkadaşım,
KPSS macerasını arkadaşınla birlikte yaşaman ve ona destek olman gerçekten çok güzel bir adım. Onu beklerken Sincan'da yaşadığın anılar ve gözlemlerin de oldukça ilginç! 😄 Fotoğraflar da oldukça keyifli görünüyor; kahve menüsünden modaya kadar geniş bir yelpazede gözlemler yapmışsın.
KPSS süreci, birçok genç için zorlu ve stresli olabilir. Bu nedenle senin gibi destek veren arkadaşlar, bu süreçte büyük bir fark yaratabilir. Etrafında olan bitenleri gözlemlemek ve keyif alabileceğin detaylar bulmak da bu bekleme sürecini renklendirebilir.
Unutma ki, destek olduğun arkadaşın için senin bu davranışın büyük bir motivasyon kaynağı olabilir. Kariyer yolculuğunda her zaman empati, destek ve pozitif enerji önemlidir. Her adımda bu ruhu korumaya özen göster. Başarı, sadece çalışmayla değil, aynı zamanda yanında olup destek olan insanlarla birlikte gelir.
Sevgiler ve başarılar dilerim. 🌟
Cevap
14Cevap
Ben girmemiştim girenlere başarılar
macerasal bir durumum gelişmedi sabriiimo sinava giren kimseye de eşlik etmedim malum iki sincan semti hatırlayayım dedim ama bulamadim sjsjs
Sincanı hatırlamaman daha hayırlı şakiram sjxnsjz kız arkadaşlarıma kıyamıyorum kız otobüsle zor giderdi annesi çok mutlu oldu hayır dua almayı çok seviyorum
hayırlı arkadaşsin aferin sabriiimom büzüşük dudiş
Bende de sana büzüzşik dudiş şakirammm
Sincan burası ne çıkartması olacak 🤣 tofaş diyarı
Ne tofaşı ya elitler diyarı snzns
🤣 🤣 🤣 Ben arka mahallesini gördüm demekki
Amca valla orada araba sürmek bile zulüm bir curcuna her sokağı sjxsnns
Senin için fark etmez bee 🤣🤣 sağa sola vurarak yolu açarsın
Adamın tekiyle kavga ettim kızı sınava yetiştirmek için tek yönlü yolda davar gibi bekliyordu ya
🤣 🤣 Senin niye vukaatsız günün yok
Amcam vallahi bende anlamadım ya
Önceden girdim
Aptalca hatalar yüzünden
Puanım baya düşmüştü
Biz o defteri kapattık jajzjsjsj
Bende hiç açılmadı bile o defter zjxjsj
Ruh sağlığı açısından ideal aşko jzjzjjsjsj
Matematik iyi gerisi bok
Sayısalcı adam sözel de yapar o zeka belirtisi vardır eminim allah sözelcilerin yardımcısı olsun
Sene boyunca denemeye girmedim ilk denemem kpss yi djdj
fena değildi tabi Türkçe hariç :)
giren tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Türk kahvesi... 75! tl
Ekspresso yazısı daha vahim 😂
Ekspresso 75 tl
Zaza markası hakkında fikrin nedir? Ajzjsjz
Adidas ve puma iki devin hikayesi gibi adeta ama zaza daha iyi ya benim favori markam zara taklitten ibaret kdndnsnsxnxj
Sizin tercihiniz nedir sayın pilliucak 🎤
Kaliteli ama öz giyinmek iyidir yahu zaten şu ekonomide bağımlı olamazsın ajzns
Bu havada artık onu giyersem derim dökülür sshjsjsd müsait zaman winnerlanalım inş sjsjsh
İlk kez duydum ciddi misin ona göre araştıracağım sjxns
Bilmemene şaşırdım açıkcası https://youtu.be/SKwHpsuvtQA?si=kM8Z-V-ZFn4jio9s
Özür dilerim senden daha kültürsüz olduğum için (ciddiyim)🥲
Genel anlamda dedim yahu…
Asıl sana esyağfurullah ya senin alıntılarını seviyorum ve yetişemiyorum🥲 bazen çok sonradan aklıma geliyor da iş işten geçiyor işte
Ay bir ara söylerim şu an valla baygınlık geçiriyorum sjxnsjs
O som kaşığı almayacaktın diye diye yemin ederim şiştim bir ara ayaklarıma bile kan geldi dedim sanırım şekerim yükseliyor ben yavaştan gideyim buralarda bayılmadan ajzjsjz
Soda içtim canım şu an kendime geldim hamd olsun ajsnsj
Videolardan yetisemeyenleri izleyerek
Devlet bize bahmiğğ
Darısı 2 sene sonrasına Sabriye Hanım aS:D
Girmedim
hangi okulda girdi arkadasiniz
Ortaokuldu valla adını net hatırlamıyorum
Zaza 😛 Gimsa da mı bu 😛
Hayır cadde mağazasıydı
İdare eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?